Photosetup este partener la Newborn and Portrait Summit 2024

Photosetup este partener la Newborn and Portrait Summit 2024

Suntem incantati sa anuntam ca Photosetup va fi partener la cea de-a doua editie a evenimentului Newborn and Portrait Summit, ce va avea loc pe 18 Aprilie 2024, in Bucuresti. Acest summit este o ocazie deosebita pentru iubitorii de arta si fotografie sa se intalneasca si sa impartaseasca pasiunea intr-o atmosfera plina de inspiratie!

Indiferent daca esti incepator sau fotograf cu experienta, acest eveniment iti ofera posibilitatea de a-ti dezvolta abilitatile in domeniul fotografiei. Vor fi lectori din Romania si internationali, astfel vei avea sansa sa inveti de la cei mai buni si sa cunosti o comunitate remarcabila de profesionisti. Mentorii prezenti la eveniment vor fi: Daniela Ursache, Mara Saiz, Tianna J Williams, Natalia Plakida, Camelia Burduja.

Unul dintre aspectele distincte ale summit-ului este targul de recuzita foto, unde vei gasi o gama atent selectata de accesorii si propsuri, oferite de unii dintre cei mai buni furnizori din Europa. Aceste resurse te vor ajuta sa-ti imbogatesti viziunea artistica si sa creezi fotografii memorabile.

Te invitam sa ni te alaturi in aceasta experienta aparte, unde te vei conecta cu alte persoane care iti impartasesi pasiune, intr-un loc perfect pentru a va inspira reciproc. Cu un program plin de prezentari, ateliere si momente de networking, Newborn and Portrait Summit 2024 promite sa fie un eveniment de neuitat pentru toti cei care vor participa.

In plus, am creat si un cod de discount special pentru tine. Foloseste codul "photosetup" pentru a beneficia de 10% reducere la achizitionarea biletelor conferintei. Iar surprizele din partea noastra continua si in ziua evenimentului unde vom oferi cadouri la tombola!

Afla mai multe despre summit aici.

Ne vedem la summit!

Postarea anterioara

Ne vedem pe 18 aprilie?

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!