Making-off Workshop Fotografie Glamour

Making-off Workshop Fotografie Glamour
Making-off Workshop Fotografie Glamour

In spatele oricarei imagini superbe se afla o poveste de pasiune, talent si munca asidua. Astazi, va oferim o incursiune in culisele unui workshop exclusivist de fotografie glamour, realizat in parteneriat cu Canon.

Astfel, in 7 septembrie am dat start evenimentelor din cadrul Photosetup Image Fest  cu primul workshop avand ca tema Fotografia Glamour, sustinut de Ciprian Strugariu in showroom-ul Photosetup.
Participantii prezenti au avut ocazia sa experimenteze fotografia de studio alaturi de un model feminin, utilizand echipament Canon.
https://www.photosetup.ro/produse/canon

Printre echipamentele utilizate au fost Canon EOS R6II  EOS R6  RF100mm  RF85mm  

A fost magic sa observam cum fotografi de toate nivelurile, indrumati de Ciprian, au reusit sa captureze momente glamour extraordinare. La fiecare click, o noua poveste era imortalizata.

Pe masura ce seara a avansat, participantii au avut ocazia sa discute unii cu altii, sa impartaseasca tehnici si sa se inspire reciproc. Ciprian a oferit si o sesiune Q&A, in care toti cei prezenti au putut sa puna intrebari despre echipamente si tehnici de fotografie.

Acest workshop nu a fost doar despre tehnologie si tehnica, ci mai ales despre conexiunea umana si puterea de a vedea lumea printr-o lentila diferita.

Multumim Canon pentru parteneriatul extraordinar si pentru pasiunea impartasita pentru arta fotografica!

Multumim participantilor, atat celor prezenti  cat si celor care ne-au urmarit in online si va mai asteptam la evenimentele noastre viitoare!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!