Panasonic Panasonic Kit Aparat Foto Mirrorless Lumix GH5 cu Obiectiv Lumix 12-60mm f/3.5-5.6 G Vario Power O.I.S

20,3MP senzor digital live MOS
Procesor de imagine a motorului Venus
Videoclip 4K fără decupare
Inregistrare Intern video 4: 2: 2 10-bit 4K la 24 / 30p
Cod Produs: DC-GH5 Ai nevoie de ajutor? 021 411 65 30
La achizitionarea acestui produs primiti 0 punct de fidelitate
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Garantie
 • Review-uri (0)
Panasonic Kit Aparat Foto Mirrorless Lumix GH5 cu Obiectiv Lumix 12-60mm f/3.5-5.6 G Vario Power O.I.S

 
 • Senzor: CMOS, 17.3 x 13 mm
 • Display: TFT LCD 3.2"
 • Capacitate rafala: 12.0 fps
 • Inregistrare video: da
 • Sensibilitate ISO: Auto, 200-25600 (min. 100)

LUMIX GH5 este prima camera mirrorless (DSLM) din lume care poate inregistra imagini video de inalta precizie, fluide, la rezolutia 4K 60p/ 50p si care poate reproduce fidel imagini video 4K 4:2:2 pe 10 biti. Aceasta camera premium ofera performante exceptionale, fiind ideala pentru fotografi si realizatori de filme/ materiale video.Noua functie 6K PHOTO dezvoltata de Panasonic permite extragerea de imagini statice, de aproximativ 18 megapixeli dintr-o imagine video cu definitie extrem de inalta si cu o rezolutie de aproximativ 9 ori mai ridicata decat Full HD. In plus, o fotografie 4K echivalenta cu aproximativ 8 megapixeli poate fi extrasa dintr-o inregistrare video la 60 fps.Bazandu-se pe o serie de tehnologii inovatoare pentru calitatea imaginii precum si pe sensibilitate si performanta intr-o carcasa incredibil de mica, noua camera LUMIX GH5 deschide calea catre o noua etapa a culturii fotografice si cinematografice.

Calitate a imaginii nemaiintalnita in istoria camerelor LUMIX
Camera LUMIX GH5 poate realiza imagini de inalta calitate, redand fidel detalii din realitate printr-o rezolutie extrema si o reproducere a culorilor excelenta. In comparatie cu camera GH4, noul sau senzor digital LIVE MOS mareste numarul de pixeli cu 25%, de la 16.05 la 20.3 megapixeli, eliminand concomitent filtrul trece-jos. Camera este prevazuta si cu un nou procesor de imagine Venus Engine, care ofera o calitate ridicata. Gama mai mare de luminanta permite redarea unor imagini clare, mult mai bine definite, pe baza unui volum de date de 9 ori mai mare, pentru o reproducere precisa a detaliilor. Prin intermediul acestei procesari, caracteristicile fiecarui pixel sunt analizate pentru a detecta daca pixelul se afla intr-o zona uniforma, cu detalii sau la marginea fotografiei. Apoi, se aplica procesarea optima in functie de caracteristicile fiecarui pixel. Astfel se obtin imagini de inalta precizie, naturale, cu detalii incredibile.

De asemenea, controlul tridimensional al culorii nu detecteaza doar nuantele si saturatia, ci si luminozitatea si aplica un control optim, in functie de valoarea fiecarui factor. Astfel, se obtine reproducerea de culori bogate, de la portiunile inchise la cele luminoase ale imaginii. Sistemul conventional de reducere a zgomotului prin procese multiple este actualizat la un nou sistem de inalta precizie. Acesta furnizeaza o acuratete de identificare a zgomotului de 4 ori mai buna decat cea a procesorului anterior si pastreaza detaliile clare dupa finalizara procesului. Drept urmare, fotografiile pot fi realizate clar chiar si la valori ISO de o sensibilitate ridicata de pana la 25600.Camera LUMIX GH5 include si 5-axis Dual I.S. 2 (stabilizatorul imagine dual pe 5 axe versiunea 2), care suprima neclaritatea printr-o modlitate mult mai eficienta si mai avansata, atat la inregistrarea imaginilor foto, cat si a celor video, inclusiv a videoclipurilor 4K. Combinarea unui O.I.S. cu un B.I.S. (stabilizator imagine in corp; pe 5 axe), compenseaza miscarile puternice care de obicei erau incontrolabile.

Video Sample


Senzorul giroscopic de inalta precizie al camerei LUMIX GH5 controleaza compensarea O.I.S. si B.I.S., analizand distanta de focalizare si conditiile de inregistrare, facand posibila utilizarea unui timp de expunere mai mare, cu maxim 5 trepte. Acest lucru nu este util doar pentru realizarea inregistrarilor in modul superangular sau teleobiectiv, dar si in alte situatii, precum pe timp de noapte sau la inregistrarea cu o singura mana.

Prima camera DSLM din lume care indeplineste standardele profesionale de calitate
Seria LUMIX GH a creat senzatie la nivelul industriei, atingand o performanta uimitoare la inregistrarea imaginilor video, incorporand functii avansate care raspund cerintelor standardelor profesionale de calitate.Cu LUMIX GH5, viteza de citire a semnalului a fost accelerata, fiind cu pana 1.7 x mai mare in noul senzor digital Live MOS, iar noul procesor Venus Engine le analizeaza cu o viteza de pana la 1.3 x mai mare. Sinergia creata de acestea permite realizarea unor imagini video 4K 60p/ 50p fluide, cu o definitie extrem de inalta, pentru prima data intr-o camera mirrorless. De asemenea, poate efectua inregistrari video 4:2:2/ 10 biti, care reprezinta o calitate inalta, utilizata de obicei la producerea filmelor, cu o reproducere foarte fidela a culorii.

Senzorul MOS de inalta sensibilitate si Venus Engine suprima eficient distorsiunile de tip obturator oscilant si realizeaza citirea de inalta viteza a intregii informatii digitale. Acest lucru garanteaza o calitate a imaginii extrem de inalta pentru fiecare cadru. In plus, distanta focala pentru inregistrarea video este aceeasi ca pentru realizarea fotografiilor (fara decupare).Utilizatorii pot alege cu usurinta unul din formatele MOV, MP4, AVCHD Progressive si AVCHD, la o varietate de frecvente de cadre, fara vreo limitare de timp de inregistrare pentru video FHD si 4K. Utilizatorii profesionisti care lucreaza in alte standarde pot seta frecventa de sistem la 59.94 Hz (23.98 Hz), 50 Hz sau 24 Hz.In timp ce Cinelike D si Cinelike V, care au caracteristici similare pentru productia filmelor, camera LUMIX GH5 ofera si Like 709 pentru compatibilitate cu HDTV. In plus, este disponibila si o actualizare de software contra-cost pentru activarea posibilitatii de inregistrare video V-LogL.

Video Sample


Pentru a raspunde cererilor utilizatorilor profesionisti, camera LUMIX GH5 este prevazuta cu un monitor Weveform si Vector Scope. De asemenea, are si o codare de timp compatibila SMPTE in metodele de calcul Rec Run sau Free Run, ceea ce usureaza sincronizarea mai multor materiale video sau surse de sunet in fluxul de lucru post-productie. Nivelurile de luminanta pot fi selectate intre 64-1023/ 64-940/ 0-1023 (10 biti). Modul de scanare sincronizata suprima licaririle si, de asemenea, sunt disponibile barele de culoare (standard SMPTE/ EBU/ ARIB).

Noul sistem de focalizare automata cu tehnologie avansata DFD nu rateaza niciodata vreun moment unic
Camera LUMIX GH5 este prevazuta cu noile tehnologii DFD (adancime de defocalizare) si Contrast AF (focalizare automata prin contrast), care nu doar calculeaza distanta pana la subiect, evaluand doua imagini cu niveluri diferite de claritate, ci si analizeaza in detaliu forma, dimensiunea, chiar si miscarea subiectului. Gratie noului Venus Engine, timpul de masurare a distantei fata de subiect este de 6 x mai rapid, iar distanta este descompusa in planuri si adancime de 2 ori mai repede. Viteza de actionare a senzorului in timpul focalizarii automate in modul de realizare a fotografiilor a fost marita la o frecventa de cadre de 480 fps, de 2 ori mai rapida decat cea a camerei GH4. Drept urmare, camera LUMIX GH5 realizeaza o focalizare automata de viteza extrem de inalta, de aproximativ 0.05 sec si realizeaza fotografii in rafala de mare viteza, de 12 (AFS)/ 9 (AFC) fps, utilizand un declansator mecanic la rezolutia maxima. Analizand fiecare cadru cu precizie, ofera o detectare a cadrelor de o precizie mai inalta, de pana la 200%, minimizand erorile de detectare a miscarii, pentru o toleranta de urmarire mai mare in cazul subiectilor aflati in miscare.

Video Sample


Pentru o focalizare mult mai precisa, numarul zonelor de focalizare a fost marit de la 49 la 225. Utilizatorii pot crea un grup de zone de focalizare, in functie de compozitie, pe care il pot controla cu usurinta cu un nou tip de joystick, localizat in zona degetului mare. Acest lucru este posibil chiar si atunci cand se utilizeaza LVF sau cand se ridica degetul de pe butonul declansator.Daca focalizarea nu se efectueaza asa cum doreste utilizatorul atunci cand apasa butonul declansator, functia Post Focus (post-focalizare) a camerei LUMIX GH5 le permite utilizatorilor sa selecteze un anumit punct de focalizare chiar si dupa efectuarea inregistrarii - aceasta functie este utila in special in situatii precum inregistrarea macro, care necesita o focalizare extrem de precisa.

Atingem noi culmi cu fotografii exceptionale
Aparatul foto LUMIX GH5 va dezvolta semnificativ functia 4K PHOTO conventionala cu noul mod 6K PHOTO, care va permite obtinerea unei fotografii  dintr-o imagine video cu definitie extrem de inalta (material video 4:3 sau 3:2) cu o rezolutie de aproximativ 9 ori mai ridicata decat formatul Full HD. Silentios si discret, prevazut cu functia de focalizare rapida pentru surprinderea momentelor unice, LUMIX GH5 permite fotografilor sa inregistreze frecventa a cadrelor ridicata, intr-un interval de o  lunga durata si de mare viteza. De asemenea, momentele spreciale pot fi salvate sub forma unor fotografii frumoase, cu o rezolutie mai ridicata, care este adecvata imprimarii unor imagini cu o dimensiune mai mare, rezolutia crescand semnificativ, de la 8 megapixeli (4K PHOTO) la 18 megapixeli (6K PHOTO).

6K PHOTO
6K PHOTO este o functie de inregistrare in rafala la mare viteza care permite obtinerea unei fotografii dintr-un material video in format 4:3 sau 3:2 cu 18-megapixeli (aproximativ 6000 x 3000 pixeli efectivi) specifica imaginii 6K.

Expansibilitate, accesorii optionale, alte functii
Camera LUMIX GH5 integreaza conectivitatea Bluetooth 4.2 si Wi-Fi 5GHz (IEEE 802.11ac) pentru a oferi o experienta de inregistrare mai flexibila si transmiterea instantanee a imaginilor datorita operarii usoare.
 
 • Camera LUMIX GH5 este compatibila cu noul grip cu acumulator suplimentar DMW-BGGH5. Utilizand doua acumulatoare, unul in camera si grip, sistemul DMW-BGGH5 prelungeste durata de utilizare intre doua incarcari succesive, pentru efectuarea unor inregistrari mai indelungate.
 • Adaptorul pentru microfon DMW-XLR1, disponibil optional, este un  adaptor pentru microfon XLR, destinat inregistrarii sunetului stereo de inalta calitate.
 • Pentru economisirea energiei, camera intra automat in modul inactiv dupa ce senzorul LVF nu mai detecteaza ochiul. Sunt disponibile mai multe sisteme de declansare cu camera LUMIX GH5: Un declansator mecanic cu maximum 1/8000 s, un declansator electronic, cu maximum 1/2000 s, care poate fi utilizat cu blitul, in acelasi timp suprimand socul de declansare, si un declansator electronic fara soc de declansare, cu maximum 1/6000 s. Actualizarile de firmware vor adauga: capacitate de inregistrare video 4:2:2 de 10 biti, Full HD (programat pentru aprilie 2017), inregistrare video All-Intra 4:2:2, de 400Mbps, de 10 biti, la 4K 30p/ 25p/ 24p; inregistrare video de inalta rezolutie, Full HD, in modul Anamorphic; Hybrid Log Gamma in modul Photo Style care permite inregistrarea imaginilor video 4K HDR si tethering USB.

Obiectiv Lumix 12-60mm G Vario ASPH. Power O.I.S
Lumix 12-60mm G Vario ASPH. Power O.I.S este un obiectiv standard zoom, destinat aparatelor foto, cu montura Micro 4/3, dispunand de o optica de exceptie ce furnizeaza imagini de calitate, cu o rezolutie extraordinara. Acest obiectiv va ofera o calitate exceptionala a imaginii, multumita elementelor optice cu dispersie scazuta si a multiplelor tratamente. Distanta focala de 12-60mm si diafragma maxima f/3.5-5.6 va ofera o versatilitate extraordinara intr-o serie variata de contexte pentru fotografiere.Obiectivul incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii Power OIS care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere mai lungi cu pana la 4 stopuri decat un obiectiv similar fara sistem de stabilizare.Motorul de focus asigura o focalizare extrem de rapida, precisa si silentioasa findd de un real ajutor pentru videografi.
 • Constructie: 11 elemente, 9 grupe, 3 asferice si o lentila tip ED
 • Distanta minima de focalizare: 0.2m
 • Diafragma: f/3.5-5.6 - f/22, 7 lamele circulare
 • Focus intern, motor "stepper" silentios
 
CARACTERISTICI CAMERA
Model Camera GH5
Tip Camera Kit cu obiectiv
GPS Nu
Montura obiectiv Panasonic/Leica/Sigma L
SENZOR
Format Senzor Micro Four Thirds
Viteze obturator Min. 60 sMax. 1/8000 s, 1/16000 s (electronic)
FOCUS
Mod focalizare Continuous-Servo AF (C), Flexible (AFF), Manual Focus (M), Single-Servo AF (S)
Tip focalizare Auto, Manual
OPTICA
Obiectiv Distanta focala: 12 pana la 60 mm (35 mm Lungime focala echivalenta: 24 pana la 120 mm)
Diafragma maxima: f / 2.8 - 4
Diafragma minima: f / 22
Unghiul de cuprindere: 84 ° la 20 °
Factor de marire maxima: 0.3x
Distanta minima de focalizare: 20 cm
Constructie: 14 elemente în 12 grupuri
Numar lamele de diafragma: 9, rotunjit
Tip focalizare: Autofocalizarea
Stabilizare de imagine: Da
Dimensiunea filtrului: 62 mm (fata)
Dimensiuni: 68,4 x 86 mm
Greutate: 320 g
SPECIFICATII FOTO
Blit integrat Nu
Capacitate inregistrare foto [6K PHOTO] (inregistrare foto 6K) 30 de cadre/s/[4K PHOTO] (inregistrare foto 4K) 60 de cadre/s, 30 de cadre/s
Capacitate rafala [Obturator mecanic] AFS/MF: H: 12 cadre/s, M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))/[Obturator mecanic] AFF/AFC: H: 9 cadre/s, M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))/[Obturator electronic] AFS/MF: H: 12 cadre/s, M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))/[Obturator electronic] AFF/AFC: H: 9 cadre/s, M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))
Format fisiere Fotografii: JPEG si RAW,
Video: inregistrare multisistem PAL / NTSC,
Video: AVCHD Ver. 2.0, H.264, MOV, MP4,
Audio: AAC, Dolby Digital 2ch
Masurarea expunerii Multi, Center-weighted, Spot
Moduri balans de alb Auto, Cloudy, Color Temperature, Daylight, Flash, Incandescent, Shade, White Set 1, White Set 2, White Set 3, White Set 4
Moduri expunere Auto, Program, Shutter priority, Aperture priority, Manual
Patina blit extern Hot Shoe, PC Terminal
Profil culoare sRGB, Adobe RGB
Rezolutie Foto 20 Mpx
Sensibilitate Auto, 200-25600 (min. 100)
Temporizator 2, 10 s, 10 s/ 3 imagini
SPECIFICATII VIDEO
Capacitate inregistrare video Filmare continua: AVCHD [FHD/60p]: Aprox. 150 min. (afisaj posterior), 150 min. (LVF) cu H-ES12060, aprox. 160 min. (afisaj posterior), 150 min. (LVF) cu H-HSA12035/H-FS12060/AVCHD [FHD/60i]: Aprox. 150 min. (afisaj posterior), 150 min. (LVF) cu H-ES12060, aprox. 160 min. (afisaj posterior), 160 min. (LVF) cu H-HSA12035/H-FS12060/MP4 [4K/60p]: Aprox. 100 min. (afisaj posterior), 100 min. (LVF) cu H-ES12060/H-HSA12035/H-FS12060/MP4 [4K/30p]: Aprox. 110 min. (afisaj posterior), 110 min. (LVF) cu H-ES12060/H-HSA12035/H-FS12060
Iesire video HDMI Type A (Full Size)
Inregistrare video MOV / MP4 4: 2: 2
DCI 4K de 10 biti (4096 x 2160) la 23.976p / 24.00p [150 pana la 400 Mb / s]
UHD 4K (3840 x 2160) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.97p [150 pana la 400 Mb / s]
Full HD (1920 x 1080) la 50p / 59.94p [100 pana la 200 Mb / s]
Full HD (1920 x 1080) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.97p [100 la 200 Mb / s]
MOV / MP4 4: 2: 0 8 biti
DCI 4K (4096 x 2160) la 23.976p / 24.00p [100 Mb / s]
UHD 4K (3840 x 2160) la 50p / 59.94p [150 Mb / s]
UHD 4K (3840 x 2160) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.97p [100 Mb / s]
Full HD (1920 x 1080) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.97p / 50p / 59.94p [ 100 Mb / s]
Full HD (1920 x 1080) la 50p / 59.94p [28 Mb / s]
Full HD (1920 x 1080) la 25p / 29.97p [20 Mb / s]
Full HD (1920 x 1080) la 23.976 p / 24.00p [24 Mb / s]
MP4 4: 2: 0 10 biti
UHD 4K (3840 x 2160) la 23.976p / 25p / 29.97p [72 Mb / s]
AVCHD
Full HD (1920 x 1080) la 50p / 59.94p [28 Mb / s]
Full HD (1920 x 1080) la 50i / 59.94i [17 pana la 24 Mb / s]
Full HD (1920 x 1080) la 23.976p [24 Mb / s]
Inregistrare audio Microfon incorporat (stereo). Intrare externa pentru microfon
Interfata computer USB 3.1 Gen 1(5 GBit/s)
Rezolutie Video 4K
ECRAN / VIEWFINDER
Display LCD LCD 3.2", articulat si tactil
Vizor optic Electronic
STOCARE
Tip Card Memorie Dual Slot SD
CONECTIVITATE
Bluetooth Da
WiFi Da
ALTE CARACTERISTICI
Alimentare Acumulator Li-Ion DMW-BLF19
Model acumulator compatibil DMW-BLF19
DIMENSIUNE / GREUTATE
Dimensiuni 139 x 98 x 87 mm
Greutate 725 g (cu acumulator)

 

Format Senzor: MFT

Rezolutie foto: 20

Rezolutie video: 4K

Tip card memorie: Dual Slot SD

2 ani

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:30

021 411 65 30 office@photosetup.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!