Fujifilm lanseaza X100VI

Fujifilm lanseaza X100VI

Fujifilm a anuntat azi 20 februarie 2024, lansarea noului aparat FUJIFILM X100VI. 

X100VI este cel mai recent model din seria X100 de camere digitale compacte de ultima generatie, cu un senzor retroiluminat de 40,2 MP si cel mai recent procesor. Fujifilm X100VI este primul model din serie care incorporeaza o functie de stabilizare a imaginii in interiorul corpului in cautarea unei calitati si performante si mai mari a imaginii.

Primul model, FUJIFILM X100 din „Seria X100”, a fost lansat in 2011. „Seria X100” si-a stabilit o pozitie unica si a fost foarte apreciata de utilizatorii din intreaga lume pentru „Vizorul hibrid” unic, care poate comuta. intre sistemele optice si electronice, designul sau care realizeaza un aspect de inalta calitate si operabilitate intuitiva si calitatea sa ridicata a imaginii obtinuta printr-o reproducere unica a culorilor.

 

Noul Fujifilm X100VI pastreaza popularul „Vizor hibrid” si designul excelent, adoptand in acelasi timp senzorul retroiluminat „X-Trans™ CMOS 5 HR”*1 cu aproximativ 40,2 megapixeli si imaginea de mare viteza „X-Processor 5” motor de procesare. În plus, este primul din seria X100 care incorporeaza o noua functie de stabilizare a imaginii in interiorul corpului, cu maximum 6,0 trepte*2, obtinand in acelasi timp un corp compact si usor, cu o greutate de aproximativ 521 g. Poate fi folosit pentru fotografiere intr-o gama larga de situatii.

X100VI combina o atentie detaliata la detalii in design si operabilitate cu caracteristici remarcabile care ofera o calitate exceptionala a imaginii, aducand bucuria detinerii camerei si minunea fotografiei unei game largi de utilizatori, de la fotografi profesionisti la pasionati de fotografie.


​Iata cateva caracteristici pe scurt despre Fujifilm X100VI
 

  • Calitate ridicata a imaginii si performanta obtinuta de senzorul de inalta performanta si motorul de procesare a imaginii de mare viteza

Noul senzor este echipat cu senzorul retroiluminat „X-Trans™ CMOS 5 HR” cu aproximativ 40,2 megapixeli. Poate capta mai eficient lumina datorita unei structuri imbunatatite a pixelilor, permitand ca ISO 125, care era sensibilitatea extinsa in modelul anterior*3, sa fie folosit ca sensibilitate normala. În plus, noul senzor, impreuna cu obiectivul de 23 mm F2.0 cu performanta de inalta rezolutie, ofera imagini clare, de inalta rezolutie, utilizand pe deplin cei aproximativ 40,2 milioane de pixeli.

Modul „REALA ACE”, care combina reproducerea fidela a culorilor si gradatia clara in modul „Simulare film”, care permite o gama larga de tonuri de culoare, este inclus pentru prima data in seria X de camere digitale, inclusiv in seria X100. Utilizatorii se pot bucura de o mare varietate de expresii a culorilor prin comutarea intre un total de 20 de moduri in functie de subiect si scena, la fel ca la selectarea unui film fotografic.

Este prima camera din seria X100 care este echipata cu un AF de detectare a subiectului care este construit folosind tehnologia Deep-Learning AI. Detecteaza animale, pasari, masini, motociclete, biciclete, avioane, trenuri, insecte si drone*4. În plus, camera este echipata cu un algoritm de predictie AF care este mai avansat decat cel al modelelor anterioare. Este posibil sa capturati o gama larga de subiecte, inclusiv masini si animale care se misca rapid.

 

  •  Functii imbunatatite pentru a extinde si mai mult raza de fotografiere

Seria X100 este echipata cu o noua functie de stabilizare a imaginii in corp cu 5 axe, cu maximum 6,0 trepte, dar are un corp compact si usor, cantarind doar 521 g. Seria X100 nu face compromisuri in ceea ce priveste portabilitatea, care este un semn distinctiv al seriei X100. Acest lucru permite fotografierea confortabila cu mana chiar si in scene intunecate, cum ar fi scenele de noapte.

„Vizorul hibrid avansat” permite utilizatorilor sa comute liber intre vizorul optic (OVF) si vizorul electronic (EVF), urmarind „fotografierea prin stilul vizorului” care este semnul distinctiv al seriei X100. OVF permite fotografului sa surprindeti subiectul asa cum este, in timp ce EVF-ul permite fotografului sa verifice expunerea si alte conditii de fotografiere, EVF este echipat cu un panou OLED de inalta rezolutie de 3,69 milioane de puncte, care imbunatateste experienta captivanta de fotografiere.

Functia „Electronic Rangefinder” permite afisarea simultana a unui mic EVF pe OVF, permitand fotografului sa captureze subiectul in OVF in timp ce EVF mic mareste zona focalizata, astfel posibilitatile vizorului au fost urmarit. Aceasta functie este foarte convenabila pentru realizarea de instantanee.

Pentru prima data in seria X100, X100Ⅵ este capabil sa inregistreze filme 6.2K/30P. O functie de urmarire AF in timpul inregistrarii filmului este, de asemenea, furnizata pentru inregistrarea filmelor de inalta calitate.

Compatibil cu serviciul Frame.io Camera to Cloud. Fisierele video si imagini statice pot fi incarcate direct pe Frame.io, accelerand dramatic fluxul de lucru de la fotografiere pana la editare.
 

  • Design sofisticat al produsului cu frumusetea functionala suprema

Aluminiul folosit pentru partea superioara si inferioara a corpului camerei este turnat cu grija, texturat si colorat pentru a crea un aspect de inalta calitate.

Monitorul LCD inclinabil ultra-subtire poate fi retras intr-o pozitie complet plata. Permite fotografierea din unghiuri inalte si joase intr-o varietate de stiluri. În plus, raspunsul la atingere excelent si operabilitatea intuitiva ofera un nivel ridicat de frumusete functionala.

Forma zonei de prindere a fost reglata fin pentru a imbunatati aderenta. Butoanele din spatele camerei au fost, de asemenea, mutate intr-o pozitie care este mai usor de utilizat pentru mana dreapta, ceea ce face mai confortabil sa fotografiati in timp ce priviti prin vizor.
 

  • O mare varietate de accesorii pentru a extinde placerea fotografica

Camera este rezistenta la intemperii atunci cand sunt atasate inelul adaptor AR-X100 (vandut separat) si filtrul de protectie PRF-49 (vandut separat). Acest lucru permite utilizatorilor sa fotografieze in siguranta chiar si in conditii de ploaie usoara sau in medii exterioare cu praf.

Parasolarul „LH-X100” (comercializat separat) este, de asemenea, compatibil. Pe langa faptul ca este usoara si realizata cu precizie din metal prelucrat, capota are o fanta, astfel incat sa nu obstructioneze campul vizual atunci cand privesti prin vizor, obtinand astfel atat performante de ecranare a luminii, cat si un design bun.

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!