Fotografia documentara de nunta WedFest #2

Fotografia documentara de nunta WedFest #2
Cu o pasiune profunda pentru arta fotografica si o dorinta de a inspira si de a conecta comunitatea fotografica, am creat cu mare entuziasm WedFest - un festival dedicat fotografiei de nunta. In parteneriat cu Canon, WedFest este un eveniment ce se intinde pe durata a 5 saptamani si ofera participantilor o experienta valoroasa in domeniul fotografiei de nunta. Este o oportunitate sa descoperi perspective noi, sa inveti tehnici inovatoare si sa impartasesti experiente cu profesionisti din domeniu. Vineri, 22 martie 2024, showroom-ul Photosetup a gazduit un eveniment aparte Storytelling-ul Fotografia Documentara de Nunta, cu fotograful Adrian Fluture.

O incursiune in lumea fotografiei documentare
Participantii au avut privilegiul sa exploreze fascinanta lume a fotografiei documentare de nunta alaturi de Adrian Fluture, pasionat de capturarea momentelor autentice si emotiilor. In cadrul workshop-ului, cei prezenti au avut oportunitatea sa inteleaga importanta mentalitatii potrivite pentru capturarea fotografiilor in stil documentar si sa exploreze strategii pentru setarea corecta a aparatului si alegerea obiectivelor potrivite pentru a evidentia povestea fiecarui moment.

Strategii si tehnici practice
Adrian a impartasit cu participantii strategii si tehnici practice pentru a surprinde povestea si emotiile din timpul evenimentelor. Discutiile au acoperit subiecte precum pozitionarea strategica si anticiparea momentelor cheie, ilustrate cu povestiri din experienta personala si exemple practice din portofoliul sau bogat.

Adrian Fluture - pasionat de fotografiei documentare
Despre Adrian, se spune ca este un fotograf dedicat artei de a aduce in prim-plan frumusetea si autenticitatea vietii de zi cu zi. Cu fiecare cadru, el cauta sa creeze nu doar imagini, ci si conexiuni emotionale intre subiect si cel care priveste. Participantii au avut ocazia sa descopere mai multe despre abordarea si tehnica lui Adrian, precum si sa exploreze creatiile sale.

Conectare si inspiratie
Evenimentul nu s-a incheiat odata cu plecarea participantilor din showroom, mai ales ca prin intermediul transmisiei live pe Facebook si YouTube, pasionatii de fotografie din intreaga tara au putut sa se alature si sa invete de la Adrian Fluture, chiar si de la distanta.

Urmareste evenimentele viitoare si bucura-te de experientele pe care le oferim in lumea fotografiei!
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Urmareste inregistrarea live-ului mai jos

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!