Blackmagic Blackmagic Studio de productie 4K Live Switcher ATEM

Cod Produs: SWATEMPSW04K Ai nevoie de ajutor? 021 411 65 30
La achizitionarea acestui produs primiti 0 punct de fidelitate
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Blackmagic Studio de productie 4K Live Switcher ATEM

Primul switcher 4k pentru productie live multicam

Acum poți crea o serie de producții uimitoare cu mai multe camere, la rezoluție de 4 ori mai mare decât 1080HD! ATEM Production Studio 4K vă permite să conectați până la 8 camere video SD, HD sau UltraHD 4K, recorder și computere pentru o activitate de calitate in broadcast. Acesta include toate caracteristicile pe care le așteptați de la un switcher profesionoal, inclusiv chroma key, tranziții, media player, mixer audio, multiview și primele conexiuni video 6G-SDI și HDMI 4K din lume.Acoperire live profesionala
Împingeți standardele de producție de conținut live dincolo de calitatea broadcast! Camerele Ultra HD 4K, proiectoarele și ecranele de proiectie super-mari la evenimente live reprezintă noi oportunități pentru crearea de conținut. Cu ATEM Production Studio 4K puteți combina programarea live și ieșirea la rezoluția Ultra HD 4K pentru o experiență incredibilă de vizualizare pentru audiența. Cu această unitate single rack, unitate de producție digitală, puteți lucra în SD, HD sau Ultra HD 4K și transforma orice eveniment muzical live, eveniment sportiv, spectacol de teatru, conferințe și mai mult într-o producție uimitoare de televiziune in regim de live!

Rezolutie Ultra HD incredibila
Ultra HD 4K este de 4 ori rezoluția video 1080HD la o dimensiune  de 3840 x 2160 a cadrului! Noile conexiuni video super-rapide 6G-SDI și HDMI 4K lucrează fără efort cu Ultra HD 4K, astfel încât să puteți conecta cu ușurință echipamente utilizând un singur cablu! Chiar și atunci când functioneaza în Ultra HD 4K fiecare intrare video include sincronizarea cadrului, astfel încât să puteți conecta camere sau calculatoare care nu au genlock, și aveți, de asemenea, o ieșire HD-SDI convertit în jos pentru monitorizare sau alte utilizări! Toate caracteristicile profesionale ale ATEM Production Studio 4K, cum ar fi playerele media interne,  tranziții și generatoare de culori, operează în Ultra HD 4K, pentru a obține o adevărată soluție Ultra HD 4K nativă.


Design elegant si compact
ATEM Production Studio 4K dispune de un panou frontal din aluminiu  care include butoane pentru selectarea surselor de ieșire auxiliară și un LCD încorporat care arată starea live a acestei ieșiri. Acest control auxiliar hardware este un instrument de monitorizare care vă permite să vă configurați rapid actiunile și este construit într-un design de rack cu o adâncime mai mică de 6 inci! Cu ajutorul conexiunilor de înaltă calitate pentru toate semnalele audio și video, nu este nevoie de cabluri suplimentare, iar sursa internă de alimentare este compatibilă cu sursele de la 110V la 240V, astfel încât să puteți lua swuitcher-ul de producție oriunde în lume!

Control software si hardware
ATEM Production Studio 4K include un panou de control ATEM Software Control  pentru Mac și Windows, care vă oferă controlul complet al switcher-ului de pe un laptop sau desktop! Aveți control complet asupra tranzițiilor, tastaturilor, mixerului audio și setărilor, cu comenzi rapide de la tastatură care vă permit să lucrați mai repede și mai eficient. Dacă preferați să lucrați cu un panou de control hardware, puteți adăuga opțional un panou de emisie ATEM pentru comutare super rapidă! Există chiar și un SDK pentru dezvoltatori inclus!

Intrari 6G-SDI și HDMI 4K
ATEM Production Studio 4K poate fi comutat între SD, HD și Ultra HD 4K, astfel încât se conectează la o gamă largă de camere HDMI și SDI! Veți primi 4 intrări de 6G-SDI și 4 intrări HDMI 4K pentru până la opt intrări simultane live. Toate intrările au funcția de resincronizare a cadrelor, astfel încât să puteți utiliza camere fără genlock sau chiar surse de calculator, cum ar fi prezentări Keynote ™ sau PowerPoint ™! De asemenea, sunt incluse 2 intrări audio XLR echilibrate și intrare audio HiFi pentru conectarea echipamentelor audio profesionale și de consum.

Vizualizare multipla
Functia multiview incorporata permite să monitorizați intrările video ale switch-ului pe un singur monitor SDI sau pe un televizor HDMI! Chiar și atunci când operează în Ultra HD 4K puteți utiliza în continuare un monitor HD sau televizor, de obicei disponibile, deoarece ieșirea multiplă va detecta automat monitorul și va converti semnalul in rezolutie HD. Vizualizarea multiplă facilitează vizionarea programului dvs., previzualizarea, 6 intrări live și 2 playere media unul lângă celălalt. De asemenea, puteți adăuga etichete personalizate care fac ușor identificarea fiecărei intrări!

Tranzitii creative
Obțineți aceleași tranziții de înaltă calitate găsite pe switch-uri profesionale de înaltă definiție, care acum funcționează în Ultra HD 4K. Folosiți efecte  pentru o schimbare impresionantă de calitate a difuzării live! Fiecare tranziție este instantaneu disponibilă și obțineți controlul deplin asupra tipului de tranziție, modelului, lungimii și a altor atribute. Există, de asemenea, o varietate de modele de ștergere care vă permit să creați un aspect personalizat , care să se potrivească cu stilul și conținutul producției dvs.

Playere media interne
ATEM Production Studio 4K include 2 playere media interne, care pot stoca până la 20 de cadre încorporate Ultra HD 4K cu rezoluție completă, cu key și fill. Sunt acceptate toate formatele de imagine obisnuite, cum ar fi PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG și TIFF. Puteți încărca playere media cu lower third graphics, logo-uri și multe altele, toate acestea putând fi retrase într-o clipă! ATEM include un plug-in Photoshop care vă permite să descărcați instant grafice și titluri din Photoshop direct în piscina media ATEM!

Fiabilitate extrema
ATEM Production Studio 4K utilizează un sistem de operare de calitate pentru a asigura fiabilitatea critică a productiei cerute în situațiile de broadcast și de producție live. Spre deosebire de switcherele bazate pe computer care întrerup video în cazul în care computerul se blochează, ATEM nu are această problemă, deoarece calculatorul este doar panoul de control! Cu ATEM aveți încă ieșire video, astfel încât evenimentul dvs. live este protejat de defectarea computerului. Pur și simplu utilizați alte panouri de control sau reporniți computerul fără nici o întrerupere a programului!Caracteristici cheie

 • Suportă NTSC/PAL/HD/UltraHD 4K @ 10-bit
 • Suportă rezoluție 4K via SDI sau HDMI
 • Intrări: 4 x 6G-SDI & 4 x HDMI (4k/HD/SD)
 • Intrare Tri-Sync/Blackburst Ref. Sync
 • 8 x Sincronizatoare de cadre incorporate
 • Monitorizare Multiview în HD
 • Ieșiri PGM în SD/HD/4K HD
 • 1 x Upstream & 2 x Downstream Keyers
 • Audio: 10 intrări, Mixer cu 2 canale
 • Control Hardware sau Software Mac/PC

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:30

021 411 65 30 office@photosetup.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!