Camera burduf Cambo

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Cambo

Cambo ACTUS-Mini camera burduf

Cambo ACTUS-Mini este un sistem de camera cu burduf și cu o tehnologie noua proiectat pentru camere fãrã oglinda (mirrorless), cum ar fi seria Sony Alpha 7 și Fuji-X, dar si pentru DSLR-urile Canon si Nikon.
Stoc epuizat
detalii
Cambo

Cambo ACTUS-GFX camera burduf

Cambo ACTUS-GFX este derivat din sistemul de camere ACTUS-Mini, proiectat pentru camere Mirrorless, cum ar fi Sony Alpha 7 și  Fuji-X.
Aceastã versiune ACTUS-GFX este dotatã cu o baioneta pentru Mirrorless FUJIFILM GFX-50.
Stoc epuizat
detalii
Cambo

Cambo ACTUS-XCD camera cu burduf

Cambo ACTUS-XCD este derivat din sistemul de camere ACTUS-Mini, conceput pentru camere fara oglinda, cum ar fi corpurile de camera Sony Alpha 7 și corpurile camerei Fuji-X.
Stoc epuizat
detalii
Cambo

Cambo ACTUS-DB camera cu burfuf

ACTUS-DB se adreseazã în mod special utilizarii tehnologiilor Digital Backs de la Hasselblad, Mamiya-Leaf și PhaseOne.
 
Stoc epuizat
detalii
Cambo

CAMBO ACTUS-XL-DB camera cu burduf

Compatibilitatea cu platforma Actus Mini permite utilizarea unei varietãți de adaptoare pentru obiective în combinație cu mai multe corpuri de camerã. Aceste camere sunt montate pe sistem cu baionetele lor în suportul vertical, care se poate roti între poziția peisaj și portret foarte usor. Acest lucru se poate face fãrã a fi nevoie sã scoateți camerei sau burduful.
Stoc epuizat
detalii
Cambo

Cambo ACTUS-XL sistem camera cu burduf

Folosind mișcãrile complete ale camerelor, fotograful va putea fi mai versatil, va fi mai creativ și va obține rezultate profesionale pe care nu le putea obtine înainte cu ajutorul camereleor clasice fie mirrorless, fie DSLR.
Modelul standard de 300 mm este potrivit pentru obiectivele cu lungime focalã scurtã, medie și lungã. Un glisor separat de focalizare și roata cremalierei de focalizare fina îl fac nu numai rapid, dar foarte ușor și precis de focalizat.
 
Stoc epuizat
detalii
Aici gasesti cel mai complex sistem cu burduf dedicat fotografiei de produs ce permite unghiuri perfecte. Un sistem util mai ales in fotografierea pack-shot.

Vrei sa testezi echipament? Te asteptam in show-room!

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!