Calibrite ofera un card 64Gb Cadou

Calibrite ofera un card 64Gb Cadou

Card SD SanDisk de 64 Gb GRATUIT cu Calibrite

Pentru o perioada limitata, obtineti gratuit un card SD SanDisk Extreme PRO de 64 GB la achizitionarea graficelor ColorChecker selectate. Produsele selectate au mentiunea cardului, cadou. VEZI PROMOTIA

Cand vine vorba de acuratetea culorilor, fotografii seriosi trebuie sa stie ca se pot baza pe culoarea capturata de camera lor, sa le vada pe monitorul (sau proiectorul) sau cand isi vizualizeaza printurile - toate trebuie sa se potriveasca. Gama de produse ColorChecker ajuta la eliminarea presupunerilor atunci cand capturati si editati fotografiile sau videoclipurile dvs. Pur si simplu adaugati o diagrama in captura, apoi mai tarziu, cand editati, utilizati diagrama ca punct de referinta. Aceasta adaugare simpla va elimina presupunerile si frustrarea de a capta culori precise in camera dvs., obtinand control creativ complet asupra imaginilor dvs., economisind timp si bani.

Solutiile de gestionare a culorilor ColorChecker va vor duce la un standard de echilibrare a culorilor, in mod constant neutru si ideal, astfel incat sa puteti elimina ajustarile de culoare de incercare si eroare la editare.

Si astfel incat sa aveti mai mult spatiu pentru viziunea dvs. gestionata de culoare, va oferim gratuit un card SD SanDisk Extreme Pro de 64 GB. Cardul SanDisk este un card UHS Clasa 3 rapid, cu viteze de transfer de pana la 200 MB/S, perfect pentru fotografii in modul rafala si videoclipuri 4K UHD. Indiferent daca aveti nevoie de un card de inlocuire sau de o copie de rezerva, aceasta este o solutie excelenta pentru geanta dvs. pentru trusa.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!