Profil de fotograf: Mihaela Radu

Profil de fotograf: Mihaela Radu

Pasiunea Mihaelei pentru fotografie a inceput inca de cand era eleva, desi din postura modelului, nu a fotografului. Pe parcurs aceasta si-a dat seama faptul ca isi doreste ca si restul persoanelor sa isi priveasca fotografiile cu aceeasi bucurie cu care ea o facea, prin urmare, a decis sa urmeze profesia de fotograf. Lucrul cu oamenii ii da cateodata batai de cap, insa a constatat ca este nevoie ca acestia sa fie intelesi si iubiti pentru ca rezultatul sa fie unul remarcabil. Mai multe despre Mihaela puteti afla in urmatorul articol dedicat seriei “Profil de fotograf”.

 

Cum a aparut pasiunea pentru fotografie si cand s-a transformat in profesie?

 

Mihaela: Pasiunea mea pentru fotografie a inceput in clasa a VII-a, cand am descoperit ca stiu sa pozez si ca ies bine in fotografii. De atunci mi-am organizat singura sedintele foto, doar ca eu eram modelul, nu fotograful. Pe parcurs mi-am dat seama ca iubesc fotografiile si ca vreau sa ofer si celorlalti amintiri pe care sa le priveasca cu aceeasi bucurie cu care imi priveam si eu de fiecare data fotografiile cu mine.


Care sunt provocarile pe care le intampini cel mai des in cadrul proiectelor tale?

 

Mihaela: Provocari sunt multe, insa cea mai mare mi se pare lucrul cu oamenii. Trebuie sa ii iubesti si sa ii intelegi pentru a reusi sa ii faci sa arate bine in fotografii.

 

Din punctul tau de vedere, ce reprezinta o fotografie buna?

 

Mihaela: O fotografie buna este aceea care iti fura o lacrima atunci cand o privesti, pentru ca te intoarce in acel moment din viata ta, de care iti este dor.

 

Ce preferinte ai, ca gen de fotografie?

 

Mihaela: Imi place foarte mult fotografia de maternitate in studio.


Ce echipament foto utilizezi în prezent si de ce l-ai ales?

 

Mihaela: Am un Godox AD400 Pro si un softbox de 140 cm. Ca si camera am ales Sony A7 IV. Pe acestea le-am testat inainte sa le cumpar in alt studio foto si am fost multumita de ele. Prin urmare, le-am achizitionat si eu.

 

Care sunt planurile tale de viitor în acest domeniu?

 

Mihaela: Imi doresc sa explorez si alte stiluri de fotografie. De asemenea, imi doresc sa devin si mai atenta la oamenii care imi trec pragul, sa ii inteleg si sa ii iubesc mai mult - pentru ca doar asa voi deveni un fotograf mai bun.

 

Un sfat pentru cei ce sunt la inceput de drum in domeniul fotografiei?

 

Mihaela: Sa faca cu suflet aceasta profesie si sa inteleaga cat de importante sunt amintirile pe care le creeaza pentru oameni, nu sa o faca doar pentru bani.

 

Pe Mihaela o puteti urmari si in social media: Instagram, Facebook

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!