Webinar Blackmagic Design

Webinar Blackmagic Design
Joi 21 aprilie 2022 te invitam sa participi la un Webinar Blackmagic Design cu tema: totul despre camerele Pocket Cinema, functii si caracteristici

Vino alaturi de specialistii Blackmagic Design pentru a pune intrebari si a afla totul despre camerele Cinema Pocket Blackmagic 6K, 6KPRO, si 4K.

Webinarul se va desfasura online si este gratuit pe baza de inscriere, aici.
 

Camera Pocket Cinema are caracteristicile profesionale de care aveti nevoie pentru lungmetraje, programe de televiziune si documentare, totusi, acum, aceleasi caracteristici pot fi folosite pentru a revolutiona alte tipuri de munca, cum ar fi videoclipuri de blog, continut YouTube si multe altele, toate pastrand un pret accesibil. .

Acest webinar va analiza in profunzime linia Pocket Cinema Camera, tehnologia cheie, scenariile de utilizare si ceea ce face ca aceste produse sa fie unice, de la stiinta culorilor si Blackmagic RAW pana la inovatia si adaptabilitatea camerei.

Acest webinar se va concentra pe:

  • Dezvoltare Pocket Cinema Camera
  • Caracteristici, functii si aplicatii cheie
  • Diferentele tehnologice si impactul lor creativ
  • Studii de caz privind utilizarea pietei si industriei
  • Stiinta culorilor si Blackmagic RAW
 

Webinarul va avea o durata de 1 ora, inclusiv intrebari si raspunsuri. Acesta va fi livrat pe Zoom de catre specialistul in vanzari tehnic Blackmagic Design Mihaly Illesy.

Mihaly este un specialist regional in vanzari tehnice pentru Blackmagic Design in regiunea Europei Centrale si de Est. Lucreaza in industria de difuzare din 2009 intr-o varietate de roluri ca inginer de sistem pentru instalatii de studio si post-productie, ca inginer de vanzari si suport pentru o companie de reseller din Ungaria sau ca manager de proiect pentru proiecte de integrare a sistemelor.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!