Afla totul despre Blackmagic Studio Camera 4K

Afla totul despre Blackmagic Studio Camera 4K
Vă prezentăm cea mai avansată cameră de studio autonomă din lume: Blackmagic Studio Camera 4K!

Camerele de studio Blackmagic Studio Camera 4K au aceleași caracteristici ca și camerele mari de studio, miniaturizate într-un singur design compact și portabil. În plus, cu gama dinamică a camerei digitale cu film, camerele pot face față condițiilor de iluminare extrem de dificile, producând în același timp imagini cu aspect cinematografic.
Senzorul are un ISO de până la 25.600, astfel încât să puteți crea imagini uimitoare chiar și în locuri slab iluminate. Funcționează chiar și sub lumina lunii! Funcțiile avansate la Blackmagic Studio Camera 4K includ talkback, tally, controlul camerei, corector de culoare încorporat, înregistrare Blackmagic RAW pe discuri USB și multe altele! Puteți chiar să adăugați o focalizare și o control de zoom pentru controlul obiectivului!

Există două modele de Blackmagic Studio Camera, așa că îl puteți alege pe cel mai potrivit pentru munca pe care o desfășurați.
 
  Chiar și cu două modele diferite, fiecare cameră are în continuare aceleași specificații de imagine, așa că aveți același aspect atunci când sunt combinate la aceeași lucrare. Designul distinctiv are avantajele unei camere mari de studio, deoarece este o combinație de cameră și vizor într-un singur design ușor.
Ambele modele au un gain de la -12dB (100 ISO) până la +36dB (25.600 ISO) pentru performanțe uimitoare la lumină scăzută cu granulație și zgomot reduse a imaginii, precum și o gamă dinamică maximă de la senzor. Asta înseamnă că poți filma în locații cu iluminare limitată.

Ambele modele au chiar și corectori de culoare încorporați! Dar haide să descoperim câteva caracteristici importante despre Blackmagic Studio Camera 4K.  

Blackmagic Studio Camera 4K Proiectată pentru producție live
Blackmagic Studio Camera 4K

În timp ce Blackmagic Studio Camera este concepută pentru producție live, ea nu se limitează la utilizarea în live!
Asta pentru că înregistrează RAW pe USB, deci poate fi folosită în orice situație în care folosiți un trepied.

Vizorul mare de 7 inchi îl face perfect pentru lucrări precum emisiuni de chat, producție de televiziune, știri transmise, sport, educație, prezentări de conferințe și chiar nunți.
Ecranul mare și luminos cu mânere laterale, ecran tactil și comenzi fizice facilitează urmărirea cadrelor fiind în același timp confortabil de utilizat pentru perioade lungi de timp.

Deoarece este atât de ușoară, este perfectă atunci când schimbați în mod constant locația și efectuați diferite tipuri de muncă.  

Design revoluționar al camerei de studio

Blackmagic Studio Camera 4K

Camera distinctă Blackmagic Studio are toate beneficiile unei camere de studio mari, deoarece este o combinație de cameră și vizor într-un singur design compact.
Are un corp ușor din policarbonat armat cu fibră de carbon, cu tehnologie inovatoare într-un design miniaturizat.

Camera este proiectată pentru producție live, astfel încât este ușor să urmăriți și să încadrați fotografii cu vizorul său mare de 7".
Ecranul tactil are meniuri pentru setările camerei și există butoane pentru luminozitate, contrast și focalizare maximă.
În plus, este inclus un suport pentru trepied cu placă de montare. pentru configurare rapidă!  


Performanță excepțională la lumină scăzută



În camerele avansate, ISO este o măsurătoare a sensibilității la lumină a senzorului de imagine.
Aceasta înseamnă că cu cât ISO este mai mare, cu atât se poate adăuga mai mult câștig, astfel încât să fie posibil să fotografiați în lumină naturală sau chiar pe timp de noapte! Blackmagic Studio Camera 4K oferă un gain de la -12dB (100 ISO) până la +36dB (25.600 ISO), astfel încât este optimizată pentru a reduce granulația și zgomotul din imagini, menținând în același timp întreaga gamă dinamică a senzorului.

ISO nativ primar este 400, ceea ce este ideal pentru utilizarea sub iluminarea studioului. Apoi, ISO de bază înalt secundar de 3200 este perfect atunci când filmați în medii slab iluminate.
Gain-ul poate fi setat de la cameră sau de la distanță de la un comutator folosind controlul camerei la distanță SDI sau Ethernet.  


Imagini  Cinematice

Blackmagic Studio Camera 4K

Imagini în producție live! Senzorul uimitor 4K combinat cu știința culorilor Blackmagic generația 5 vă oferă aceeași tehnologie de imagine folosită în camerele digitale cu film.
Asta înseamnă că acum poți folosi imagini cinematografice pentru producție live! În plus, atunci când este combinat cu corectorul de culoare primară DaVinci Resolve încorporat, obțineți imagini mult mai bune decât camerele simple de difuzare. Corectorul de culoare poate fi controlat chiar și de la comutator.

Cu 13 trepte de gamă dinamică, camera are negru mai închis și alb mai strălucitor, perfecte pentru corectarea culorilor.
Senzorul are o rezoluție de 3840 x 2160, care este excelentă atât pentru lucrul HD, cât și pentru Ultra HD. În plus, toate modelele acceptă de la 23,98 fps până la 60 fps.  

Gamă largă de obiective compatibile și accesibile


Blackmagic Studio Camera 4K

Cu populara montură pentru obiective MFT, camerele Blackmagic Studio Camera 4K sunt compatibile cu o gamă largă de obiective fotografice la prețuri accesibile. Obiectivele fotografice sunt de o calitate incredibilă, deoarece sunt concepute pentru a fi utilizate în fotografia de înaltă rezoluție. În plus, montura activă a obiectivului vă permite să reglați obiectivul de la distanță.

Pentru a elimina nevoia de a ajunge în jur pentru a regla zoomul și focalizarea obiectivului, se pot adăuga opțional sistem de focalizare și zoom ce vă permit să reglați obiectivul de la mânerele trepiedului la fel ca o cameră mare de studio.
Aceasta înseamnă că evitați mișcarea camerei atunci când reglați obiectivul, astfel încât să puteți urmări fotografiile și să utilizați camera fără să vă luați mâinile de pe trepied.

Vizor mare de 7 inch

Blackmagic Studio Camera 4K

Ecranul mare de 7" de înaltă rezoluție va transforma total modul în care lucrați cu camera, deoarece este suficient de mare pentru a ușura mult încadrarea imaginilor.
Modelul Blackmagic Studio Camera 4K Pro dispune de un afișaj HDR cu luminozitate extrem de ridicată, perfect în aer liber în lumina soarelui! Suprapunerile de pe ecran arată starea și înregistrați parametri, histogramă, indicatori de focalizare, niveluri, ghidaje de cadre și multe altele. Puteți chiar aplica LUT-uri 3D pentru monitorizarea fotografiilor cu culoarea și aspectul dorit.

Ecranul tactil are, de asemenea, meniuri și puteți încărca și personaliza presetări pentru diferite lucrări. parasolar poate fi pliat pentru a proteja ecranul pentru transport, plus este compatibil cu parasolare de la Blackmagic Studio Viewfinder.  


Comenzi fizice și ecran tactil

Blackmagic Studio Camera 4K


Camerele Blackmagic Studio au butoane și butoane fizice, precum și comenzi pe ecranul tactil.
  • Butoanele din partea dreaptă a camerei permit reglarea luminozității, contrastului și focalizării.
  • Butonul pentru focalizarea maximă este incredibil de util, deoarece vă permite să reglați fin evidențierea detaliilor, astfel încât să puteți obține o focalizare perfectă în timp ce măriți.
  • Cele 3 butoane funcționale din stânga pot avea funcții alocate, cum ar fi zebra, culoarea falsă, focalizarea maximă, LUT-uri și multe altele! În plus, puteți modifica funcția atribuită fiecărui buton din meniuri.
Ecranul tactil include, de asemenea, un afișaj heads-up cu cele mai importante informații despre fotografiere, precum și meniuri pentru toate setările camerei, LUT-urile și presetările personalizate.  

Built-in Tally pentru starea On Air

Blackmagic Studio Camera 4K

Camerele Blackmagic Studio Camera 4K au o lumină de contorizare foarte mare care se aprinde în roșu pentru difuzare, verde pentru previzualizare și portocaliu pentru înregistrarea ISO. Lumina de contorizare include, de asemenea, un clip pe numerele transparente ale camerei, așa că este ușor pentru talent să vadă numerele camerei de la până la 20 de metri distanță.

Camerele Blackmagic Studio Camera 4K acceptă standardul de contorizare SDI utilizat pe toate comutatoarele de producție live ATEM și contorul HDMI utilizat pe comutatoarele ATEM Mini. Aceasta înseamnă că un regizor poate trece între camere, iar informațiile de contorizare vor fi trimise înapoi către camere prin intermediul programului SDI return feed, aprinzând lumina de contorizare a camerei de fiecare dată când este difuzată. 

SDI Tally elimină cablarea complexă, astfel încât configurarea lucrării este mai rapidă.  

Comunica cu regizorul prin Talkback

Blackmagic Studio Camera 4K

Spre deosebire de camerele pentru consumatori, modelul Blackmagic Studio Camera 4K Pro are conexiuni SDI care includ talkback, astfel încât operatorul de comutare să poată comunica cu camerele în timpul evenimentelor live.
Aceasta înseamnă că regizorul poate vorbi cu operatorii de cameră pentru a ghida selecția cadrelor, eliminând problema în care toate camerele ar putea avea aceeași imagine, în același timp.

Conectorul talkback este încorporat în partea laterală a camerei și acceptă căști de transmisie XLR standard cu 5 pini. Talkback folosește canalele audio 15 și 16 în conexiunea SDI dintre cameră și comutator, iar în program întoarcerea de la comutator la cameră.
Aceasta înseamnă că orice dispozitiv audio SDI încorporat poate funcționa cu talkback.

Conexiuni de difuzare puternice

Blackmagic Studio Camera 4K

Camerele Blackmagic Studio Camera 4K au o mulțime de conexiuni pentru conectarea atât la echipamente de consum, cât și la echipamente de difuzare. Toate modelele dispun de HDMI cu tally, control al camerei și declanșare înregistrare, așa că sunt perfecte pentru comutatoarele ATEM Mini! De asemenea, aveți conexiuni pentru căști și microfon și 2 porturi de expansiune USB‑C.

Modelul avansat Blackmagic Studio Camera 4K Pro este proiectat pentru fluxurile de lucru de difuzare, astfel încât are 12G-SDI, 10GBASE-T Ethernet, talkback și intrări audio XLR echilibrate.
Ethernetul 10G permite toată puterea video, contorizare, talkback și camera printr-o singură conexiune, astfel încât configurarea este mult mai rapidă.

Este la fel ca un flux de lucru cu fibră SMPTE, dar folosind un cablu Ethernet standard din cupru de categoria 6A, deci este un cost mult mai mic.

Blackmagic Studio Camera 4K  

Patru moduri de conectare
Camerele Blackmagic Studio Camera 4K pot fi conectate în multe moduri diferite.
Toate modelele dispun de HDMI, așa că sunt perfecte pentru comutatoarele HDMI, cum ar fi ATEM Mini. HDMI acceptă declanșare video, numărare, control și înregistrare pentru un flux de lucru în stil de difuzare folosind un singur cablu HDMI.

Blackmagic Studio Camera 4K Pro are 12G‑SDI, astfel încât să o puteți conecta la comutatoare bazate pe SDI, cum ar fi ATEM Constellation.

Există o conexiune 12G-SDI pentru video camerei și una pentru returnarea programului. Programul de returnare include, de asemenea, numărătoarea, talkback-ul și controlul camerei de la distanță. Sau puteți utiliza Ethernet 10G pentru a obține videoclipuri ale camerei, returnarea programului, contorizarea, convorbirea, controlul camerei și chiar alimentarea folosind un cablu Ethernet Cat6A obișnuit.

Conectați-vă prin HDMI

Folosind ieșirea HDMI, vă puteți conecta la comutatoare precum ATEM Mini! În plus, conexiunea HDMI acceptă trimiterea numărului, controlului corectorului de culoare și declanșatorului de înregistrare înapoi către cameră de la comutator.

Blackmagic Studio Camera 4K  

Conectați-vă prin SDI Modelul SDI folosește ieșirea SDI și returul programului SDI pentru comunicații bidirecționale între cameră și orice comutator SDI ATEM. Numărul și controlul sunt, de asemenea, trimise către cameră prin returul programului SDI.

Blackmagic Studio Camera 4K  

Conectați-vă prin Ethernet Conexiunea Ethernet 10G permite toate semnalele și puterea camerei folosind un singur cablu Ethernet Cat 6A de cupru! Aceasta include videoclipul camerei, returnarea programului, talkback, controlul camerei şi multe altele!

Blackmagic Studio Camera 4K  

Conectați-vă prin USB Puteți chiar să filmați fără un switcher, deoarece ecranul mare face camera fantastică pentru filmarea în timp ce înregistrați Blackmagic RAW pe un disc flash USB. Ecranul mare facilitează încadrarea fotografiilor!

Blackmagic Studio Camera 4K  

Obțineți controlul camerei la preț redus prin SDI

Blackmagic Studio Camera 4K

Toate switcher-ele Blackmagic Design ATEM pot controla camerele printr-un protocol încorporat în conexiunile video SDI ale camerei.
Configurarea este ușoară deoarece toate comutatoarele ATEM transmit comenzi de control de la ieșirea programului SDI a comutatorului către cameră prin intermediul intrării programului SDI. Switcher-ul poate efectua corectarea culorilor, controlul numărului și al lentilelor, iar acestea sunt trimise către toate camerele.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați numărul corect al camerei și totul funcționează. Chiar și comutatoarele ATEM Mini pot controla camerele Blackmagic Studio, deoarece ieșirea HDMI către comutator are comunicație de returnare a datelor care poate trimite informații de control înapoi către cameră. Toate acestea înseamnă că operatorul camerei este liber să se concentreze pe încadrarea fotografiilor.  

SMPTE cu cost redus




Modelul Blackmagic Studio Camera 4K Pro acceptă conectarea camerelor printr-un singur cablu Ethernet. Este atât de simplu, doar conectează-te și ești gata.
Camerele tradiționale de studio de difuzare folosesc fibra SMPTE pentru a comunica și alimenta camerele, totuși fibra SMPTE este foarte scumpă. Modelul Blackmagic Studio Camera 4K Pro are 10G Ethernet ca alternativă la fibra SMPTE, deci este un cost mult mai mic.

Ethernetul include toate videoclipurile camerei, fluxurile de returnare a programelor, contorizarea, talkback-ul, controlul camerei și, de asemenea, puterea. Blackmagic Studio Converter gestionează toate conversiile video la capătul comutatorului și adaugă putere cablului Ethernet. Asta înseamnă că nu trebuie să conectați alimentarea la cameră.

USB Port de expansiune pentru accesorii

Blackmagic Studio Camera 4K

Blackmagic Studio Camera 4K dispun de un port de extindere USB-C de mare viteză care vă permite să înregistrați pe discuri externe sau să vă conectați la o gamă largă de accesorii.
Conectați un flash USB extern și camera poate înregistra fișiere Blackmagic RAW de înaltă calitate pe 12 biți pentru editare ulterioară și corectare a culorii.

Aceasta înseamnă că puteți muta doar discul pe un computer pentru a funcționa și nu trebuie să pierdeți timpul cu copierea fișierelor. Puteți chiar să conectați cerințele opționale de focalizare și zoom pentru a permite controlul complet al obiectivului. În plus, portul USB va alimenta orice telefon sau disc care este conectat.

Incredibila calitate Blackmagic RAW

Blackmagic Studio Camera 4K

Blackmagic RAW este un nou format revoluționar conceput pentru a captura și păstra calitatea datelor senzorului de pe camera dvs. Unele formate de fișiere, cum ar fi H.264, sunt foarte comprimate, așa că adăugați zgomot și artefacte, ceea ce face ca detaliile senzorului să se piardă pentru totdeauna. Blackmagic RAW elimină această problemă, astfel încât să obțineți imagini uimitoare, cu detalii incredibile și culori bogate, pe tot parcursul procesului de post-producție.

Blackmagic RAW salvează, de asemenea, setările camerei ca metadate, astfel încât să puteți modifica mai târziu ISO, balansul de alb și expunerea în DaVinci Resolve. În plus, fișierele sunt mici și rapide, astfel încât capacitatea de răspuns la editare este incredibilă. Numai Blackmagic RAW vă oferă cea mai înaltă calitate, cele mai mici fișiere și cea mai rapidă performanță.

 
Microfoane încorporate


Blackmagic Studio Camera 4K

Camerele Blackmagic Studio Camera 4K includ microfoane încorporate, astfel încât sunetul este inclus în design, făcând configurarea mult mai rapidă. În plus, microfoanele încorporate sunt rezistente la șocuri și vânt, astfel încât obțineți un sunet grozav chiar și în condiții dificile.

Cu fiecare microfon plasat la marginile ecranului, beneficiați de avantajul designului camerei de studio pentru o mai bună separare stereo decât ceea ce este posibil pe o cameră video obișnuită. Există, de asemenea, o intrare audio de 3,5 mm pentru conectarea microfoanelor camerelor video, precum și o mufă pentru căști de 3,5 mm.
La modelul Blackmagic Studio Camera Pro beneficiați de intrări audio XLR profesionale și un difuzor încorporat pentru ascultarea sunetului de returnare a programului.  

Cel mai bun sunet pentru cameră din lume

Blackmagic Studio Camera 4K

Deoarece cea mai obișnuită locație pentru a plasa microfoanele este aproape de camere, modelul Blackmagic Studio Camera 4K Pro include cel mai bun sunet proiectat vreodată într-o cameră de studio.

Intrările profesionale XLR echilibrate pe 2 canale acceptă nivelul de linie de +24 dBu și au un preamplificator de microfon cu zgomot ultra scăzut cu putere fantomă P48 alături de un zgomot de intrare echivalent (E.I.N.) de -131 dBV(A).

Urmează două convertoare analog-digitale cu gamă dinamică înaltă de 117 dB, astfel încât să beneficiați de sunetul de vârf cerut de radiodifuzori și ingineri audio. Aceasta înseamnă că orice microfon conectat la intrările XLR va avea un nivel de zgomot mai mare decât sunetul camerei.

  Monitorizare program video

Blackmagic Studio Camera 4K

Blackmagic Studio Camera 4K vă permit să vizualizați videoclipurile programului de la comutator prin apăsarea unui buton.

Pur și simplu apăsați butonul PGM al camerei și vizorul va comuta de la afișajul camerei la fluxul de returnare a programului de la comutator. În plus, difuzorul încorporat vă permite să monitorizați sunetul comutatorului.

Returul programului este o caracteristică fantastică, deoarece, uneori, la emisiunile live mari, operatorii de cameră pot fi lăsați să aștepte mult timp ca camera lor să fie folosită, astfel încât returnarea programului le permite să urmărească spectacolul în timp ce așteaptă. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă operatorul camerei se află la o distanță mare de comutator, poate să țină pasul cu ceea ce se întâmplă și să rămână alert.  

Blackmagic OS

Blackmagic Studio Camera 4K

Cu sistemul de operare Blackmagic avansat, beneficiați de un sistem de operare pentru cameră intuitiv și ușor de utilizat, bazat pe cea mai recentă tehnologie. Blackmagic OS este un adevărat sistem de operare modern în care toate funcțiile camerei rulează independent pentru un control mai ușor, plus camera se pornește practic instantaneu.

Dispune de aceleași comenzi și meniuri ca și alte camere Blackmagic Design, astfel încât să vă puteți deplasa cu ușurință între camerele de pe platou. Interfața folosește gesturi simple de atingere și glisare pentru a ajusta setările, adăuga metadate și vizualiza starea înregistrării.

De asemenea, aveți control deplin asupra funcțiilor avansate ale camerei, cum ar fi instrumentele de focalizare și expunere pe ecran, LUT 3D, HDR, introducerea metadatelor, codul de timp, setările Blackmagic RAW și multe altele.

Suportă LUT-uri 3D pentru aspectul filmului

Blackmagic Studio Camera 4K

Atunci când fișierele Blackmagic RAW utilizează gama logaritmică a filmului pentru a păstra intervalul dinamic al camerei, LUT-urile 3D pot fi folosite pentru a transforma imaginile de pe afișajul vizorului de a arăta clare și curate. LUT-urile 3D rezolvă această problemă deoarece convertesc imaginea chiar înainte de a fi afișată pe LCD.

Acest lucru permite ca imaginile gamma film înregistrate să fie convertite în imagini cu aspect mai frumos pe LCD. LUT-urile 3D sunt, de asemenea, salvate în fișierele Blackmagic RAW, astfel încât să poată fi utilizate în post-producția ulterioară, dar nu sunt niciodată inscripționate în datele de imagine Blackmagic RAW, așa că aveți întotdeauna opțiunea de a le dezactiva.

Aceasta înseamnă că 3D LUT este transportat în fișierul Blackmagic RAW, dar este folosit numai atunci când îl activați.  

Alimentare de la DC sau 10G Ethernet

Blackmagic Studio Camera 4K

Blackmagic Studio Camera 4K au o mulțime de opțiuni de alimentare diferite! Toate modelele au un conector comun de alimentare de blocare de 12 V CC, astfel încât cablul să nu fie scos accidental.

În plus, camera include o sursă de alimentare cu 5 adaptoare de priză AC diferite pentru diferite țări. Cu toate acestea, dacă utilizați un singur cablu Ethernet pentru a vă conecta la modelul Blackmagic Studio Camera 4K Pro, atunci întreaga cameră și accesoriile sale pot fi alimentate de la conexiunea Ethernet. Blackmagic Studio Converter are o sursă de alimentare mare care adaugă putere PoE cablului Ethernet, astfel încât să nu aveți nevoie de nicio conexiune de alimentare la cameră.

Aceasta este o soluție excelentă atunci când nu există energie disponibilă acolo unde sunt amplasate camerele!  

Iată pe scurt și diferența dintre Blackmagic Studio Camera 4K PLUS si PRO   Blackmagic Studio Camera 4K  


Blackmagic Studio Camera 4K Plus Blackmagic Studio Camera 4K Plus a fost conceputa special ca o camera perfectă pentru ATEM Mini. Este aceeași cameră de transmisie de înaltă calitate, dar designul centrat pe HDMI elimină toate conexiunile scumpe de difuzare, astfel încât este un cost mult mai mic. HDMI este incredibil de puternic, deoarece conectează video la ATEM Mini, în timp ce, în același timp, controlul camerei, contorul și declanșatorul de înregistrare de la distanță sunt trimise către camera utilizând aceeași conexiune HDMI. Acest lucru face să se configureze foarte rapid pentru un loc de muncă. Descoperă camera aici.
 
  Blackmagic Studio Camera 4K Pro Conceputa pentru comutatoare SDI puternice, Blackmagic Studio Camera 4K Pro adaugă conexiuni profesionale 12G-SDI și 10G Ethernet. Este perfect atunci când camera este situată la distanță mare de un comutator. Există o ieșire 12G-SDI și o intrare de returnare a programului 12G-SDI care include controlul camerei, talkback și tally. De asemenea, obțineți aceeași ieșire HDMI puternică cu funcții de control. În plus, conexiunea Ethernet 10G permite toate conexiunile pe un singur cablu pentru un flux de lucru în stil SMPTE, cu un cost mult mai mic. 
Descoperă camera aici.
 
Postarea urmatoare

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!