Canon lider global pentru al 21-lea an consecutiv

Canon lider global pentru al 21-lea an consecutiv
Canon Inc. confirma statutul de lider global necontestat pe piata aparatelor foto digitale cu obiective interschimbabile (aparatele foto digitale SLR si mirrorless) pentru al 21-lea an consecutiv, din 2003 pana in 2023.
Postarea anterioara

Canon se concentreaza pe dezvoltarea componentelor esentiale ale sistemelor de imagine pentru aparatele foto din seria EOS, inclusiv senzori de imagine CMOS, procesoare de imagine DIGIC si obiective interschimbabile. Aceste componente sunt fundamentate pe conceptul de "Viteza, confort si calitate inalta a imaginii". Canon isi diversifica gama de produse pentru a raspunde nevoilor variate ale clientilor, oferind atat modele de varf utilizate de fotografi profesionisti, cat si modele entry-level cu functionare simpla, care permit obtinerea unor imagini de calitate superioara. Gama extinsa include peste 115 obiective RF si EF, facilitand exprimarea creativitatii utilizatorilor.

In septembrie 2003, in timp ce aparatele foto SLR digitale erau inca in faza incipienta, Canon a introdus pe piata modelul de referinta EOS 300D (cunoscut si sub numele de EOS Digital Rebel sau EOS Kiss Digital in alte regiuni). Lansarea acestui model inovator, caracterizat de un pret accesibil si un design compact si usor, a marcat inceputul unei cresteri semnificative in domeniul aparatelor foto SLR digitale, consolidand astfel pozitia Canonului ca lider global si pregatind terenul pentru evolutia ulterioara a acestei tehnologii. De atunci, Canon a continuat sa dezvolte produse inovatoare, inclusiv linia profesionala EOS-1D si seria EOS 5D, contribuind la popularizarea filmarii cu aparate SLR digitale. In cautarea depasirii limitelor in exprimarea vizuala, Canon a introdus revolutionarul Sistem EOS R in octombrie 2018, care include modelul full-frame mirrorless EOS R5 – primul aparat foto cu capacitate de inregistrare video 8K – lansat in iulie 2020, si EOS R3, lansat in noiembrie 2021, cu functionalitati de urmarire a subiectelor in miscare rapida si fotografiere continua la viteza foarte mare. De asemenea, in decembrie 2021, Canon a adus pe piata Sistemul EOS VR, destinat inregistrarii de continut pentru realitatea virtuala.

In 2023, Canon a continuat sa domine segmentul de aparate foto si obiective mirrorless, extinzand seria EOS R. In cursul anului precedent, au fost introduse pe piata 9 obiective RF, iar gama lor cuprinzatoare include acum modele precum EOS R50 (lansat in martie 2023), un aparat foto mirrorless APS-C usor de utilizat, EOS R8 (lansat in aprilie 2023), un model full-frame compact si performant, si EOS R100 (lansat in iunie 2023), un aparat foto mirrorless APS-C potrivit chiar si pentru fotografi incepatori.

Mai mult, aparatele foto Canon au fost cele mai utilizate aparate foto la Cupa Mondiala de Rugby 2023 din Franta, fapt ce atesta nivelul inalt de incredere pe care fotografii profesionisti il acorda acestor echipamente. Fiind apreciate atat de fotografi incepatori, cat si de cei profesionisti, Canon si-a mentinut pozitia de lider pe piata globala timp de 21 de ani consecutivi.

Canon se angajeaza sa-si perfectioneze continuu tehnologiile de imagistica proprietare, aducand pasiune si bucurie in viata oamenilor. Compania sprijina dezvoltarea domeniului foto-video prin produse, servicii si solutii inovatoare, concepute pentru a satisface nevoile diverse ale tuturor utilizatorilor si cel mai probabil, stiai deja ca filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Traim si muncim impreuna pentru binele tuturor’. 

 

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!