Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
Photosetup Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIALPlati online securizate prin EuPlatesc.ro
Dealer Autorizat Manfrotto

EVENIMENTE
Intalnirile fotografice Photosetup
2013-06-17

Intalnirile fotografice Photosetup

In luna iulie, Photosetup invita pasionatii de fotografie la o serie de intalniri fotografice cu intrarea libera.

Intalnirile se vor desfasura pe parcursul a cateva ore in fiecare sambata a lunii iulie, intr-un cadru prietenos si relaxat, avand ca scop principal cresterea educatiei vizuale, in randul pasionatilor de fotografie.

Intalnirile vor aborda teme diferite de arta fotografica, printre care "fine art photography", "street photoraphy", "travel photography" si multe altele.

Nu in ultimul rand, intalnirile vor avea invitati profesionsiti din domeniul fotografic, care le vor prezenta proiecte fotografice indraznete alaturi de sfaturi tehnice despre fotografie, participantilor prezenti la eveniment.

 

"Ne bucuram de fiecare data cand putem oferi ceva comunitatii foto. Experienta noastra de peste 15 ani in vanzarea si distributia pe piata din Romania, a echipamentelor foto profesionale, cat si background-ul nostru profesional si educational in acest domeniu, ne califica pentru dezvoltarea educatiei vizuale in randul noilor generatii. Ne dorim cresterea calitatii in randul pasionatilor de fotografie, sperand ca in viitor, multi dintre acestia vor face din pasiunea pentru fotografie, o profesie."  Valeria Galea, Director de Marketing Photosetup


Gazda acestor intalniri va fi cafeneaua Tete-a-Tete din Parcul Herastrau, un loc prietenos, dedicat evenimentelor culturale, situat langa Gradina Japoneza, un loc in care ne vom relaxa alaturi de cocktail-uri imbietoare si ne vom incanta simturile vizuale cu cele mai interesante selectii de fotografii si vom asculta cele mai utile sfaturi despre arta fotografica.

 

Organizator Photosetup - Magazin foto specializat.
Partener Locatie: Tete-a-Tete Caffee Art & Chill, Herastrau
Date de desfasurare: 6, 13, 20, 27 Iulie 2013.

 

Prima intalnire: 6 iulie 2013, ora 11:30
Tema:  Travel Phtography.
Invitat: Calin Stan

Acesta tema vine ca un raspuns la solicitarile celor mai multi pasionati de fotografie, pentru a le oferi cateva informatii importante inainte de a-si incepe calatoriile de vacanta, din acest sezon. va fi o sesiune de prezentare a celor mai spectaculoase locuri surprinse in imagini de Calin Stan, in calatoriile sale. Se va discuta despre tehnica incadrarii, sfaturi utile despre fotografia de calatorie precum si despre echipamentele si accesoriile foto recomandate in fotografia de calatorie.
Detalii si inscrieri, la : http://www.photosetup.ro/evenimente/intalnirile-fotografice-photosetup-travel-photography

 

A doua intalnire: 13 iulie 2013, ora 11:30
Tema: Street Photography
Invitat Aurel Rapa

Sunt atat de multe lucruri frumoase in jurul nostru, incat la o simpla plimbare prin oras, putem surprinde imagini reusite, din jurul nostru. Totul este sa le identificam vizual si sa rezonam cu ele.

Aurel Rapa, posesor al catorva premii de fotografie obtinute de-a lungul activitatii sale, este unul dintre fotografii cunoscuti in comunitatea fotografica din Romania, fiind un explorator neobosit al orasului.El ne va povesti din experienta sa si ne va invata sa privim cu alti ochi lumea inconjuratoare.

Detalii si inscrieri: http://www.photosetup.ro/evenimente/intalnirile-fotografice-photosetup-street-photography

 


A treia intalnire:

Macro Photography, 20, iulie 2013, ora 11:30.
Invitat: Dragos Asaftei (www.dragosasaftei.ro)

 

Seria intalnirilor fotografice, continua cu fotografia macro.

Fotografia macro fascineaza. Fotografia macro, respectiv close-up, este unul dintre genurile fotografice cele mai practicate de multi dintre pasionatii de fotografie. Pare un gen usor de abordat, rezultatele obținute pot avea acel efect spectaculos, iar subiecte sunt peste tot in jurul nostru.

Detalii si inscrieri: http://www.photosetup.ro/evenimente/intalnirile-fotografice-photosetup-street-photography

 

 

Ultima intalnire a lunii iulie:
Fine Art Photography, 27, iulie 2013, ora 11:30.
Invitat: Dan Andrei (www.danandrei.com)

Seria intalnirilor fotografice din luna iulie, se incheie cu fine art photography. Sunt clipe in care ne intrebam despre rosturi, despre semnificatii si motivatii. Sunt clipe in care ne intrebam despre viata, asa cum e sau asa cum ne inchipuim noi ca este. Sunt clipe in care lasam imaginatia libera, in care ne permitem sa visam. Uneori e greu de spus daca traim in vis sau in realitate. Pornind de la unul dintre proiectele sale de succes - Muse Descumpuse, Dan Andrei ne va povesti cum ia nastere un proiect fotografic fine art si ce reprezinta fotografia fine art. Ne va povesti despre calitatea print-ului si detaliile in organizarea unei expozitii fine art, despre editiile limitate, dar si despre promovarea si pozitionarea artistului intr-un astfel de context artistic.

Detalii si inscrieri: http://www.photosetup.ro/evenimente/intalnirile-fotografice-photosetup-fine-art-photography

 

Vezi cum a fost la primele doua intalniri fotografice, aici.

 


Up
Viziteaza magazinul Photosetup.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert
Plati online prin EuPlatesc.ro