Descopera noul model X3 insta360

Descopera noul model X3 insta360

Cu noul senzor de 1/2″ 48MP si ecran tactil de 2,29”, Insta360 X3 este cea mai puternica camera de actiune si 360 pe care o poti purta in buzunar.
Cu Insta360 X3 capturati videoclipuri 5.7K 360 cu Active HDR si efectul Invisible Selfie Stick, sau fotografii de 72MP cu detalii uimitoare. Insta360 X3 functioneaza ca o camera de actiune standard cu modul cu o singura lentila actualizat la 4K clar, ultra-wide.
Pentru editarea fotografiilor, aplicatia Insta360 este powered AI cu instrumente intuitive de reincadrare pentru a face magie din actiune. 

Practic cu Insta360 X3 ai si cadre standard dar si cadre 360, la alegerea ta.

Insta360 X3 transforma modul in care creatorii abordeaza procesul creativ. Filmand mai intai la 360 de grade si apoi reincadrand mai tarziu in editare asa cum doresti, un videoclip poate fi editat in nenumarate moduri diferite.
Vei putea intotdeauna sa surprinzi cele mai bune momente ale tale, in actiune. Pur si simplu montezi, inregistrezi si incadrezi mai tarziu in aplicatia Insta360.

Datorita capturii 360, o postare Instagram 4:5 poate fi transformata intr-un videoclip TikTok de 9:16 printr-o atingere fara a pierde calitatea.Calitatea video 360 a camerei Insta360 X3 a primit, de asemenea, un impuls cu noul mod Active HDR, alimentat de noii senzori de 1/2″ 48MP ai camerei. Active HDR foloseste un algoritm inovator pentru a stabiliza filmarile de actiune, minimizand imaginile fantoma si dezvaluind detaliile pe care alte camere de actiune le rateaza in zonele supra sau subexpuse.

 

Designul lentilelor duale al lui Insta360 X3 permite, de asemenea, efecte precum Invisible Selfie Stick, unde stick-ul este extras automat din filmare, creand imagini imposibile la persoana a treia. Cu noul Me Mode, acum puteti face fotografii epice invizibile cu selfie-uri la 60 fps fara reincadrare. Acest mod incadreaza filmarea pentru a se concentra asupra ta, pastrand in acelasi timp stick-ul pentru selfie invizibil. Niciodata pana acum nu au fost posibile fotografii invizibile cu selfie-stick fara inregistrarea la 360 mai intai si reincadrarea mai tarziu.

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Calitate imbunatatita a imaginii.

Noii senzori de 1/2″ 48MP ai Insta360 X3 ofera imbunatatiri mari ale rezolutiei si calitatii imaginii in comparatie cu predecesorul sau.

Insta360 X3 ofera cei mai multi megapixeli vreodata intr-o camera de actiune 360 cu fotografii de 72 MP pentru fotografii ultra-detaliate. De asemenea, capteaza intervale de timp 8K 360, perfecte atat pentru peisaje urbane, cat si pentru peisaje.

Bullet Time, efectul de incetinire asemanator Matrix, facut posibil prin balansarea camerei deasupra capului intr-un cerc, are, de asemenea, o crestere a rezolutiei si a ratelor de cadre la 4K 120fps si 3K 180fps.

 

Gata de actiune
Pe parcursul intregii actiuni, giroscopul cu sase axe al lui Insta360 X3 si stabilizarea FlowState va mentin videoclipul ultra-stabil. Acolo unde alte camere de actiune ies la 45°, Horizon Lock 360° mentine nivelul orizontului chiar si atunci cand rotiti complet camera.

Insta360 X3 este robust si rezistent la apa pana la 33 ft (10 m) din cutie. Protectiile lentilelor sunt disponibile si pentru creatorii de sporturi de actiune care doresc o protectie sporita.

Chiar si atunci cand nu stii cand se va intampla actiunea, Insta360 X3 o va prinde. Noul mod de inregistrare in bucla transforma Insta360 X3 intr-o camera de bord, inregistrand continuu video, dar salvand doar ultimele minute conform intervalului stabilit, economisind spatiu pretios pe cardul de memorie.

 

Operare usoara.

Insta360 X3 mentine aceeasi forma de candybar ca si predecesorii sai, adaugand in acelasi timp actualizari cheie pentru a facilita operarea, mai ales in timpul actiunii:

 

Editare bazata pe inteligenta artificiala.

Aplicatia mobila Insta360 foloseste tehnologia AI pentru a democratiza crearea de continut, punand instrumente si efecte la indemana creatorilor, care altfel ar putea necesita ani de experienta pentru a stapani. in Shot Lab, creatorii pot gasi peste 30 de efecte demne de virale care pot fi editate in doar cateva atingeri — de la modul nas prost la noul Street Lapse cinematografic pana la Sky Swap pur si simplu cool.

Modul in care alegeti sa reincadrati videoclipul depinde de dvs., fie prin miscarea fizica a telefonului in directia in care doriti sa o indreptati cu Snap Wizard, selectarea unei tinte pe care sa o urmariti cu Deep Track 2.0 sau lasand AI sa aleaga cele mai importante momente pentru dvs. Cadru automat. Fotografiile pot beneficia si de un tratament magic cu noul Photo Animator, care animeaza o fotografie statica pentru tine.

Pentru creatorii care prefera un flux de lucru desktop, Insta360 Studio este disponibil si pentru controale precise si rezolutie maximizata.

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!