Invitatie la Workshop practic cu model

Invitatie la Workshop practic cu model
Am dat drumul la evenimente! Dupa o lunga perioada de evenimente online, a sosit acum momentul sa ne intalnim si fizic.
Asasdar, te invitam alaturi de noi la un workshop foto in care ai ocazia sa experimentezi fotografia in studio alaturi de un model feminin, sub indrumarea unui fotograf profesionsit. 
Vei avea ocazia sa testezi o serie de aparate foto profesionale de ultima generatie, de la Canon (EOS R6, EOS R si obiective RF).
Vei putea utiliza blituri foto de studio, lumina continua si accesorii dedicate. Vei lucra cu model feminin sub indrumarea unui fotograf profesionist. 
Totodata, vei avea ocazia sa afli informatii despre: scheme de iluminare, de la concept la realizare, interactiunea cu modelul. Practica si Q&A.



Detalii:
Data: 18 martie 2022 incepand cu ora 18:00
Durata: aproximativ 3 - 3.5ore
Locatie: Showroom Photosetup
Nr. maxim participanti: 15
Intrarea: pe baza de donatie direct catre organziatiile care strang fonduri pentru refugiatii din Ucraina 
Fotograf lector: Radu Lupascu
Nivel workshop: incepator
Echipament necesar: aparat foto si obiectiv. Pentru participantii care nu detin inca un aparat foto, Photosetup va oferi aparate foto pe perioada workshop-ului. 
Despre Radu Lupascu: Interesul pentru fotografie a fost prezent inca de cand eram mic, fiind mereu fascinat de capacitatea unui aparat de a surprinde un moment intr-o imagine digitala. Pentru mine, fotografia reprezinta de fapt viziunea mea (idealista) asupra realitatii. Stilul predominant pe care il practic sunt portretele de tip Beauty intrucat imi ofera posibiliatea, la fel ca si fotografia de fashion/boudoir, sa prezint oamenilor trasaturile modelelor puse in evidenta cu ajutorul luminilor in studio, cat si al retouchingului/colorizarii in postprocesare.
  @lupascu.radualin

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!