Canon Water Challenge 2022

Canon Water Challenge 2022

Canon dă startul competiţiei Canon Water Challenge 2022

 

Iubitorii de fotografie şi fotografii amatori, care își doresc să surprindă versatilitatea apei într-un mod creativ, sunt invitaţi să se înscrie la noua competiţie Canon. Premiul constă într-un kit format din Canon EOS R10 şi RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM.

Câştigătorul se va bucura și de o excursie la Istanbul, unde va putea aprofunda arta fotografică în cadrul unui seminar exclusiv, susținut chiar de către Lorenz Holder, Ambasador Canon.

Canon România anunță startul competiţiei Canon Water Challenge, oferindu-le fotografilor șansa de a-şi demonstra atenţia pentru detalii, creativitatea şi abilităţile tehnice. Participarea este gratuită. Înscrierile se încheie pe 12 decembrie 2022, iar câștigătorul va fi anunţat la finalul lunii decembrie.

Fotografiile trebuie să reflecte tema competiției, respectiv să surprindă apa în orice formă. Canon îi provoacă pe participanţi să fie creativi şi să surprindă unicitatea, vitalitatea, dar şi delicateţea acestui element. Cei interesați să participe pot alege un moment în care timpul pare că stă în loc, un moment de emoţie intensă trăită de o persoană în apropierea apei sau o imagine ce surprinde apa în mijlocul naturii. Fotografiile pot fi realizate ziua sau noaptea, la interior sau la exterior. Pot fi folosite diferite surse de lumină, reflexii, refracţii sau se pot crea iluzii optice. Prezența altor persoane în fotografie este opțională.

 

Pentru a înscrie o fotografie, aceasta trebuie să aibă o rezoluţie de minim 150 DPI și o dimensiune de cel puțin 2000 de pixeli. Imaginile nu trebuie să fie editate sau modificate în exces. Nu sunt acceptate materiale premiate în cadrul altor competiții. Pentru mai multe detalii despre condiţiile de participare, accesaţi www.canon.ro/water-challenge.

 

Procesul de selecție a câştigătorului are loc în perioada 13-23 decembrie 2022 şi este realizat de un juriu din care face parte şi Lorenz Holder, Ambasador Canon. Lorenz este un fotograf renumit, câştigător a numeroase premii Red Bull Illume. El trăieşte în Freising, Germania, şi este specializat în sporturi de acțiune, peisaje și fotografie arhitecturală.


Premiul concursului Canon Water Challenge constă într-un kit Canon EOS R10 şi RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM (în valoare de peste 1000 de euro), o excursie la Instanbul  şi o sesiune privată de mentorat cu Lorenz Holder, ce se va desfășura.

Canon EOS R10 este un aparat foto extrem de versatil, ce poate surprinde aproape orice detaliu, inclusiv forma perfectă a stropilor de apă. Va deveni, cu sigurantă, partnerul perfect pentru câștigătorul competiției.

Pentru a participa la competiţia Canon Water Challenge 2022, accesaţi: www.canon.ro/water-challenge
Termeni si conditii competitie, aici.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!