Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
Photosetup Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIALPlati online securizate prin EuPlatesc.ro
Dealer Autorizat Manfrotto

SERVICE MANFROTTO

SERVICE SI PIESE DE SCHIMB MANFROTTO

Manfrotto pune la dispozitia clientilor sai, piese de schimb pentru produsele sale, pentru o perioada extinsa de timp, de la data achzitiei.

Fiecare trepied, cap de trepied sau monopied, atat foto cat si video, au o fisa tehnica in care sunt desfasurate tpate componentele care alcatuiesc produsul. 

In cazul in care apar defectiuni la produsul Dvs., este suficient daca ne sunati si sa comunicati departamentului tehnic, codul produsului si defectiunea aparuta, pentru a primi fisa tehnica a produsului si a identifica impreuna cu colegii nostri, piesa defecta, pentru a fi inlocuita.

 Vezi aici PIESE DE SCHIMB.

Departamentul tehnic va sta la dispozitie atat pe e-mail cat si telefonic.

La: contact@manfrottoromania.ro  sau: service@photosetup.ro

 

GARANTIE Politica Manfrotto de acordare a garantiei pentru produsele sale este urmatoarea:

 • Trepiede Foto:
 • Video Products Beneficiaza de garantia standard 2 ani + Extensie inca 3 ani, dupa inregistarea produsului pe site-ul Manfrotto. Vezi mai jos On-line Registration.
 • Lighting Products beneficiaza de garantia standard 2 ani + Extensie inca 3 ani, dupa inregistarea produsului pe site-ul Manfrotto. Vezi mai jos On-line Registration.
 • Bags
  • Lino Collection beneficiaza de garantia standard 2 ani + Extensie inca 3 ani, dupa inregistarea produsului pe site-ul Manfrotto. Vezi mai jos On-line Registration.
  • Stile Collection beneficiaza de garantia standard 2 ani + Extensie inca 3ani, dupa inregistarea produsului pe site-ul Manfrotto. Vezi mai jos On-line Registration.
 • Apparel Collection
  • Lino Collection beneficiaza de garantia standard 2 ani + Extensie inca 1 an, dupa inregistarea produsului pe site-ul Manfrotto.

OBSERVATII:

Garantia extinsa a produselor Manfrotto se acorda doar la achiztiile realizate din magazinele partenere autorizate Manfrotto, din Romania.

 

Up
Viziteaza magazinul Photosetup.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert
Plati online prin EuPlatesc.ro