Canon lanseaza EOS R100 pentru noua generatie de creatori de continut

Canon lanseaza  EOS R100 pentru noua generatie de creatori de continut

Surprindeti din mers momentele importante cu aparatul foto Canon EOS R100 

Cel mai nou model entry-level Canon din Sistemul EOS R de aparate foto mirrorless a fost gandit pentru a putea surprinde momentele importante la calitate exceptionaaa si fara efort, fiind un model suficient de mic pentru a putea fi luat in orice aventura in familie.
 

Bucuresti, Romania 24 mai 2023 – Canon Europe lanseaza astazi aparatul foto EOS R100, creat special pentru utilizatorii care doresc sa surprinda timpul de calitate petrecut alaturi de familie si prieteni, modelul fiind ideal pentru ocazii speciale si amintiri de neuitat. Folosind un senzor APS-C de 24,1 megapixeli si Dual Pixel CMOS AF intr-o carcasa compacta si usoara, EOS R100 ofera imagini de calitate deosebita, ideal pentru inregistrare din mers. impreuna cu noul model de aparat foto, Canon lanseaza si obiectivul RF 28mm F2.8 STM, cel mai mic si usor obiectiv Canon din gama RF, precum si noul cablu OC-E4A pentru a putea folosi dispozitivele compatibile cu patinele multifunctionale Canon fara a le atasa pe aparat.

 

Surprindeti momentul

EOS R100 foloseste un senzor APS-C de 24,1 megapixeli care este de cateva ori mai mare decat senzorul folosit de smartphone-urile de top, oferind o crestere vizibila a calitatii la fotografiere si filmare. Astfel, acest model ofera culori impecabile si detalii incredibile, dar si posibilitatea de a fotografia in conditii de luminozitate redusa si de a obtine un efect bokeh frumos si autentic, in care fundalul este usor estompat, permitand subiectului sa iasa in evidenta.

 

Datorita focalizarii automate inteligente folosita de gama EOS R, EOS R100 ofera Dual Pixel CMOS AF cu detectare rapida si precisa a subiectului, urmarind ochii unei persoane cand utilizatorul foloseste vizorul sau ecranul LCD, tinand pasul cu actiunea si focalizand pe detaliile cele mai importante. Oferind fotografiere continua cu pana la 6,5 cps cu AF un cadru si 3,5 cps cu AF continua, EOS R100 ajuta utilizatorii sa surprinda fiecare moment special.

 

in comparatie cu un smartphone sau un model DSLR, EOS R100 are o performanta mai buna la filmare, oferind inregistrare video 4K 25p si beneficiile Sistemului EOS R intr-un aparat foto entry-level usor de folosit. De asemenea, modelul poate filma Full HD la 60cps si 120 cps la rezolutie 720p, ideal pentru filmari slow-motion fluente, foarte utile atunci cand va doriti mai multa creativitate la editarea continutului realizat in vacanta. Sistemul Dual Pixel CMOS AF precis si sigur permite detectarea fetei si urmarirea ochilor la inregistrare in Full HD.

 

Folositi-va potentialul maxim

Design-ul portabil al modelului EOS R100 – care cantareste doar 356g – este mai mic si mai usor decat un model DSLR traditional, ideal pentru cei care vor sa inregistreze din mers. Manerul confortabil, vizorul electronic, comenzile intuitive si interfata cu instructiuni ofera utilizatorilor instrumentele necesare pentru a deveni fotograful personal al familiei fara a fi nevoie sa fie fotograf profesionist. Modul Asistenta creativa are grija de toate aceste aspecte si ajuta la reglarea estomparii fundalului, luminozitatii, contrastului si tonurilor de culoare.

 

Utilizatorii au ocazia sa experimenteze cu o gama variata de accesorii versatile, precum obiective RF inovatoare, microfoane si blituri Speedlite, pentru posibilitati creative nelimitate. Compatibilitatea cu obiectivele Canon RF si RF-S le permite utilizatorilor sa se apropie mai mult si sa foloseasca diafragma in mod creativ.

 

Conectare si partajare integrate

Conectivitatea Wi-Fi® si Bluetooth® permanent permite transferul de imagini si inregistrari catre smartphone folosind aplicatia Camera Connect, pentru partajare imediata. De asemenea, aplicatia permite utilizatorilor sa foloseasca aparatul foto de la distanta, iar conexiunea prin Bluetooth permite controlul simplu cu ajutorul telecomenzii BR-E1 sau al unui smartphone, ideal pentru fotografii sau filmari de grup.


 

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!