Blackmagic Blackmagic Camera Broadcast URSA 4.6K

  • 4.6K Super 35 HDR CMOS Sensor
  • 4.6K up to 120 fps, 300 fps at 1080p
  • 15 Stops of Dynamic Range at 3200 ISO
  • USB-C Expansion Port for External Disks
Cod Produs: CINEURSAMUPRO46K Ai nevoie de ajutor? 021 411 65 30
La achizitionarea acestui produs primiti 0 punct de fidelitate
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Blackmagic Camera Broadcast URSA Mini PRO 4.6K

URSA Broadcast poate fi considerata doua camere in una singura, o cameră incredibilă pentru ENG și productie, precum și o cameră profesională de studio! URSA Broadcast este perfectă pentru broadcast deoarece utilizează lentilele și bateriile pe care le dețineți deja și elimină și cardurile media dedicate și formatele de fișiere găsite pe camerele tradiționale. Înregistrează pe carduri SD obișnuite și utilizează aceleași formate comune de fișiere găsite pe sistemele de gestionare a difuzării mass-media și în majoritatea software-urilor NLE. Plus URSA Broadcast este perfect pentru broadcast online, deoarece funcționează atât cu lentile mai vechi aftermarket HD, cât și cu lentile foto ieftine. Este mai flexibila și mai accesibila decat orice alta camera de broadcast!

Două camere in una singura
URSA Broadcast - două camere într-o singură cameră! Designul compact, comenzile familiare și caracteristicile camerei URSA Broadcast sunt ideale pentru filmarea in stil ENG și vitale pentru a lucra rapid atunci când încercați să capturați știrile de ultimă oră. Indiferent dacă sunteți în studio sau în teren, URSA Broadcast vă va oferi o calitate incredibilă a imaginii, tonuri precise ale pielii și culori vibrante care sunt cu mult superioare camerelor care costă de zece ori mai mult. Cheia este modul URSA Broadcast nou, extins, care produce imagini ce nu au nevoie de colorizare, astfel încât să puteți trage, edita și primi stiri mai repede decât oricând înainte. URSA Broadcast este, de asemenea, prima camera video care ofera o adevarata solutie profesionala de broadcast.

Standardele media si formatele video
URSA Broadcast este prima cameră de broadcast profesională concepută pentru a lucra cu carduri media standard și formate de fișiere compatibile cu aproape toate sistemele de difuzare și software de editare. URSA Broadcast înregistrează pe carduri standard SD, carduri UHS-II și carduri CFast și înregistrează video 1080i sau 2160p în fișiere .mov standard, cu .mxf urmand a fi adăugat în viitoarele actualizări. URSA Broadcast inregistreaza DNx145, DNx220X sau ProRes astfel încât fișierele să funcționeze cu sistemele dvs. de difuzare existente și cu fluxurile de lucru. De asemenea, beneficiați de o montura a obiectivului B4 care funcționează cu lentilele existente sau puteți schimba cu monturile opționale EF, F și PL, astfel încât să puteți utiliza lentile fotografice standard. Dacă construiți un lanț complet de camere de broadcast, vizorul opțional URSA, URSA Studio Viewfinder și convertoarele cu fibre SMPTE au comenzi și design familiar, astfel încât acestea să funcționeze exact așa cum se așteaptă operatorii experimentați de camere video. URSA Broadcast vă ajută să obțineți cea mai mare valoare din investiția dvs. în camere, lentile și accesorii, ceea ce înseamnă că veți economisi timp și bani, astfel că, practic, camera se va amortiza singura!

Lucrați în HD sau Ultra HD
URSA Broadcast dispune de un senzor de imagine incredibil de 4K și de un mod video extins, cu o gamă dinamică mai bună și fidelitate a culorilor mai mare. Senzorul de imagine este proiectat atât pentru HD cât și pentru Ultra HD, pentru a obține texturi uimitoare și detalii, tonurile exacte ale pielii, culoarea vibrantă și un dynamic range ridicat, toate fără a fi nevoie de post procesare. Inseamnă că puteți trage, edita și primi continut rapid! Senzorul de înaltă rezoluție este un avantaj uriaș, chiar și atunci când lucrați în HD, deoarece obțineți procesarea pentru imagini super clare. URSA Broadcast este o cameră care dovedește că este suficient de versatilă pentru a fi utilizată pe orice producție HD sau Ultra HD!

Filtre ND incorporate
URSA Broadcast oferă filtre de densitate neutră de înaltă calitate (ND) care vă permit să reduceți rapid cantitatea de lumină care intră în cameră. Filtrele de oprire 1, 1/16 și 1/64 au fost proiectate special pentru a se potrivi cu senzorul de imagine și semnalul de culare al senzorului URSA Broadcast, oferindu-vă o colorimetrie mai bună, chiar și în condiții de iluminare puternice. Acest lucru vă permite să utilizați diferite combinații de diafragmă și shutter angle într-o gamă mai largă de situații. Filtrele IR au fost proiectate pentru a filtra în mod egal lungimile de undă IR. Acestea elimină contaminarea IR asociată de obicei cu majoritatea filtrelor ND. Filtrele ND sunt filtre optice reale, cu un mecanism de precizie care le mută repede la locul lor atunci când selectorul de filtre ND este rotit. Setările filtrului pot fi afișate fie ca fracțiune, număr, fie ca stop pe ecran.

Înregistrare non-stop
Funcția URSA Broadcast include atât înregistratoare dual CFast 2.0, cât și dispozitiv dual recorder SD / UHS-II, astfel încât să puteți alege suportul media care funcționează cel mai bine pentru dvs. Ambele tipuri de suporturi media sunt standard, ieftine și disponibile la cele mai multe magazine de computere și camere. Puteți înregistra DNxHD 145, DNxHD 220 sau ProRes cu transmisie pe 10 biți, metadate, făcând URSA Broadcast compatibila cu aproape toate programele de editare. Aceasta înseamnă că URSA Broadcast este ușor de integrat și încadrat în sistemele de difuzare existente. Puteți înregistra chiar și fișierele fără pierderi pe 12 biți, CinemaDNG RAW, pentru programe de lucru de înaltă calitate și post-producție. Cu sloturi duale pentru fiecare tip de suport media, URSA Broadcast vă oferă înregistrări redundante și înregistrare non stop! Când primul card este plin, înregistrarea continuă automat pe următorul card, astfel încât să puteți schimba un card în timp ce înregistrarea continuă pe celalalt.

Design extrem de dur și redundant
URSA Broadcast dispune de un corp din aliaj de magneziu foarte puternic, ușor de echilibrat și proiectat pentru a fi suficient de confortabil pentru utilizarea zilnică. Ca si camera de broadcast, dispune de comutatoare și comenzi mecanice familiare, montate extern, care vă oferă acces direct la cele mai importante setări ale camerei. Controalele sunt amplasate logic, făcându-le ușor de memorat și localizat prin simț tactil, astfel încât să puteți ajusta setările fără a fi nevoie să vă uitați la butoane sau să scoateți camera de pe umăr. De asemenea, beneficiați de un touchscreen de 4" pentru monitorizarea sau controlul camerei printr-o interfață software revoluționară care oferă redundanță completă pentru toate comenzile externe și funcțiile camerei. Există chiar și controale redundante pentru comutatorul de alimentare! URSA Broadcast include, de asemenea, conexiuni standard de dimensiuni standard pentru audio prin conectori XLR, SDI prin conectori BNC și transmisie de putere prin intermediul unui conector XLR 12V DC standard cu 4 pini!


Broadcast Control / Status Display
URSA Broadcast dispune de comenzi independente pentru acces direct la cele mai importante setări ale camerei. Butoanele și comutatoarele sunt prevăzute într-o ordine logică care le face ușor de gasit prin simt tactil în timp ce se foloseste vizorul. Asta înseamnă că veți putea ajusta setările, să adăugați un filtru ND sau chiar să modificați rata cadrelor fără să trebuiască să scoateți ecranul tactil sau să scoateți camera de pe umăr. Afișajul de stare este un ecran LCD de înaltă vizibilitate proiectat pentru a fi ușor de văzut, chiar și în lumină puternică! Ecranul de stare afișează codul de timp al înregistrării, codul de timp blocat și codul de referință, împreună cu rata cadrelor curente, unghiul obturatorului, diafragma, balansul de alb, gain și irisul. De asemenea, dispune de un indicator al bateriei, starea de înregistrare a cardului și contoare audio pentru nivelurile de monitorizare. Lumina de fundal al ecranului poate fi pornita când filmati în locuri slab luminate și oprita când fotografiați în aer liber și în lumină puternică, pentru a crește contrastul, făcându-l ușor de citit în orice condiții!


Dramatic Slow Motion
Indiferent dacă filmati un eveniment sportiv sau o știre, URSA Broadcast poate filma imagini slowmotionl. Pentru a înregistra in slowmotion, URSA Broadcast înregistrează la rate mai mari ale cadrelor și le redă la ratele video standard. Puteți seta viteza preferată a cadrelor de mare viteză utilizând meniurile de pe ecran ale camerei și apoi sa comutați între viteze standard de sincronizare și viteză de deconectare prin atingerea unui buton de pe partea laterală a camerei. URSA Broadcast poate inregistra la rezoluție maximă HD Ultra cu până la 60 de cadre pe secundă.

Audio de calitate Broadcast
URSA Broadcast are un microfon de înaltă calitate și un recorder audio profesional încorporat, astfel încât să nu trebuiască să transportați niciun echipament de sunet suplimentar! Microfonul stereo încorporat poate fi utilizat pentru înregistrare sau puteți conecta microfoane profesionale folosind cele două intrări XLR pentru microfon. Conexiunile XLR au 48V phantom power, astfel încât să puteți conecta totul de la microfon shotgun pana la lavaliere wireless. Cu două intrări pentru microfon, puteți înregistra un reporter în teren purtând un microfon lavaliera sau handheld, captand în același timp și sunete ambientale de la a doua intrare. De asemenea, puteți înregistra același microfon pe ambele canale, utilizând diferite niveluri, pentru a evita tăierea zgomotelor puternice în teren. URSA Broadcast oferă, de asemenea, butoane externe pentru reglarea nivelurilor de sunet și a contoarelor de pe ecran, astfel încât să puteți ajusta nivelurile audio chiar și atunci când camera sta pe umar.

Camera profesională profesională
URSA Broadcast are incorporat control de la distanta, corecție de culoare, talkback, tally și alte caracteristici concepute pentru a deveni cea mai buna cameră de studio pentru producția multi-cam live. Aceasta poate fi controlata la distanță prin SDI utilizând protocolul Blackmagic SDI Camera Control. Puteți adăuga vizorul opțional URSA Studio Viewer, Blackmagic Camera Fiber Converter și Studio Fiber Converter pentru a obține aceleași fluxuri de lucru și caracteristici ale camerelor de studio de sute de mii de dolari. Dar, cel mai bine, când producția live este completă, puteți transforma rapid URSA Broadcast într-o cameră normală de filmat! URSA Broadcast vă permite să profitați la maximum de investiția dvs. în camere și lentile, deoarece puteți să o utilizați zilnic în teren sau în studio! Aceasta este cea mai mare flexibilitate pentru că fiecare cameră URSA Broadcast pe care o dețineți poate fi utilizată în programe live, permițându-vă să vă ocupați de evenimente foarte mari cu multe camere, toate fără costuri suplimentare de închiriere de echipamente!

Conexiuni profesionale
Blackmagic URSA Broadcast oferă cele mai recente tehnologii și conexiuni, cum ar fi 12G-SDI. Toate conexiunile utilizează conectori standard, astfel încât să nu aveți nevoie de cabluri scumpe, proprietare care sunt greu de găsit. Acest lucru înseamnă că puteți obține cabluri de la furnizorul dvs. preferat sau chiar sa vi le faceti singur! Aveți conexiuni 12G-SDI cu viteză multiplă pentru ieșirea video și pentru introducerea feedului de alimentare al programului. Ambele conexiuni comută automat viteza, astfel încât să funcționeze cu toate formatele HD și Ultra HD până la 2160p60 pe un singur cablu! De asemenea, beneficiați de monitorizarea HD-SDI, 2 intrări LANC, audio XLR echilibrat cu phatom power și intrare de referință / cod de timp. Pe partea dreaptă din față a camerei este un conector Hirose cu 12 pini pentru controlul lentilelor de broadacst, care poate atât să acționeze, cât și să controleze obiectivele SD, HD și Ultra HD cu control analogic și digital. Există, de asemenea, o ieșire de ieșire XLR 12V DC cu 4 pini și o ieșire a monitorului HD-SDI care poate fi utilizată cu un vizor URSA, un Viewfinder URSA Studio, orice vizor sau monitor extern pe care doriți.

Funcționează cu lentile cu costuri reduse
URSA Broadcast oferă o montura pentru obiective interschimbabile, astfel încât să puteți schimba cu ușurință montura pentru lentile B4 inclusă cu EF, PL sau chiar F. Asta inseamna ca puteti folosi lentile fotografic EF de inalta calitate si apoi puteti schimba cu lentile mai scumpe atunci cand este cazul. Folosirea lentilelor EF, PL sau F este o opțiune fantastică . Deoarece dispozitivele de montare a lentilelor sunt ușor de schimbat, puteți de asemenea reconfigura rapid camerele de la o anumită persoană la alta. URSA Broadcast vine cu o montura B4 deja instalata și de asemenea puteți achiziționa separat PL, EF și F, după cum este necesar. Cu URSA Broadcast, veți obține o singură cameră care funcționează practic cu toate lentilele profesionale, astfel încât să puteți alege precis obiectivul de care aveți nevoie!

Specificatii tehnice AICI

Hands-On


Review

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:30

021 411 65 30 office@photosetup.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!