Blackmagic Blackmagic Studio de Televiziune si Productie Live ATEM Pro 4K

8 standarde de intrare convertite 12G-SDI
Noul audio mixer Fairlight
ATEM Advanced Chroma Key
Cod Produs: SWATEMTVSTU/PRO4K Ai nevoie de ajutor? 021 411 65 30
La achizitionarea acestui produs primiti 0 punct de fidelitate
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Blackmagic Studio de Televiziune si Productie Live ATEM Pro  4K
 

Primul comutator de productie live din lume pentru utilizatori de difuzare, profesionisti si AV

Blackmagic ATEM Television Studio Pro 4K sunt primele mixere de productie in direct, concepute atat pentru broadcast cat si pentru profesionistii din Audio Vizual. Exista 2 modele HD puternice cu 4 intrari SDI si 4 HDMI si un nou model Ultra HD cu 8 intrari 12G-SDI. Insotite de functii de brodcast de inalta performanta, modelele ATEM Television Studio ofera re-sincronizare pe toate intrarile, astfel incat sa obtineti intotdeauna o schimbare curata, indiferent daca utilizati camere profesionale sau de consum. In plus, obtineti o iesire multiview, astfel incat sa puteti vedea toate sursele, previzualizarea si programul pe un singur ecran, aux, construit in conversie, 2 memorii de imagini, un mixer audio, unitatea de control a camerei si multe altele. Modelele ATEM Television Studio Pro au aceleasi caracteristici, plus un panou de control hardware integrat profesional si controale suplimentare CCU. Ambele modele sunt perfecte pentru productie in direct, televiziune, emisiuni web, AV sau chiar acoperire in direct a competitiilor de jocuri video. Pur si simplu conectati-va camerele, consolele de jocuri sau calculatoarele si incepeti sa comutati live.

Noul model ATEM Television Studio Pro 4K include toate avantajele modelelor HD si adauga acum capacitatea Ultra HD cu mai multe intrari SDI. Cu 8 intrari independente 12G-SDI, ATEM Television Studio Pro 4K poate gestiona toate formatele populare HD si Ultra HD de pana la 2160p60. Fiecare intrare are re-sincronizare, precum si un convertor de standarde de latenta scazut, astfel incat intrarea este adaptata automat la formatul mixer-ului. Asta inseamna ca puteti avea chiar 8 intrari, toate ruland diferite formate video. Mixerul audio Fairlight modernizat ofera dinamica, EQ parametric cu 6 benzi, divizare dual-channel dual si simulator stereo cu intarziere audio la intrarile analogice. ATEM Television Studio Pro 4K ofera, de asemenea, ATEM Advanced Chroma Keyer, multiview Ultra HD si animatii in media pool.

12G-SDI pentru Ultra HD la 2160p60
ATEM Television Studio Pro 4K dispune de 8 standarde de intrare convertite 12G-SDI, astfel incat sa va puteti conecta atat la surse HD cat si la cele UHD. Fiecare intrare dispune, de asemenea, de o iesire 12G-SDI corespunzatoare, care poate fi utilizata pentru fluxurile de retur a camerei cu date de control incorporate, iar mix minus este disponibil pentru fiecare iesire SDI 12G.

Conversia standardelor de intrare complete
Fiecare intrare 12G-SDI dispune de un convertor independent de standarde de latenta scazuta Teranex, care permite intrarile sa fie orice combinatie de formate de televiziune HD sau Ultra HD. Mixer-ul va converti intrarile in standardul de iesire si, in combinatie cu re-sincronizarea intrarilor, aceasta inseamna ca puteti pur si simplu conecta si intra in live.

Intrari SDI si HDMI

Conectati pana la 8 camere, console de jocuri sau computere.
Toate modelele au 8 intrari video independente, modelul 4K avand 8 intrari 12G-SDI. Acest lucru va permite sa conectati pana la 8 camere, console de jocuri, computere sau alte surse. Asta inseamna ca puteti incepe cu camere de consum HDMI la preturi accesibile sau puteti lucra cu camere profesionale SDI HD sau Ultra HD. De asemenea, obtineti o intrare de referinta, un audio analogic, controlul RS-422 PTZ si Ethernet pentru conectarea panourilor de control hardware sau software. Toate intrarile video dispun de re-sincronizare automata de cadre, astfel incat nu aveti nevoie de camere genlock scumpe. Modelul 4K include conversia standardelor pe fiecare intrare, astfel incat sa puteti conecta o sursa de intrare HD sau Ultra HD.

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:30

021 411 65 30 office@photosetup.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!