Sony 85mm 1.8 un obiectiv versatil

Sony 85mm 1.8 un obiectiv versatil
Sony 85mm f 1.8 este poate unul dintre cele mai utilizate obiective atat in fotografie cat si in video, fiind recunoscut ca un obiectiv foarte versatil.
Folosit cu mare succes in fotografia de portret, obiectivul Sony 85mm f 1.8 este utilizat cu mare succes atat in fotografia moda, evenimente, corporate cat si in alte aplicatii foto-video.

Sony 85mm f1.8 este foarte compact in dimensiuni avand doar 8.2 cm in lungime, foarte usor, facand astfel pereche foarte buna cu toate camerele din seria Sony Alpha Full Frame, oferind o combinatie excelenta intre portabilitate si calitatea ridicata a imaginii.

Find un obiectiv cu o distanta focala fixa, Sony 85mm f 1.8 ofera o performanta deosebita.  Sticla ED pentru compensarea aberatiei cromatice, diafragma circulara cu 9 lamele si aberatia sferica atent controlata contribuie la claritatea superba si la efectul bokeh omogen.

Chiar si in conditii de iluminare scazuta, Sony 85mm f1.8 face fata cu brio, oferind imagini de o calitate uimitoare si o claritate fara repros.

Conform multor recenzii, obiectivul Sony 85mm f/1.8 produce imagini clare, cu contrast si redare a culorilor bune. De asemenea, Sony 85mm f1.8  are un sistem de focalizare automata rapid si precis, facandu-l potrivit pentru portrete, fotografie de strada si alte tipuri de fotografie in care focalizarea rapida este importanta. 

Chiar dacă este un obiectiv folosit preponderent in fotografia de portret, el poate fi folosit cu succes si in situatii în care alegerea lui nu ar fi atat de evidenta.
De exemplu, fotograful Calin Stan foloseste acest obiectiv in fotografia imobiliara de interior. Acolo unde detaliile conteaza, in combinatie cu Sony A7R V, obiectivul Sony 85mm f1.8 se comporta excelent scotand in evidenta calitatea subiectului fotografiat si atmosfera locului.

Mai multe imagini realizate de fotograful Calin Stan se pot vedea urmand link-ul:  https://www.calinstan.com/fotografie-imobiliara/ 
Urmareste-l pe Calin Stan si pe Instagram.
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Vezi promotiile Sony

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!