Canon Roadshow revine

Canon Roadshow revine

Canon Roadshow revine in aceasta primavara

in intervalul 15 - 25 mai, Caravana Canon strabate sase orase, pentru a le prezenta comunitatilor locale cele mai performante echipamente Canon, inclusiv noile EOS R8 si EOS R50

Caravana Canon ajunge in 6 orase pentru a intalni comunitatile locale. Astfel, echipa Canon Romania reia unul dintre cele mai asteptate evenimente ale sale si strabate tara pentru intalnirea cu pasionatii de fotografie din comunitatile locale. si in acest an, Caravana Canon vine cu un numar impresionant de echipamente din seria EOS R, o gama larga de obiective RF, camera video C70, precum si imprimantele necesare oricarui fotograf: PIXMA G540 si ImagePROGRAF PRO-1000.

 

Iata programul evenimentului din aceasta primavara:

 

  • Bacau, 15 mai. Inscriere aici
  • Piatra Neamt, 16 mai. Inscriere aici.
  • Suceava, 17 mai. Inscriere aici.
  • Baia Mare, 22 mai. Inscriere aici
  • Oradea, 23 Mai Inscriere aici
  • Arad, 25 mai Inscriere aici

in fiecare oras, intalnirea incepe la ora 17:30 si include o sesiune Touch & Try, in cadrul carora participantii vor putea testa echipamentele preferate de la Canon. Alaturi de echipa Canon, cei prezenti vor avea prilejul sa afle de la Elena Corbu totul despre creativitatea in fotografie. Totodata, Mircea Maieru va explica de ce noul mirrorless EOS R50 reprezinta camera ideala pentru vlogging. in cadrul unui workshop moderat de Elena, participantii vor putea testa aparatura disponibila, alaturi de un model profesionist. in plus, se vor putea folosi imprimantele foto din gama PRO Canon si multe alte lucruri.

 

“Fotografii cu experienta, dar si cei aflati la inceput de drum sau care practica arta fotografica ca hobby sunt bineveniti la aceste intalniri. De fiecare data ne propunem sa raspundem tuturor intrebarilor, sa acoperim atat partea practica, prin sedintele foto pe care le organizam in fiecare oras, cat si partea teoretica. De aceea alaturi de noi se afla fotografi cu experienta, care ofera consultanta si impartasesc din cunostintele lor. Suntem fericiti ca, in cadrul acestei editii a Canon Roadshow, avem prilejul sa le putem oferi participantilor spre testare gama de aparate mirrorless EOS R, precum si obiectivele RF”, a declarat Laurentiu Tarloiu, B2C Channel Manager, Canon Romania.

 

Cei interesati sa participe la Canon Roadshow se pot inscrie, in limita locurilor disponibile, completand formularul aferent fiecarui oras. 

Participarea este gratuita.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!