Aplica acum la programul Canon de dezvoltare pentru studenti

Aplica acum la programul Canon de dezvoltare pentru studenti

Descopera Canon Student Development Programme 2024, o oportunitate educationala inedita pentru tinerii pasionati de fotografie! Intre 12 februarie si 07 martie, se desfasoara cea de-a 8-a editie consecutiva a acestui program personalizat, dedicat studentilor cu un interes profund in fotografie.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

In cadrul acestei editii, participanti vor avea sansa sa invete de la cei mai influenti experti din domeniul fotografiei, sa-si extinda reteaua de contacte si sa beneficieze de evaluarea portofoliilor lor. Canon Student Development Programme ofera o platforma unica pentru fotografi aspiranti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, conectandu-i cu profesionisti de top si oferindu-le sansa de a primi feedback direct asupra lucrarilor lor.
 

Pana la 100 de candidati, selectati de editori de la agentii media prestigioase precum AFP, EPA, Getty Images si Reuters, vor beneficia de sedinte personalizate de mentorat. Cei mai buni 25 de studenti vor fi invitati la un atelier intensiv de 4 zile in Girona, Spania, urmat de participarea la prestigiosul festival international de fotojurnalism Visa pour l’Image din Perpignan, Franta.

Premii atractive sunt rezervate celor mai talentati participanti: 3 studenti vor primi burse in valoare de 2.000€, impreuna cu echipamente Canon, pentru a-si dezvolta noi proiecte fotografice.

Pentru detalii suplimentare si pentru inscriere, acceseaza link-ul de aici.

Descopera termenii si conditiile de eligibilitate la acest program.
 

Alatura-te Canon Student Development Programme 2024 si exploreaza noi orizonturi in lumea fotografiei!

Aplica acum

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!