Dinamismul in fotografia de nunta WedFest #1

Dinamismul in fotografia de nunta WedFest #1
Photosetup WedFest in parteneriat cu Canon te invita sa te alaturi timp de 5 saptamani pline de experiente foto, dedicate pasionatilor de fotografie de nunta si tuturor celor interesati de perspective diferite in fotografia de eveniment! WedFest este o ocazie unica de a te conecta cu fotografi specializati in fotografia de nunta, de a descoperi tehnici practice si de a testa cele mai noi echipamente Canon pentru fotografia de nunta.

In perioada 14 martie - 11 aprilie 2024, WedFest iti ofera oportunitatea sa participi la evenimente sustinute de fotografi romani cunoscuti, Ana Maria si Daniel Dumbrava, specializati in fotografia de nunta. Acestia au impartasit din experienta lor vasta, oferind sfaturi practice si tehnici pentru capturarea unor momente de neuitat in cadrul workshop-ului "Dinamismul in fotografia de nunta". Evenimentele WedFest pot fi urmarite atat fizic in showroom-ul Photosetup din Bucuresti, cat si online pe platformele de social media Facebook si YouTube.

Participantii la evenimente vor avea sansa de a participa live la un workshop practic de Trash the Dress, unde vor experimenta direct tehnici creative de fotografie, alaturi de Eduard Ionescu. Participarea la WedFest este gratuita cu inregistrare prealabila, insa locurile fizice la evenimente sunt limitate.

Am deschis seria evenimentelor cu primul Storytelling cu tema Dinamismul in fotografia de nunta" alaturi de Ana Maria si Daniel Dumbrava s-a desfasurat joi, 14 martie 2024, la ora 19:00, in showroom-ul Photosetup. Participantii au avut ocazia sa inteleaga mai bine cum sa interactioneze cu clientii intr-o zi complexa de nunta, astfel incat fotografiile sa fie unice si experienta alaturi de acestia sa fie memorabila. Ana Maria si Daniel Dumbrava au impartasit din experienta lor de peste 15 ani in fotografia de nunta, oferind sfaturi practice si tehnici pentru depasirea temerilor si obtinerea unor imagini inedite. Workshop-ul a abordat detalii tehnice ale echipamentului folosit in diverse situatii si momente ale zilei de nunta, oferind participantilor o perspectiva detaliata asupra procesului de capturare a momentelor speciale.

Ana Maria si Daniel Dumbrava au impartasit si povestea lor, de la inceputurile ca un cuplu si parteneri in afaceri, pana la succesul lor in domeniul fotografiei de evenimente. Cei doi sunt cunoscuti pentru abordarea lor echilibrata si plina de energie in fotografierea momentelor speciale, iar munca lor a fost rasplatita cu premii la concursuri nationale si internationale.

Evenimentul a fost transmis live pe platformele de social media ale Photosetup, oferind oportunitatea celor interesati sa participe si online, iar daca nu ai reusit sa participi, te invitam sa urmaresti intregul live in video de mai jos.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Iata atmosfera minunata de la eveniment

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Urmareste inregistrarea mai jos

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!