Campania Sony cu reducere de 1000Lei la FX30

Campania Sony cu reducere de 1000Lei la FX30
Daca esti creator de continut video, atunci aceasta campanie initiata de Sony cu siguranta te va interesa,
In perioada 6 iulie 2023 – 30 septembrie 2023, primesti 1000Lei reducere la achizitia unei camere Sony FX30 daca trimiti poza cu seria unei camere digitale.

Nu e necesara trimiterea camerei vechi. Acest lucru este un mare avantaj deoarece doar prin simpla trimitere a unei poze cu seria unei camere vechi, poti economisi 1000Lei la achizitia uneia dintre cele mai recente camere destinate productiei de film, Sony FX30.

In plus, beneficiezi si de extra-garantie de inca 1 an fata de cei 2 ani oferiti standard, ceea ce pentru un creator de continut vizual care foloseste camera la capacitate maxima, 3 ani de garantie conteaza foarte mult.

Reducerea de 1000Lei se aplica dupa ce contactezi un consultant Photosetup pe email, telefonic sau pe chat-ul aciv pe site.

 

Despre Sony FX30


Folosind puterea unui senzor APS-C nou dezvoltat, Sony FX30 ofera creatorilor de continut de zi cu zi si cineasti aspiranti o camera de cinema puternica, dar accesibila, cu care sa-si impinga calatoria cinematografica la noi culmi. Sony FX30 imbina un flow de imagini proiectate pentru captura cinematografica cu un set cuprinzator de caracteristici si operare intuitiva pentru a crea un sistem complet pentru toate nivelurile de filmare.
  • Expresia cinematografica

Sony FX30 are un senzor CMOS Exmor R BSI de 26MP APS-C/Super 35mm. Sistemul avansat de imagine al Sony FX30 este la egalitate cu alte optiuni din Cinema Line de la Sony, care capteaza imagini detaliate UHD 4K pe 10 biti la pana la 120 fps, oferindu-i specificatii pentru o adevarata camera de cinema.
Senzorul CMOS Exmor R APS-C de 26MP recent dezvoltat si procesorul BIONZ XR sunt capabili sa creeze imagini 4K de inalta calitate cu zona Super 35mm (16:9). Acest sistem este capabil sa capteze peste 14 trepte de interval dinamic si beneficiaza de arhitectura ISO Dual Base pentru a imbunatati performanta in conditii de lumina scazuta.
 

  • Inregistrare de inalta sensibilitate pana la ISO 32000 si Dual Base ISO (800/2500).

Cand utilizati S-Log3, Sony FX30 poate capta peste 14 trepte de interval dinamic. Inregistrati in 4:2:2 pe 10 biti folosind formatele avansate XAVC HS si XAVC S-I. 
Citirea completa a pixelilor de la senzorul 6K creeaza videoclipuri UHD 4K de inalta calitate la pana la 60 fps. Fotografierea de mare viteza este posibila in 4K la pana la 120 fps cu o decupare de 1,6x si in Full HD pana la 240 fps.
Iesirea HDMI accepta video raw pe 16 biti pentru a selecta, inregistratoare disponibile separat.
 
  • Control profesional al imaginii

Cu Sony FX30, realizatorii de film vor putea sa captureze imagini care sunt imediat gata de publicare pentru proiecte cu procese rapide sau sa opteze pentru calitate maxima si flexibilitate in postare, datorita unei game largi de optiuni de control a imaginii: S-Cinetone foloseste aceeasi stiinta a culorilor ca si camerele cinematografice avansate de la Sony, inclusiv linia VENICE, cu tonuri medii naturale, culori delicate si evidentiere lina. Profilurile de imagine, cum ar fi S-Log3 si HLG, vor captura imagini cu o gama dinamica extinsa si flexibilitate pentru editori.
Aspectele creative pot fi integrate in filmarile inregistrate pentru a crea o anumita stare de spirit in timpul inregistrarii si pentru a minimiza nevoia de editare.
Pana la 16 LUT-uri create de utilizator si trei presetari pot fi setate pentru a monitoriza cu acuratete materialul sau a previzualiza un aspect specific in timpul filmarii. Acestea pot fi aplicate la monitorul camerei sau EVF, precum si la iesirea HDMI.
 

  • Operatiune pentru toate nivelurile

Caracteristicile profesionale la Sony FX30 va vor ajuta sa va asigurati ca incepatorii pana la profesionisti pot profita la maximum de FX30. Aceasta include trei moduri de fotografiere a jurnalului: ISO flexibil utilizeaza setari ISO standard pentru o operare simpla si cea mai mare flexibilitate. Cine EI asigura capturarea maxima a intervalului dinamic prin inregistrarea la o setare ISO de baza selectata manual si aplicand ajustari metadatelor pentru monitorizare si post-productie. Cine EI quick va comuta automat intre cele doua setari ISO de baza pentru o operare mai usoara si o calitate excelenta.

 

  • Operare si controale intuitive


AF hibrid rapid: cu Sony FX30 va bucurati de performanta de focalizare automata de mare viteza si extrem de precisa in fiecare mod, inclusiv 4K pana la 120 fps, folosind un sistem avansat Fast Hybrid AF care utilizeaza 495 de puncte repartizate pe 90% din senzorul de imagine.

AF-ul ochilor in timp real si urmarirea in timp real vor urmari ochii oamenilor si animalelor.
Functia de asistenta AF va comuta automat la focalizarea manuala cu o rotire a inelului de focalizare al obiectivului.
Harta focalizarii faciliteaza vizualizarea regiunii de focalizare din scena dvs
 

  • Stabilizarea imaginii in interiorul corpului pe 5 axe

Sony FX30 este echipat cu un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe in interiorul corpului, care va ajuta la crearea imaginilor fluide chiar si atunci cand lucrati de mana. Este disponibil un mod activ care imbina sistemele optice cu optimizari digitale pentru a captura imagini ultra-netede. Sony FX30 poate inregistra, de asemenea, miscarea giroscopului atunci cand stabilizatorii optici sunt opriti, ceea ce poate fi folosit in post pentru a crea o fotografie stabila.

O multime de caracteristici cinematografice de la Sony si-au gasit drumul in Sony FX30:

  • Compensarea respiratiei functioneaza cu anumite obiective in 4K pana la 60p in camera sau pana la 120p folosind software-ul Catalyst dupa inregistrare.
  • Intrare sincronizare timecode cu cablu adaptor optional VMC-BNCM1 Timecode
  • Semnificatoare luminoase pentru a indica usor ca camera inregistreaza.
  • Catalyst Browse and Prepare Integration
  • Sony FX30 inregistreaza o gama completa de metadate care pot fi citite si utilizate pentru lucrari avansate de post-productie folosind software-ul Sony Catalyst Browse and Prepare.
Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!