Lansari noi la Sony

Lansari noi la Sony

29 august, 2023 – Sony anunta lansarea a doua noi camere ce vor completa seria α7C de body-uri full-frame compacte cu obiective interschimbabile, Alpha 7C II si Alpha 7C R precum si a obiectivului 16-35mm f2.8 GM II.

Iata mai jos cateva detalii cheie despre noile produse.
 

Camera Sony Alpha 7C II este echipata cu un senzor de imagine full-frame cu aproximativ 33,0 megapixeli efectivi si dispune de cele mai recente functii pentru imagini statice si inregistrare video, totul intr-un design compact si usor (aproximativ 12 cm latime x 7 cm inaltime x 6 cm adancime si cantareste aproximativ 513 grame). Este versiunea de a doua generatie a primei camere din seria α7C, renumita pentru combinatia de performanta si caracteristici intr-o dimensiune compacta, perfecta pentru o gama larga de scenarii de fotografiere, cum ar fi fotografia de calatorie si cea de strada.                   

 

Sony Alpha 7C R este o noua camera foto full-frame compacta cu obiective interschimbabile, oferind imagini de inalta rezolutie si o performanta de gradatie bogata specifica unui senzor de imagine full-size cu aproximativ 61,0 megapixeli efectivi, acelasi senzor care este integrat pe modelul Alpha 7R V, incorporat intr-un corp compact si usor (dimensiuni si greutate similare cu cele ale modelului „Alpha 7C II"ii, aproximativ 513 grame). Pe langa instantaneele de zi cu zi, utilizatorii pot capta cu usurinta  imagini de inalta calitate cu o mare varietate de setari, cum ar fi  portrete,  natura salbatica sau peisaje, imortalizand o gama larga de  imagini de inalta rezolutie cu mobilitate maxima si greutate redusa.   

Ambele modele sunt echipate cu aceeasi unitate de procesare pe baza de inteligenta artificiala (AI) si cu procesoarele BIONZ XR®, care se regasesc in cele mai noi camere cu obiective interschimbabile de la Sony, cum ar fi Alpha 7R V si Alpha 6700. Functia Real-time Recognition AF (autofocalizare) recunoaste o mare varietate de subiecti cu o precizie ridicata, iar stabilizarea imaginii in-body pe 5 axe  ofera un avantaj de pana la sapte trepte de expunere atunci cand utilizatorii capteaza imagini statice. Cand vine vorba despre performanta video, ambele modele suporta inregistrarea video de inalta calitate 4:2:2 pe 10 biti, pana la 4K60piii, si ambele modele sunt compatibile cu profilul de culoare S-Cinetone de la Sony pentru videoclipuri cu aspect cinematografic bogat. În plus, ambele modele dispun de stabilizare a imaginii Active Mode in-body, ofera functia de incadrare automata bazata pe inteligenta artificiala, au suport pentru interfata audio digitala si alte caracteristici care ajuta la filmarea de inalta calitate. 

„La Sony, ridicam constant miza pentru creatorii de continut. Odata cu lansarea modelelor Alpha 7C II si Alpha 7C R, le permitem creatorilor de continut sa aiba un nou instrument in kit-ul lor, care sa-i sustina in obtinerea unor imagini de inalta calitate cu echipanente din categoria camerelor mirrorless cu obiective interschimbabile”, a declarat Yann Salmon- Legagneur, Head of Imaging Products & Solutions Marketing, Sony Europe.  

Pe masura ce dorinta de trimitere si partajare a continutului captat pe retelele de socializare a crescut, tot mai multi creatori cauta o combinatie de dimensiuni compacte si performante imagistice ridicate in ceea ce priveste camerele  foto mirrorless cu obiective interschimbabile. Prin lansarea modelelor Alpha 7C II si Alpha 7C R, cu o mobilitate ridicata si posibilitati de exprimare imagistica de inalta calitate intr-o dimensiune compacta, Sony ofera o solutie pentru gama larga de continut abordata de o multitudine de creatori. 

 

Carcateristicile principale ale camerei Alpha 7C II

  • Echipata cu un senzor full-frame Exmor R® CMOS cu iluminare din spate, cu aproximativ 33,0 megapixeli efectivi si cu cel mai recent motor de procesare a imaginii BIONZ XR®, pentru a obtine performante imagistice ridicate. Pentru a capta fie imagini statice, fie filme, utilizatorii se pot bucura cu usurinta de captarea de imagini de inalta calitate intr-o gama larga de scenarii, cum ar fi calatoriile sau instantaneele zilnice. 
  • În comparatie cu modelul Alpha 7 IV, care masoara aproximativ 13 cm x 9,6 cm x 8,1 cm si cantareste aproximativ 698 de grame, camera Alpha 7C II este cu pana la 22% mai usoara si are un volum cu pana la 45% mai mic.
  • Intervalul standard ISO variaza de la 100 la 51200 atat pentru imagini statice, cat si pentru filme (ISO extins de la 50 la 204800 pentru imagini statice), permitand astfel fotografierea cu sensibilitate ridicata si fara zgomot.

 

Caracteristicile principale ale camerei ALPHA 7C R

  • Echipata cu un senzor full-frame CMOS Exmor R® cu iluminare din spate cu aproximativ 61,0 megapixeli efectivi si cel mai recent motor de procesare a imaginii BIONZ XR®, pentru a obtine performante imagistice de inalta rezolutie si de inalta definitie.
  • În comparatie cu modelul Alpha 7R V, care are aproximativ 13 cm x 9,9 cm x 8 cm si cantareste aproximativ 725 de grame, camera ALPHA 7C R este cu aproximativ 29% mai usoara si are cu aproximativ 53% mai putin volum.
  • Sensibilitatea ISO standard variaza de la 100 la 32000 atat pentru imagini statice, cat si pentru filme (ISO extins de la 50 la 102400 pentru imagini statice).
  • În plus fata de stabilizarea optica a imaginii in-body pe 5 axe cu 7,0 trepteiv, chiar si o usoara neclaritate la nivelul unui singur pixel este detectata si corectata.
  • Echipata cu un functia Pixel Shift Multi Shooting care preia mai multe imagini si le sintetizeaza pe un PC, pentru a crea o imagine de inalta rezolutie.
  • Prin combinarea cu gripul de extensie GP-X2 inclus cu Alpha 7C Rv, utilizatorii pot fotografia confortabil cu o prindere stabila chiar si atunci cand fotografiaza pentru perioade indelungate de timp sau cand utilizeaza un teleobiectiv.

 

 

Obiectivul superangular cu zoom  FE 16-35mm F2.8 GM II  este un obiectiv full-frame de 35mm cu montura E pentru gama de camere α™ (Alpha™), care acopera distante focale de la 16mm la 35mm, cu o deschidere maxima a diafragmei de F2.8 pe intregul interval de zoom. 

Obiectivul Sony FE 16-35mm F2.8 GM II satisface nevoile fotografilor si videografilor care cauta obiective de inalta performanta, iar cu puterea descriptiva si AF (autofocalizare) de mare viteza, regasite doar la gama G Master, pune in valoare pe deplin performantele body-urilor avansate ale camerelor foto de la Sony. In plus, fiind un obiectiv compact si mai usor, este ideal pentru fotografierea in medii dinamice.

Produsele sunt deja disponibile cu precomanda.
 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!