#1 I love Manfrotto: povestea lui Dragos Asaftei

#1 I love Manfrotto: povestea lui Dragos Asaftei

Descopera excelenta in lumea foto-video cu Manfrotto

In universul vast al echipamentelor dedicate fotografiei si videografiei, Manfrotto este un brand important care de-a lungul anilor si-a castigat reputatia ca un lider incontestabil in industria de suport pentru aparate foto si camere video. Ceea ce diferentiaza produsele Manfrotto este angajamentul constant fata de calitate, durabilitate si inovatie, transformandu-le in alegeri preferate pentru profesionisti si pasionati deopotriva.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Calitate si design Exceptional

Manfrotto nu inseamna doar produse, ci o experienta care aduce in prim-plan excelenta si un design exceptional. Fie ca vorbim despre trepiede, capete video, rucsacuri sau alte accesorii, fiecare element este atent realizat pentru a oferi o performanta cat mai buna si o experienta cat mai placuta.

Unul dintre aspectele care reprezinta produsele Manfrotto este durabilitatea lor remarcabila. Fotograful si videograful modern se confrunta cu diverse provocari, in diferite conditii, iar echipamentul Manfrotto este construit pentru a face fata acestora cu brio, ceea ce veti afla si acum de la Dragos Asaftei. Indiferent daca explorezi terenuri montane abrupte sau capturezi momente in mediul urban, produsele Manfrotto sunt mereu parteneri de incredere.

Bucura-te de fiecare experienta cu produsele Manfrotto

Campania promotionala, desfasurata de noi in perioada 15 ianuarie - 15 februarie "I love Manfrotto" aduce in prim-plan o oportunitate unica de a descoperi si a te indragosti de echipamentele care au impact in lumea captivanta a fotografiei si videografiei. Alatura-te comunitatii pasionatilor si profesionistilor care aleg Manfrotto pentru a-si duce creativitatea la nivelul urmator, iar fiecare moment capturat devine o poveste.

Dragos Asaftei: povestea lui cu Manfrotto

"S-au implinit mai bine de 15 ani de cand am primul trepied Manfrotto. Tot pe acelasi il folosesc si acum, doar ca i-am mai cumparat un cap video si inca un partener pentru turele in care am nevoie de ceva mai compact si mai usor. Trepiedul din seria 290 il am impreuna cu capul 3-way 804RC2 si capul video MH500AH. Al doilea trepied - si cel care e mai mereu cu mine - e unul din gama BeFree.

Le-am folosit pe ambele de-a lungul anilor in situatii diverse: de la expuneri lungi in oras, pana la filmari in mijlocul raurilor, in zapada adanca ori (desi nu chiar indicat) la malul marii. Anduranta si calitatea pastrata in timp a trepiezilor Manfrotto m-a facut sa aleg brandul si in ce priveste alte produse. Rucsacul cel mai des folosit pe munte e unul tot Manfrotto, dar din gama outdoor. Stativele pentru luminile foto la fel, le am atat pe cele subtiri, cat si pe cele din gama 1004BAC, care pe langa ca sustin o greutate mare, se si depoziteaza/cara usor datorita sistemului de pliere/conectare. Clemele si ventuzele Manfrotto imi sunt si ele utile la sedintele foto. La un moment dat am facut un rig auto cu ajutorul lor." - Dragos Asaftei

Urmatoarea achizitie: trepiedul din carbon pentru a cuceri orice inaltime

Dupa nenumarate situatii provocatoare, de la expuneri lungi in oras pana la filmari in conditii extreme, Dragos planifica o noua achizitie - un trepied din carbon. Aceasta va fi o extensie perfecta a echipamentului sau Manfrotto, oferindu-i flexibilitate si un trasnport cat mai usor in aventurile sale pe munte. Dragos marturiseste ca ramane fidel brandului care i-a fost alaturi in cele mai provocatoare situatii.

Accesoriile Manfrotto: alaturi de tine in orice situatie

Experienta lui Dragos Asaftei nu se rezuma doar la trepiede. Rucsacul sau preferat pentru aventurile montane este, de asemenea, un produs Manfrotto din gama outdoor. Stativele pentru luminile foto, clemele si ventuzele completeaza arsenalul sau, oferindu-i libertate creativa in orice situatie.

Un brand pe care te poti baza: fara necesitate de service, indiferent de provocari

Asa cum ai descoperit deja, ceea ce ii impresioneaza cel mai mult pe Dragos este calitatea exceptionala a echipamentelor Manfrotto. Dupa ani de utilizare intensa, acestea nu au necesitat niciodata servicii de mentenanta, rezistand fara cusur in fata celor mai provocatoare medii si situatii, asa cum vei vedea in materialele de mai jos, pe care Dragos le-a impartasit cu noi.

Manfrotto: o alegere inspirata pentru oricine

Suntem recunoscatori ca Dragos ne-a impartasit povestea lui cu acest brand si ne bucuram ca subliniaza calitatea si durabilitatea de neegalat pe care Manfrotto le-a oferit de-a lungul anilor. In curand vom publica o alta poveste de succes cu Manfrotto, asa ca te invitam sa ne mai vizitezi blogul! 

Spectacolul norilor peste padurile din Muntii Bucegi


"Spectacolul norilor la poalele Bucegilor intr-un time-lapse filmat pe 16 noiembrie 2023. Dupa ce am asteptat 3 ore in vant, ploaie si ninsoare, ceata s-a risipit, iar muntele ne-a rasplatit cu aceste privelisti incredibil de frumoase." - Dragos Asaftei

Perseidele vazute din Muntii Bucegi


"In inima muntilor Bucegi, sub cerul plin de stele, intr-o seara de Perseide. Asa ne-am petrecut una din noptile trecute, de cand s-a intunecat si pana aproape de rasarit. Clipul rezuma 7 ore de fotografiere continua in care se pot vedea atat secventele in care „perseidele” devin „stele cazatoare” la contactul cu atmosfera, cat si traficul de avioane ori sateliti. Calea Lactee domina fiecare cadru, iar in cateva dintre imagini puteti vedea si rasaritul planetei Jupiter." - Dragos Asaftei
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Muntii Fagaras: Dansul norilor la final de zi


"Dansul norilor la final de zi in Muntii Fagaras. Filmarile au fost facute de pe muchia Podeanu, in apropierea varfului. Traseul parcurs a fost Piscul Negru - Stana Lespezi - Muchia Podeanu (am ajuns pana la 100m dif. nivel. sub varf, unde am asteptat apusul). E un traseu solicitant iarna, greu de parcurs cu zapada mai mare, iar cand crusta va ingheta, ar putea deveni periculos in anumite portiuni. Recomand solicitarea de informatii de la Salvamont inainte de parcurgerea lui + echipament complet de iarna." - Dragos Asaftei
Descopera aici campania I LOVE MANFROTTO.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!