Canon Canon EOS R3 - Aparat Foto Mirrorless Full-Frame


 

  • Senzor Full-Frame
  • Viteză explozivă de 30 cps
  • Dual Pixel AF
  • Body robust 
Cod Produs: C6683 Ai nevoie de ajutor? 0314256991 / 0725924959
La achizitionarea acestui produs primiti 0 punct de fidelitate
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Viteză explozivă la 30 cps.

Nucleul aparatului EOS R3 constă într-un senzor suprapus nou-nouţ, cu iluminare din spate, care funcţionează împreună cu procesorul nostru de imagine DIGIC X de clasă mondială. Împreună, acestea permit înregistrarea de fişiere RAW de calitate superbă la viteze uimitoare de 30 cps, cu urmărire completă pentru focalizarea automată/expunerea automată.

De asemenea, viteza impresionantă a noului senzor al aparatului foto redefineşte ce se poate face cu un obturator electronic. Sincronizarea bliţului este posibilă atunci când utilizaţi bliţuri Speedlite externe, iar distorsiunea subiecţilor care se mişcă rapid este practic eliminată.

 

Stăpâniţi mişcarea.

Capacitatea aparatului EOS R3 de a urmări obiecte care se mişcă în cadru, menţinând o focalizare extrem de clară, nu se compară cu nimic din ce aţi mai văzut până acum. Chiar şi atunci când înregistraţi fişiere RAW la 30 cps, noua generaţie de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF urmăreşte subiecţii cu precizie şi încredere.

Am dus capacităţile de urmărire a obiectelor la noi standarde. Pe lângă modurile de urmărire a oamenilor şi animalelor (inclusiv păsări) cu focalizare automată, prezente pe aparatele noastre foto EOS R5 şi EOS R6, EOS R3 urmăreşte şi maşinile de curse şi motocicletele, fiind perfect pentru fotografii de sporturi cu motor.

Iar când condiţiile sunt dificile, aparatul foto permite acum focalizarea la niveluri extreme de întuneric: la niveluri de lumină de -7 EV sau mai reduse.

 

Vedeţi. Reacţionaţi. Răspundeţi.

Aţi utilizat vreodată un aparat foto atât de avansat încât pare că vă citeşte gândurile? Cu tehnologia noastră unică de focalizare automată cu control ocular, EOS R3 focalizează exact unde vă uitaţi. Acest control fără egal al focalizării automate permite aparatului foto să acţioneze la fel de rapid ca dvs., reacţionând prompt la scene în continuă schimbare.

În condiţii de lumină scăzută, EOS R3 asigură până la opt stopuri de protecţie împotriva mişcării aparatului foto graţie tehnologiei revoluţionare a stabilizatorului e imagine (IS). Stabilizatorul de imagine integrat în aparat, cu deplasare a senzorului, funcţionează în tandem cu sistemul IS optic încorporat în multe obiective cu montură RF, pentru un rezultat care vă permite să înregistraţi cu aparatul în mână în condiţii de lumină foarte redusă sau la timpi de expunere lungi pentru a estompa intenţionat mişcarea.

 

Conceput pentru filme.

Aparatul EOS R3 se descurcă la fel de bine la filmarea cinematografică ca şi la fotografiere. Dispunând de funcţii care stimulează creativitatea realizatorilor de filme, aparatul foto poate realiza înregistrări video 4K supraeşantionate sau RAW, stocate intern pe un card CFexpress. Canon Log 3 asigură un interval dinamic mai larg şi posibilităţi îmbunătăţite de gradare a culorilor.

Cel mai important însă, aceeaşi recunoaştere a obiectelor disponibilă pentru fotografi este disponibilă şi pentru realizatorii de filme, astfel că puteţi urmări obiectele care se mişcă în cadru, menţinând o focalizare precisă în timp ce lucraţi.


 

Creat pentru profesionişti.

Aparatul EOS R3 este conceput pentru a face faţă rigorilor utilizării profesionale de zi cu zi. Corpul rezistent, din aliaj de magneziu, dispune de acelaşi grad de etanşare ca legendarele noastre aparate foto din seria EOS-1D, astfel încât să facă faţă prafului şi apei în cele mai dificile condiţii. Cele două sloturi pentru carduri permit scrierea fişierelor imagine pe suporturi SD sau CFexpress.

Aparatul foto este alimentat de o baterie LP-E19 de mare capacitate – la fel ca cele din aparatul foto EOS-1DX III. Astfel, aparatul EOS R3 se potriveşte perfect cu echipamentul pe care îl deţineţi deja şi poate utiliza orice baterii de rezervă pe care le aveţi.

De fapt, dacă aţi folosit vreodată un aparat foto din seria EOS-1, multe dintre comenzile aparatului EOS R3 vi se vor părea foarte familiare. Iar dacă nu, sigur va fi pe placul dvs. poziţionarea intuitivă a comenzilor, precum şi mânerul ergonomic.

Aparatul foto oferă o serie de comenzi, atât cu un controler multifuncţional, cât şi cu un controler inteligent, amplasate la îndemână pentru o operare complet intuitivă. Cele trei butoane personalizabile de pe aparatul foto, plus un inel de control al obiectivului pe fiecare obiectiv cu montură RF, permit reglarea uşoară a timpului de expunere, diafragmei, ISO şi compensării expunerii cu aparatul foto la ochi. De asemenea, EOS R3 dispune de un ecran un unghi variabil, care vă permite să realizaţi cu uşurinţă compoziţia dintr-o perspectivă creativă.

 

Conectivitate avansată.

Conectivitatea este esenţială pentru fotografii specializaţi în evenimente sportive şi ştiri. EOS R3 foloseşte mufa LAN prin cablu şi conexiunea Wi-Fi3 de 5 GHz pentru comunicarea cu calculatoare, laptopuri şi dispozitive mobile pentru partajarea rapidă şi uşoară a imaginilor. De asemenea, EOS R3 este compatibil cu aplicaţia noastră Mobile File Transfer, care permite fotografilor profesionişti să adauge metadate şi să transmită imagini de pe un smartphone atunci când nu este disponibilă o conexiune Wi-Fi.

EOS R3 dispune de un nou suport de accesorii, ce permite transmiterea de date şi curent la noile sale accesorii atunci când sunt ataşate la aparatul foto.

 

Puterea EOS R.

Utilizând obiectivul cu montură RF, EOS R3 asigură capabilităţi care anterior nu erau posibile, excelenţă optică nemaipomenită şi performanţă AF imbatabilă. EOS R3 combină aceste îmbunătăţiri extraordinare ale performanţei cu designul familiar şi construcţia robustă a aparatelor noastre foto EOS-1D de renume mondial. Rezultatul nu numai că vă transformă creativitatea, dar se potriveşte şi cu sistemul dvs. existent, alături de obiectivele, aparatele foto şi bliţurile Speedlite pe care vă bazaţi şi pe care le utilizaţi deja.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 19:30/ Sambata: 10:00-14:00

0314256991 0725924959 office@photosetup.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!