Photosetup partener la BIAS 2023

Photosetup partener la BIAS 2023
In perioada 26-28 august, cerul Bucurestiului a fost martorul unui spectacol aviatic de exceptie, Bucharest International Air Show (BIAS) 2023. Evenimentul, desfasurat la Aeroportul International Bucuresti Baneasa, a reunit pasionatii de aviatie si a oferit un show de zbor impresionant.

Bucharest International Air Show (BIAS) este cel mai mare eveniment aviatic din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa de Est. Acesta se desfasoara anual la Aeroportul International Bucuresti Baneasa si aduna zeci de mii de spectatori care vin sa admire acrobatii aeriene, avioane de lupta, elicoptere si multe alte aeronave.


In cadrul BIAS, vizitatorii au ocazia sa vada demonstratii aeriene spectaculoase realizate de piloti profesionisti, atat din Romania, cat si din strainatate. De asemenea, evenimentul aduce laolalta numeroase companii din industria aeronautica, care isi prezinta ultimele inovatii si produse.

Bucharest International Air Show (BIAS) 2023 se poate descrie pe scurt ca fiind un spectacol Aerian de neuitat

Participantii la BIAS 2023 au inclus piloti profesionisti, atat din Romania, cat si din strainatate, care au venit sa isi demonstreze maiestria si sa ofere publicului momente de neuitat. Avioanele de lupta, elicopterele si aeronavele civile au zburat in formatii, realizand manevre complexe si acrobatii care au tinut audienta cu sufletul la gura.

Unul dintre momentele de varf ale evenimentului a fost prezentarea echipelor de acrobatie, care au efectuat manevre sincronizate, rasuciri in aer si coborari in picaj, demonstrand abilitatile si coordonarea impecabila a pilotilor. Zgomotul motoarelor, fumul colorat si muzica de fundal au creat o atmosfera electrizanta, transformand cerul intr-o adevarata scena de teatru aerian.

Publicul a avut, de asemenea, ocazia sa admire avioane istorice, care au evocat epoci trecute ale aviatiei, precum si cele mai moderne aeronave, echipate cu tehnologie de ultima ora. Fiecare prezentare a avut propria sa poveste, iar entuziasmul si pasiunea pilotilor au fost palpabile.

In concluzie, BIAS 2023 a fost nu doar un eveniment aviatic, ci o adevarata sarbatoare a zborului, care a adus impreuna profesionisti si amatori, toti uniti de dragostea pentru cer si aviatie


Photosetup a fost prezent la BIAS prin partenerii Airlines Travel care au avut amabilitatea de a ne pune la dispozitie cateva fotografii realizate de Teodor Coman in cadrul evenimentului.

Fotografile au fost realizate de Teodor Coman cu Canon EOS R6 II si obiectivul RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!