Blackmagic lanseaza Pocket Cinema Camera 6K G2

Blackmagic lanseaza Pocket Cinema Camera 6K G2

23 iunie 2022 - Blackmagic Design lanseaza Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2, un model de generatie urmatoare a Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K.
Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 include un ecran tactil reglabil pentru incadrarea mai usoara a fotografiilor, o baterie mai mare pentru fotografiere mai lunga fara a fi nevoie sa incarcati sau sa schimbati bateriile, precum si suport pentru un vizor electronic optional. Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 are cea mai recenta stiinta a culorilor Blackmagic generatia 5 si pastreaza popularul senzor de imagine Super 35 HDR cu 13 trepte de gama dinamica, ISO nativ dublu si montura pentru obiectiv EF de la modelul anterior.


 

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 este disponibila imediat de la distribuitorii Blackmagic Design din intreaga lume pentru 1.995 USD.

 

Designul elegant al Blackmagic Pocket Cinema Camera include un numar incredibil de caracteristici de film digital de ultima generatie intr-un design miniaturizat, portabil. Fabricata din compozit usor de policarbonat din fibra de carbon, camera dispune de un maner multifunctional cu toate comenzile pentru inregistrare, ISO, WB si unghiul de declansare chiar la indemana clientilor. Deoarece este o camera cu film digitala avansata, senzorul este proiectat pentru a reduce zgomotul termic, permitand umbre mai curate si ISO mai ridicat. in plus, ecranul LCD mare de 5 inchi face posibila o focalizare perfecta la rezolutii 4K si 6K.


 

Dispunand de un senzor Super 35 mai mare de 6144 x 3456 si o montura pentru obiectiv EF, Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 permite clientilor sa foloseasca lentile fotografice EF mai mari pentru a crea imagini cinematografice cu o adancime de camp mai mica, permitand fundaluri creative defocalizate si efecte bokeh superbe.

 

Cu sistemul de operare avansat Blackmagic, clientii beneficiaza de un sistem de operare al camerei intuitiv si usor de utilizat, bazat pe cea mai recenta tehnologie. Interfata foloseste gesturi simple de atingere si glisare pentru a ajusta setarile, adauga metadate si vizualiza starea inregistrarii. Clientii beneficiaza, de asemenea, de control deplin asupra functiilor avansate ale camerei, cum ar fi instrumentele de focalizare si expunere pe ecran, LUT 3D, HDR, introducerea metadatelor, codul de timp, setarile Blackmagic RAW si multe altele.

 

Indiferent daca utilizatorii inregistreaza in lumina puternica a soarelui sau aproape fara lumina, cele 13 trepte ale intervalului dinamic cu ISO nativ dublu de pana la 25.600 ofera imagini uimitoare cu zgomot redus in toate conditiile de iluminare. in plus, modelele 6K dispun de un senzor Super 35 mai mare care permite fotografierea cu o adancime mica de camp si lentile anamorfice. Toate modelele permit clientilor sa inregistreze pana la 60 fps sau 120 fps in fereastra. Un senzor uimitor combinat cu stiinta culorilor Blackmagic inseamna ca clientii beneficiaza de aceeasi tehnologie de imagine ca si cele mai scumpe camere digitale cu film.


 

Blackmagic Pocket Cinema Camera are un ecran tactil mare, luminos de 5 inchi, care faciliteaza ca clientii sa incadreze si sa focalizeze cu precizie. Suprapunerile de pe ecran arata parametrii de stare si inregistrare, histograma, indicatorii de focalizare maxima, nivelurile, ghidurile de cadre si multe altele. Monitorul LCD Pocket Cinema Camera 6K G2 este un afisaj mai avansat, care poate fi inclinat in sus si in jos, astfel incat sa fie usor sa monitorizati o fotografie din orice pozitie.


 

Dispunand de aceeasi stiinta a culorilor de generatia 5 ca si modelul de ultima generatie URSA Mini Pro 12K, noua camera Pocket Cinema Camera 6K G2 ofera un avans si mai mare in calitatea imaginii, cu tonuri de piele uimitoare, precise si culoare fidela la fiecare fotografie. Clientii beneficiaza de o noua curba gamma dinamica de 12 biti, conceputa pentru a capta mai multe date de culoare in zonele luminoase si umbre, pentru imagini cu aspect mai bun. stiinta culorilor se ocupa si de o parte din procesarea complexa a imaginii Blackmagic RAW, astfel incat datele de culoare si gama dinamica de la senzor sunt pastrate prin metadate pe care clientii le pot folosi in post-productie.

 

Modelele Pocket Cinema Camera 6K accepta un vizor optional pentru a face fotografierea in aer liber si in mana precisa si usoara. Clientii beneficiaza de un afisaj OLED integrat de inalta calitate, de 1280 x 960 de culori, cu senzor de proximitate incorporat, dioptrie de sticla cu 4 elemente pentru o precizie incredibila, cu o ajustare larga a focalizarii de la -4 la +4. O diagrama de focalizare digitala incorporata asigura clientilor o configuratie perfecta a focalizarii vizorului. Clientii pot vedea, de asemenea, informatii de stare critica, cum ar fi ghidurile de cadre. Pocket Cinema Camera Pro EVF se conecteaza rapid printr-un singur conector. Vizorul are o raza de rotire de 70 de grade si vine cu 4 tipuri diferite de ochiuri atat pentru ochiul stang, cat si pentru cel drept.

 

Ambele modele Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K folosesc acum baterii mai mari NP-F570 pentru timpi mai lungi de fotografiere, fara a fi nevoie sa schimbati sau sa incarcati bateriile. Se foloseste un conector de alimentare DC blocat, astfel incat clientii sa nu fie nevoiti sa-si faca griji cu privire la pierderea energiei in timpul filmarii. in plus, pachetul de prize AC inclus poate alimenta camera si incarca bateria simultan. Chiar si portul de expansiune USB-C poate incarca rapid bateria, astfel incat clientii pot folosi acumulatoare portabile, incarcatoare pentru telefoane mobile sau laptopuri. Manerul optional pentru baterie le permite clientilor sa adauge baterii suplimentare pentru a extinde dramatic puterea camerei, astfel incat clientii sa poata continua sa filmeze toata ziua.

 

Toate modelele Pocket Cinema Camera includ o versiune completa

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!