#3 I love Manfrotto: Povestea lui Petrisor Craciunoiu

#3 I love Manfrotto: Povestea lui Petrisor Craciunoiu
In universul bogat al fotografiei si videografiei, Manfrotto este un punct de reper, datorita fiabilitatii sale. Inca de la infiintare, brandul a reusit sa castige inima pasionatilor deoarece este mai mult decat un producator de echipamente, un partener de incredere la fiecare calatorie creativa.

Manfrotto: aliat de incredere

Manfrotto a devenit un nume de referinta in domeniul foto-video datorita angajamentului sau fata de calitate si inovatie. Poate pare ca repetam, insa... si fotografii care ne-au impartasit povestea lor cu Manfrotto, subliniaza aceasta idee si confirma faptul ca Manfrotto, in sine, este definitia calitatii. Fie ca este vorba despre trepiede, capete de trepied sau alte accesorii, fiecare produs Manfrotto este proiectat pentru a oferi stabilitate si performanta fara compromisuri.

Fie ca lucrezi in studio sau in aer liber, fie ca explorezi mediile urbane sau natura salbatica, echipamentele Manfrotto sunt concepute sa faca fata oricaror provocari, asa cum descoperi in fotografiile realizate de Dragos Asaftei, Daniel Baltat si Petrisor Craciunoiu.

Povestea lui Petrisor Craciunoiu


Petrisor Craciunoiu, un fotograf cu experienta, ne impartaseste experienta sa impresionanta cu echipamentul Manfrotto. "Un Manfrotto 190XProB, robust nevoie mare si extrem de usor de utilizat un fel de click and GO, clar conceput sa fie exact pe mana unui fotograf. Inaltimea este perfecta pentru mine la acest model iar coloana centrala care este un atuu pentru faptul ca este detasabila iar daca ai de luat imagini la firul ierbii, acesta este cel de care ai nevoie."

Iata ce ne-a impartasit Petrisor, pe larg: "Cand toti iti spun ca trebuie un trepied pentru o fotografie clara, clar ca au un motiv intemeiat. Printre multe felurite picioare, incheieturi de plastic sau de ebonita, cu clapete sau suruburi colorate care mai de care pe parcursul a nenumarati kilometri si kilograme mutate din rucsac pe trepied si inapoi de mii de ori am ramas pana la urma cu un singur partener. Testat din plin la conditii dure, incepand de la ape repezi pana la apa sarata a marii, cazaturi, roci dure, namol sau cine mai stie ce.

Imbatraneste, da, ca orice obiect, diferenta e ca acesta este reparabil in totalitate, din 2012 pana anul trecut am schimbat o singura piulita de la complexul ce blocheaza coloana centrala, in rest am avut ceva oxidari a clapetelor de blocaj datorita apei sarate de la mare, dar nu mare bataie de cap, curatat, revopsit si e ca nou. Greutatea lui nu mi s-a parut un impediment atunci, eu mult mai tanar si entuziast, rucsac incapator. Insa cu timpul am imbatranit si eu si el dar nu am renuntat unul la celalalt, am lasat acasa filtre si alte accesorii ce le rezolva Photoshop-ul si am balansat greutatea."

Stabilitatea Manfrotto in lumea creativa

In concluzie, ne este confirmat, din nou si din nou, ca Manfrotto nu este doar un brand de echipamente foto-video; ci un partener de incredere si un simbol al stabilitatii in lumea creativa. Fiecare fotograf si videograf isi gaseste in Manfrotto un partener, care ii sustine viziunea si ii ajuta sa-si transforme ideile in realitate. Alegand Manfrotto, alegi garantat stabilitatea si performanta.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!