Panasonic Panasonic Lumix S1H Aparat Foto Mirrorless Full-Frame 6K/24p

 • 24.2MP Senzor CMOS Full frame 35mm
 • Video 6K 24p, 4: 2: 2 10 biți DCI 4K / UHD 4K
 • V-Log, ISO dublu autohton, HFR cu sunet
 • 5,76m-punct 0,78x-Mărire LVF OLED
Cod Produs: DC-S1H Ai nevoie de ajutor? 0314256991 / 0314256991
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Garantie
 • Review-uri (0)

Panasonic Lumix S1H Aparat Foto Mirrorless Full-Frame 6K/24pPanasonic Lumix S1H o camera mirrorless, echipata cu un senzor de imagine Full-Frame.
Este prima camera din lume capabila sa inregistreze video la 6K/24p (raport aspect 3:2), 5.9K/30p (raport aspect 16:9) si 10-bit 60p 4K/C4K.

Combinand calitatea video la nivel profesional si un grad ridicat de mobilitate a camerei mirrorless. Panasonic LUMIX S1H este conceputa si dezvoltata special pentru productia de film.

 
 • 6K/24p (raport aspect 3:2)
 • 5,9K /30p (raport aspect 16:9)
 • 4K/C4K 60p pe 10 biti
 • Mod anamorfic 4:3
 • V-Log / V-Gamut cu un interval dinamic ridicat cu peste 14 trepte

 

 

Senzor full frame cu design nou, cu tehnologie ISO duală nativa
Senzorul CMOS tip cadru întreg de 24,2 megapixeli al camerei foto LUMIX S1H, cu design recent, dispune de tehnologie ISO duală nativă. Senzorul de imagine poate folosi o setare ISO duală, ceea ce are drept rezultat un nivel redus de zgomot și o calitate excepțională a imaginii, de la setarea de sensibilitate redusă la cea ridicată. Această caracteristică se combină cu procesorul Venus Engine pentru a asigura un nivel ISO maxim de 51200/ISO extins de 204800, cu un nivel minim de zgomot la sensibilitate ridicată și o expresie superbă a zonelor întunecate în cadru.

În plus, un filtru de trecere joasă reduce la minimum în mod eficient modelele de tip moar. Ori de câte ori este necesară fotografierea de nivel profesional în condiții de iluminare scăzută, camera foto LUMIX S1H este gata de actiune.
 

Performanta foto ridicata
LUMIX S1H captează cu fidelitate chiar și cele mai mici detalii, pentru a obține imagini RAW frumoase, de un realism surprinzător. Prin glisarea senzorului sunt fotografiate opt imagini consecutive în mod automat folosind mecanismul Body I.S. (stabilizator de imagine) care apoi sunt sintetizate într-o imagine echivalentă de 96-megapixeli (12,000 x 8,000-pixel) cu ajutorul procesorului Venus Engine de ultimă generație, care se remarcă prin procesarea ultra-rapidă a semnalului. Acest mod este recomandat pentru fotografierea peisajelor naturale sau a lucrărilor de artă cu detalii delicate. Acest mod magnific de fotografiere la rezoluție înaltă este ideal pentru fotografii de peisaj, realizate folosind un trepied. Totuși, funcția poate fi utilizată și în situații care presupun și subiecte în mișcare.


 

Înregistrare internă pe 10 biți în format 4:2:2/Ieșire HDMI
Cu un profil de culori incredibil de bogat, se poate înregistra în camera foto material video C4K/4K la 30p/25p/24p pe 10 biți în format 4:2:2. Atunci când se setează înregistrarea pe 10 biți, camera foto redă semnal HDMI pe 10 biți în format 4:2:2, ceea ce face posibilă captura de înaltă calitate a imaginii cu un dispozitiv de înregistrare extern.

Înregistrarea pe 10 biți în format 4:2:2 are un volum de informații de aproximativ 128 de ori mai mare decât înregistrarea pe 8 biți în format 4:2:0 și are o capacitate de expresie a peste 1 miliard de culori. Acest volum masiv de informații referitoare la culori este extrem de valoros în etapa de postproducție, făcând posibile ajustarea culorilor în mod dinamic și radical și chiar și transformarea scenelor diurne în scene nocturne. Fructificarea puterii de expresie a camerei foto tip cadru întreg duce înregistrările video 4K la noi niveluri captivante.
 

V-Log/V-Gamut cu peste 14 trepte de interval dinamic
Caracteristicile V-Log și V-Gamut sunt preinstalate, oferind compatibilitate cu Cinema VariCam Look (Aspect cinematografic VariCam), peste 14 trepte de interval dinamic și un spectru de culori foarte extins. Utilizatorii se vor bucura de o reproducere a culorilor impresionant de exactă, de gradații subtile de la zonele întunecate la cele luminoase și control precis al datelor de culoare în etapa de postproducție. Rezultatul final este o expresie de culoare mai creativă și mai satisfăcătoare.

În plus, materialele înregistrate cu LUMIX S1H pot fi editate cursiv cu materiale înregistrate cu camere VariCam. Ca o altă funcție convenabilă, caracteristica LUT în uz este afișată pe afișajul camerei foto. Caracteristica V-Log a modelului LUMIX S1H oferă peste 14 trepte de interval dinamic, care acoperă cerințele PQ pentru HDR, iar caracteristica V-Gamut acoperă întregul spectru de culori HDR, ceea ce asigură utilizatorilor acces la înregistrare în format HDR oriunde și oricand.
 

Înregistrare video nelimitată grație primului ventilator integrat
Pentru prima dată în cazul unei camere foto cu un singur obiectiv digital, mirrorless, LUMIX S1H încorporează un ventilator ca echipament standard, aceasta fiind de regulă o dotare care se regăsește doar pe camerele foto profesionale.
Ventilatorul face parte dintr-o structură de disipare a căldurii, recent dezvoltată, care acceptă înregistrare video nelimitată. Designul rezistent la praf și la stropire, nivelul redus de vibrații pentru un efect minim asupra sistemului de stabilizare a imaginii și performanțele extrem de silențioase reprezintă alte caracteristici care completează această nouă structură. Ventilatorul poate fi utilizat cu patru setări diferite. De exemplu, AUTO1 (AUTOMAT1) pornește ventilatorul de îndată ce începe fotografierea, pentru a menține nivelul de căldură scăzut și a facilita ședințele foto mai lungi. AUTO2 (AUTOMAT2) acordă prioritate performanței silențioase și menține ventilatorul oprit cât mai mult timp posibil.


 

CARACTERISTICI CAMERA  
Model Camera S1H
Tip Camera Body doar corp
GPS Nu
Montura obiectiv Panasonic/Leica/Sigma L
SENZOR
Format Senzor Full Frame
Tip obturator Electronic
FOCUS
Tip focalizare Focalizare automata si manuala
SPECIFICATII FOTO
Blit integrat Nu
Rezolutie Foto 20 Mpx
SPECIFICATII VIDEO
Inregistrare video 6K / 24p (raport de aspect 3: 2),
5,9K / 30p (16: 9)
4K / 60p pe 10 biti
Rezolutie Video 6K
ECRAN / VIEWFINDER
Display LCD Ecran tactil, TFT LCD
ALTE CARACTERISTICI
Model acumulator compatibil DMW-BGS1


 

Format Senzor: Full Frame

Rezolutie video: 6K/24p

Tip card memorie: SD

Rezolutie foto: 24.2

2 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Vino sa testezi in show-room

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!