Canon lanseaza EOS R8 si EOS R50

Canon lanseaza EOS R8 si EOS R50

Canon lanseaza EOS R50 si EOS R8


Canon a lansat doua noi camere Mirrorless:

EOS R8 este un nou aparat foto mirrorless full frame, care foloseste tehnologii disponibile si pe EOS R6 Mark II. Cu un design compact similar modelului EOS RP, acest model le oferă utilizatorilor si studentilor pasionati de fotografie si videografie tot ce au nevoie pentru a-si duce pasiunea la un nou nivel. Reprezintă echipamentul de care fotografii au nevoie pentru a deveni mai creativi cu full frame.

Folosind un senzor full frame CMOS de 24,2 megapixeli, ISO crescut si un interval dinamic îmbunataţit, EOS R8 este alegerea ideala pentru fotografia de portret, de evenimente sau peisaje, oferind o perspectiva mai ampla, mai artistica.

 

EOS R50 reprezinta modelul EOS R perfect pentru creatorii de continut care isi doresc sa faca trecerea de la smartphone la un nou nivel. Noul model este extrem de versatil, filmează la calitate 4K cu un nivel audio impresionant si realizeaza fotografii uimitoare. EOS R50 este ideal pentru creatorii de continut aflati la inceput de drum, care isi doresc un aparat foto dedicat pentru a-si imbunatati fotografiile si filmările. Cu o interfata usor de folosit, ergonomie simplificata si moduri automate avansate noi, acest model ii ajuta pe utilizatori sa obtina rezultate cu aspect profesional.

Impreuna cu modelul EOS R50 va fi lansat si RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM, un obiectiv telefoto compact, proiectat special pentru aparatele foto APS-C din gama EOS R. Este potrivit pentru fotografii de calatorie, sporturi sau animale de companie si se adreseaza utilizatorilor care vor sa experimenteze diverse configuratii si sa se apropie mai mult de subiect.

Camerele vor fi disponibile incepand cu luna martie EOS R50 si aprilie EOS R8.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!