Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
Photosetup Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIALPlati online securizate prin EuPlatesc.ro
Dealer Autorizat Manfrotto

CONTACT CONSULTANTI

Pentru orice intrebari legate de produse, detalii tehnice, disponibilitate, comenzi, livrari sau orice alte informatii suplimentare, o echipa de consultanti Photosetup va sta la dispozitie intre orele 9-17:30, de luni pana vineri.

 


Asistenta clienti:

Cristina Popescu - Client Service

Absolventa a Facultatii de Sociologie, Cristina se remarca prin blandetea, amabilitatea si profesionalismul cu care raspunde solicitarilor clientilor.

 


Echipamente pentru studiouri foto/video:

Catalin Tudor
Consultant Echipamente Studiouri Foto-Video

Responsabil pentru brand-urile: Hensel, Photoflex, Proline, Manfrotto Lightig, Colorama, Orbitvu.
Absolvent al A.S.E. (Academia de Studii Economice) si fiind in echipa Photosetup inca din anul 2003, Catalin are o experienta bogata in oferirea solutiilor personalizate (custom made) pentru studiouri foto si echipamente foto profesionale.

Se poate mandri cu studouri foto oferite ''la cheie'' pentru clienti precum Brico Store, Cora, Selgross, Kaufland, producatori de mobila, haine sau producatori de bunuri de larg consum precum si nenumarati fotografi de moda, de publicitate sau alte tipuri de fotografi profesionisti sau pasionati. [Vezi Solutii Complete Studiouri Foto]
Experienta si amabilitatea sa, va stau la dispozitie la urmatoarele repere:
Tel: 0723 516 898

E-mail: catalin.tudor [@] photosetup.roAccesorii foto & distributie magazine partenere:

 

Roxana Mihai
Consultant Accesorii Foto

Responsabil pentru brand-urile: Kata, Manfrotto Tripods, Manfrotto Bags, National Geographic Bags, Schneider, Visible Dust, Green Clean.
Face parte echipa Photosetup din anul 2006.
Are o experienta de peste 6 ani in Customer Service in companii multinationale si de 5 ani in domeniul echipamentelor foto. Participant activ la o serie de meeting-uri si traning de produs oferite de Kata Ltd. si Manfrotto, Roxana este persoana care va poate oferi intotdeauna sfaturi competente asupra accesoriilor foto, astfel incat sa fiti siguri ca faceti cea mai buna alegere.
Reperele Roxanei sunt:
Tel: 0725 924 959
E-mail: roxana.mihai [@] photosetup.ro


 

Livrari & Logistica:

Adrian Dumitru
Responsabil Livrari & Logistica

Adrian este foarte atent la modul cum ajung la Dvs produsele comandate. El este persoana responsabila pentru livrari atat pentru partenerii magazine foto carora le livram produsele noastre cat si pentru livrarile catre clientii finali. Este liantul intre depozitul central logistic Gebruder Weiss si clienti. sau parteneri. Este liantul intre Photosetup, clienti si  curierul contractual.
Grija lui este ca toate produsele sa ajunga in siguranta catre destinatia finala. Tot el este responsabil si pentru logistica retururilor, asa ca orice problema legata de transport sau AWB, poate fi direct discutata cu Adi la :
Tel: 021 411 65 30
E-mail: adrian.dumitru [@] photosetup.ro

 

 

 


Alte departamente pot fi contactate la:

Service & Repair: service [@] photosetup.ro
Reclamatii & sugestii: office [@] photosetup.ro
Suport general: office [@] photosetup.ro


O echipa compacta de profesionisti dedicati calitatii, dedicati brand-urilor pe care le reprezentam in Romania, dedicati clientilor si  profesionalismului.

Daca doriti sa comunicati cu unul dintre consultantii nostri in afara orelor de program, va rugam sa o faceti prin e-mail. Mesajul Dvs. va fi tratat cu maxima prioritate de-ndata ce acestia vor reveni la birou.

Consultantii nostri ofera intregul suport si maxima atentie clientilor, de aceea, va asiguram ca alaturi de cele mai bune si performante produse, veti primi si cele mai bune servicii.

Contacte suplimentare:

In afara contactelor mentionate mai sus, puteti contacta si alte departamente ale firmei noastre. prin intermediul formularului on-line.

 

Photosetup Foscusing Quality - de 15 ani in slujba calitatii !

Up
Viziteaza magazinul Photosetup.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert
Plati online prin EuPlatesc.ro