Te invitam la Photosetup ImageFest

Te invitam la Photosetup ImageFest

Esti pasionat de fotografie sau creator de continut vizual? Descopera "Image Fest", festivalul care aduna la un loc cele mai inovatoare tehnici si tendinte din lumea fotografiei.

"Image Fest" este locul de intalnire pentru toti pasionatii de fotografie si creatorii de continut vizual. Indiferent daca esti un fotograf amator sau un profesionist consacrat, acest festival iti ofera o oportunitate unica de a invata, de a te inspira si de a te conecta cu alti entuziasti ai fotografiei.

Cu o serie de ateliere foto gratuite conduse de experti in domeniu si ture foto organizate in cele mai pitoresti locuri, "Image Fest" promite sa fie o experienta memorabila. Alatura-te noua si lasa-te captivat de magia fotografiei!

Fiecare moment al festivalului este conceput pentru a-ti amplifica pasiunea si a-ti dezvolta abilitatile.

Nu rata aceasta oportunitate unica! Alatura-te noua la "Image Fest" si traieste o experienta fotografica de neuitat. Participarea este gratuita pe baza de inscriere in prealabil, aici.
 

  • 07 septembrie - 12 octombrie
  • Workshop-uri, ture foto,discutii, sfaturi si multe experiente impartasite ce iti vor schimba modul in care abordezi fotografia.
  • Unde? Showroom Photosetup si online pe canalul de  Facebook si pe canalul de YouTube Photosetup.
 

Cateva dintre workshop-urile care te asteapta sunt:
 

  • Fotografia Glamour de Portret, Fotografie Newborn, Fotografia Culinara, Fotografia Fine Art, Fotografia Sportiva, Street  si ture foto.


Locurile pentru participarea fizica la workshop-uri sunt limitate. 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!