Solidari cu Ucraina

Solidari cu Ucraina

Vino alaturi de noi!
Criza razboiului din Ucraina ne afecteaza si ne ingrijoreaza si pe noi, insa cel mai mult ne impresioneaza criza refugiatilor din Ucraina. Familii destramate, copii orfani. Acea tristete de pe chipul copiilor si disperarea de pe chipul mamelor refugiate din Ucraina, sunt greu de privit.
Implicarea noastra a tuturor le poate oferi o speranta refugiatilor din Ucraina si orice ajutor, oricat de mic, le va fi de folos.

Cum am decis sa ajutam noi?
Lansam o serie de workshop-uri gratuite ce se vor desfasura cu prezenta fizica (nu online) in care vom pune accentul pe practica, in care participantii prezenti vor avea ocazia sa experimenteze cu echipamente performante si sa invete de la profesionstii din acest domeniu creativ. 
E timpul sa ne vedem, sa socializam si sa invatam impreuna, dar invatam sa si daruim, invatam sa fim mai buni si mai implicati, cu totii. 

Cum poti sa ajuti tu?
Participarea va fi cu intrare gratuita dar pentru ca vrem sa fim solidari cu refugiatii din Ucraina si pentru ca locurile sunt limitate la 15 participanti/workshop, prioritate vor avea participantii care dovedesc ca au donat, chiar si o suma simbolica, in campaniile organizate pentru strangerea de fonduri ce au ca scop ajutorul refugiatilor ucraineni.
Poti dona orice suma doresti, in ziua in care te inscrii la workshop si trimiti dovada ca ai donat. Un workshop nou, o noua donatie!

Afla detalii despre workshop, aici.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!