Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
Photosetup Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIALPlati online securizate prin EuPlatesc.ro
Dealer Autorizat Manfrotto

SOLUTII COMPLETE PENTRU STUDIOURI FOTO

Suntem specializati in configurarea solutiilor complete pentru studiouri foto.

Prin Photosetup nu oferim doar produse de calitate, ci oferim clientilor nostri solutii adaptate nevoilor fiecarui studio in parte, adaptat la tipul de fotografie abordata de catre client.

Deoarece fiecare studio are necesitati diferite, proiectele pentru solutiile complete se realizeaza dupa o atenta evaluare impreuna cu clientii, astfel, fiecare proiect este croit exact pe nevoile, bugetul, spatiul si necesitatile fotografului.

Mai jos, va prezentam doar cateva exemple dintre proiectele realizate de catre Photosetup.

Shots Studio & Rental (www.shots.ro):

Alte studiouri si scoli de fotografie:

Functionalitatea intr-un studio foto este foarte importanta pentru buna desfasurare a activitatii, de aceea, proiectele noastre se bazeaza pe maximizarea spatiului astfel incat sedintele foto se pot desfasura fara incidente, oferind posibilitate de miscare fotografului si modelelor.

Experienta noastra s-a acumulat in decursul a peste 14 ani de existenta in domeniul foto profesional, avand la baza atat multitudinea de studiouri foto echipate la cheie, dar si faptul ca reprezentam in tara cei mai buni furnizori de echipamente in domeniul foto profesonal, dintre care amintim Manfrotto, Hensel sau Lastolite, care pe langa produsele de calitate, ne-au oferit intregul suport tehnic precum si pregatire tehnica in domeniul foto profesional.

Astfel, consultantii nostri se pot lauda cu faptul ca sunt printre singurii din tara care pot realiza proiecte customizate la cheie, pentru orice tip de studio foto.

Printre proiectele realizate de pana acum se numara studiouri ale unor agentii de publicitate dintre care amintim doar cateva:

Shots Studio, Carioca, Sud Est Production, Green Mind sau dintre clientii din categoria "industriala" cu studiouri powered by Hensel, amintim Mondex Sibiu, Kaufland, Selgros, Dedeman, eMag, Brico Store, Click, Adevarul, ZorileStore, Gironde Fashion precum si foarte multi alti fotografi romani sau scoli de fotografie.

 

Pentru proiecte dedicate,  va invitam sa ne vizitati sau sa ne contactati la office@photosetup.ro sau catalin.tudor@photosetup.ro

 

 

 

Up
Viziteaza magazinul Photosetup.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert
Plati online prin EuPlatesc.ro