Ce este filtrul Black Mist si cum il folosesti

Ce este filtrul Black Mist si cum il folosesti

In fotografie, un filtru Black Mist este un tip de filtru de difuzie care ajuta la crearea unui efect neclar sau asa numit "dreamy" in fotografii. Filtrul Black Mist poate crea o imagine soft, poate reduce contrastul si poate crea un sentiment de profunzime atmosferica, fiind astfel adesea folosit in fotografia de portret sau cand incercati sa surprindeti o atmosfera romantica sau plina de mister.

Cand un filtru Black Mist este utilizat in fotografie, acesta poate crea un efect soft, neclar. Filtrul difuzeaza lumina si reduce contrastul, ceea ce poate face ca fotografia sa para mai putin clara si mai difuza. Acest efect poate fi deosebit de util in fotografia de portret, deoarece poate ajuta la crearea unui aspect romantic si misterios pentru subiect.

Filtrul Black Mist poate crea, de asemenea, o senzatie de adancime atmosferica, deoarece marginile mai moi si contrastul redus pot da impresia unei distante mai mari intre obiectele din imagine. 

Este de remarcat faptul ca efectul exact al unui filtru Black Mist poate varia in functie de filtrul specific utilizat, de conditiile de iluminare si de celelalte setari si echipamente utilizate in fotografie, deoarece el este disponibil in diferite intensitati: 1/2, 1/4 si 1/8.

Cu toate acestea, in general, filtrul cel mai folosit este cel cu intensitatea 1/4

Termenul „Black Mist” este adesea folosit deoarece filtrul produce un efect usor de intunecare asupra imaginii, care poate crea impresia de ceat, filtrul fiind de obicei alcatuit dintr-o combinatie de materiale, cum ar fi sticla sau rasina, care sunt concepute pentru a imprastia si difuza lumina.

Cateva fotografii realizate cu Black Mist 1/4, ne-a pus la dispozitie Miluta Flueras,  fotograf de concerte. Iata ce ne spune despre filtru: Sunt foarte incantat de difuzia pe care o face. Folosesc Nisi Black Mist de 1/4 pe un Canon 85mm.

Postarea anterioara
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!