Samyang lanseaza AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE

Samyang lanseaza AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE

Samyang continua sa dezvolte zoom-uri versatile si dinamice pentru montura E Sony.
Dupa lansarea deja popularului 24-70 mm F2.8, care a fost foarte apreciat pentru performanta sa optica excelenta, Samyang lanseaza un zoom si mai puternic si mai dinamic:
noul  AF 35-150mm F2-2.8 FE.

Noul obiectiv Samyang AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE are o performanta excelenta, la fel de bun pentru fotografie, precum si pentru filmari video. Obiectvul Samyang AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE are o lungime focala dinamica care acopera o gama larga de scenarii de fotografiere, de la portrete la calatorii si de la strada la peisaj.
 

  • Performanta optica excelenta
  • Acopera cele mai populare distante focale
  • Mai multe functii concepute pentru inregistrarea video
  • AF rapid
  • Excelent pentru fotografierea macro, MOD este de doar 0,33 m
  • Etanseizat pentru a face fata la intemperii
  • Functiile pot fi adaugate prin firmware.

Samyang AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE are o deschidere maxima de F2 la cea mai larga si F2,8 la capatul teleobiectiv si acopera cele mai populare cinci distante focale 35, 50, 85, 135 si 150 mm. Cu o constructie a lentilelor optice care consta din 21 de elemente in 18 grupuri cu o combinatie de 2 elemente ASP, 1 HB, 3 H-ASP si 6 elemente ED, obiectivul produce o performanta optica superioara pe toata gama de zoom.
 

Tehnologia UMC (Ultra Multi-Coating) este aplicata lentilelor pentru a minimiza flare si fantoma, ajutand la producerea de imagini naturale si clare. Diafragma mare ajuta in mod eficient la separarea subiectului de fundal, iar cele 9 lame cu diafragma creeaza un bokeh neted si atractiv.
 

Motorul liniar pas cu pas al obiectivului (STM) Samyang AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE  este rapid si foarte receptiv pentru a se potrivi atat fotografilor, cat si videografilor. Ofera urmarire excelenta a focalizarii si tranzitii fluide. Cand inregistrati videoclipuri, viteza AF este reglata mai atent pentru a imita reglarea focalizarii unui obiectiv de cinema. Cand treceti la Linear MF, controlul focalizarii se potriveste cu cuplul inelului de focalizare cat mai aproape de cel al focalizarii manuale. Obiectivul are un design parfocal digital specializat pentru video. Dupa focalizarea pe subiect in modul MF, focalizarea nu necesita ajustare din nou, chiar si atunci cand mariti sau micsorati. Acest lucru permite realizatorilor de film sa reduca timpul de filmare si sa permita filmari precise si stabile.

Samyang a reusit, de asemenea, sa pastreze focus breathing la minimum.

Samyang AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE este complet etansat la intemperii, iar etansarea impotriva intemperiilor este adoptata in 12 zone ale lentilei pentru a preveni deteriorarea sau contaminarea din cauza prafului, ploii usoare si zapezii.

Comutatoarele si butoanele personalizate de pe partea lentilei permit utilizatorului sa controleze complet obiectivul. Utilizatorii isi pot schimba functiile preferate prin intermediul a trei comutatoare personalizate.

Cu comutatoarele, utilizatorul poate schimba functii precum salvarea focalizarii, fotografierea cu dolly, inelul diafragmei si multe altele. Mai multe functii pot fi adaugate in viitor cu USB Dock de Samyang.

MOD (Distanta minima a obiectelor) este de numai 0,33 m. Combinat cu deschiderea rapida a obiectivului, produce o perspectiva unica aproape de subiect, cu un fundal frumos neclar.

Samyang AF 35-150MM F2-2.8 Sony FE va incepe sa fie livrat in mai 202.

Vezi Oferta de lansare + USB Dock cadou

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!