Perspective creative in fotografia de nunta #3

Perspective creative in fotografia de nunta #3
Intr-o seara de joi, showroom-ul Photosetup a fost gazda unui Storytelling cu tema Perspective Creative in Fotografia de Nunta alaturi de fotograful Rares Mocan.

Participantii au avut privilegiul de a explora tehnici despre expunerea dubla si de a invata cum sa le implementeze in fotografia de eveniment. Cu o abordare pasionata si creativa, Rares a impartasit din experienta sa in domeniul fotografiei. Unul dintre aspectele remarcabile ale workshop-ului a fost prezentarea imaginilor alb-negru, o forma clasica de exprimare in fotografie. Rares ne-a impartasit ca iubeste aceste fotografii, deoarece culorile nu ne mai distrag de la esenta emotiilor transpuse in imagini. Participantii au fost incantati sa descopere modul in care acest stil poate aduce o profunzime si o atmosfera aparte fotografiilor lor de nunta si nu numai.

Cei prezenti, au avut oportunitatea de a afla ca pentru Rares acest eveniment a reprezentat implinirea unui vis. Emotiile sale mari, mai ales in fata unui public atat de receptiv si interesat, au fost evidente, reflectandu-se in pasiunea si dedicarea sa pentru arta fotografica. Pentru Rares, aceasta nu a fost doar o discutie despre fotografie, ci un moment important in cariera sa, marcand un pas important spre realizarea visului sau de a impartasi pasiunea si munca sa cu lumea.

Rares Mocan se descrie ca fiind un om pasionat de cafea, sport si simetrie si adora sa descopere povestile oamenilor pe care le transpune in imagini captivante, reusind sa surprinda acea chimie dintre oameni. Cu o viziune creativa si o pasiune pentru estetica retro film, speram ca Rares a inspirat participantii sa isi exploreze propriile perspective creative in fotografia de nunta.

Transmis live pe platformele de social media ale Photosetup, evenimentul a fost urmarit si apreciat de o audienta imoortanta, iar tu il poti urmari integral, in video de mai jos.

Te invitam sa ne urmaresti si sa nu ratezi nicio oportunitate de a invata si de a te inspira din lumea fascinanta a fotografiei!
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Urmareste inregistrarea live-ului mai jos

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!