Magazinul nostru este inchis luni, 24 iunie. Va dorim mini-vacanta placuta, ne revedem marti!

Invitatie Webinar LIVE Canon cu Sanjay Jogia

Invitatie Webinar LIVE Canon cu Sanjay Jogia

Pregateste-te sa atingi perfectiunea in fotografia si videografia de nunta

 

Avem placerea sa te invitam la un webinar menit sa te inspire si sa te pregateasca sa atingi  un nou nivel  profesional in  sezonul  de  nunti din 2022, atat in ceea ce priveste fotografia, cât si videografia si imprimarile.

22 februarie 2022, ora 19. Inscrie-te aici 
lnvitat special este Sanjay Jogia, considerat unul dintre cei mai buni 6  fotografi  de  nunta  din  lume,  potrivit  Professional  Photographer Magazine.  Acesta  a  calatorit   pe  toate  continentele   si   a  fotografiat o  varietate  de  nunti  exclusiviste,  având  un  portofoliu  cu adevarat spectaculos. Sanjay nu este doar fotograf, ci si mentor in competitii fotografice de prestige si, nu in ultimul rand, un Ambasador Canon si un specialist al imprimarilor de tipul ,,fine art”.
 


 

Sanjay a crescut in jurul unei culturi a fotografiei, tatal sau fiind angajat timp de 35 de ani la fabrica locala Kodak. Dragostea pentru fotografie i s-a manifestat prima oara in timpul scolii (invatând bazele acestei arte cu ajutorul camerei SLR a tatalui sau, un Canon AF-1.

Sanjay iubeste sa ofere lectii si sa ii inspire pe cei din jurul sau, indiferent daca acest lucru se intâmpla in cadrul unor ateliere mai ample sau a unor sesiuni individuale de 1 la 1. 

Postarea urmatoare

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!