5 motive pentru care nu vrei sa ratezi Black Friday la Photosetup

5 motive pentru care nu vrei sa ratezi Black Friday la Photosetup

Ne-am pus in locul tau si ne-am intrebat: “Oare de ce as face cumparaturi de Black Friday?!” Si avem doua raspunsuri! Cel scurt, suna cam asa Black Friday este de neratat la Photosetup pentru ca are super reduceri

Raspunsul lung are 5 motive puternice, pe care te invitam sa le analizam impreuna!

  • Discount-uri uriase Black Friday ofera reduceri semnificative la produsele foto, video, audio, accesorii si echipamentele pentru studio, fie ca e foto, video sau chiar audio! Este momentul perfect sa achizitionezi aparate foto de cea mai buna calitate, obiective, accesorii de nelipsit din trusa ta de amator sau profesionist si multe alte surprize la niste preturi demne de… nerefuzat! Concluzia? Vei economisi bani si iti vei putea lua cu aceeasi suma mult mai multe din echipamentele mult dorite in restul anului!
 
  • Nivelul urmator in evolutia ta Fie ca esti pasionat de fotografie, videografie sau sunet, ori deja un profesionist cu experienta, Black Friday iti ofera ocazia unica de a-ti imbunatati echipamentul si chiar tehnica! Noile tehnologii si inovatii iti vor transforma complet experienta si calitatea creatiilor tale foto, video sau audio.
 
  • Solutii complete pentru studio Stim cat de costisitor poate fi realizarea unui studio, asa ca de Black Friday poti gasi la un pret super avantajos solutiile complete pentru studio foto/video si audio/podcast. Daca visezi sa-ti construiesti propriul studio, acesta este momentul sa… deschizi ochii si sa transformi visul in realitate printr-un click sau chiar o vizita in showroomul nostru. Un lucru e sigur: ai acces la produse de inalta calitate si la preturi mult mai mici decat in alte perioade ale anului. 
 
  • Cadouri de sarbatori Ai ridicat o spranceana? Hei, mai sunt doar 46 de zile pana la Craciun! Stii vorba romaneasca “Cine se trezeste devreme, ajunge departe”? Crede-ne, pe cuvant, se aplica si in cazul Black Friday! Acum este momentul perfect sa cumperi cadouri pentru cei dragi sau sa-ti improspatezi echipamentul profesional pentru sezonul sarbatorilor. Ofera celor dragi sau ofera-ti (speram ca esti si tu pe lista prioritatilor tale!) echipament de calitate si bucura-te de momente deosebite in aceasta perioada festiva. Mai este putin si Bucurestiul devine un basm urban care se va lasa surprins de aparatele foto!
 
  • Oportunitatea de a-ti imbunatati pasiunea sau afacerea Daca esti un creator de continut, fotograf profesionist sau creator de podcast, Black Friday iti ofera sansa de a investi in pasiunea ta si chiar de a-ti dezvolta afacerea. Cu echipamentul si solutiile complete pe care le gasesti la noi, poti face mai mult si mai bine. Da, se poate! 


Profita de ocazia de a te bucura de beneficiile Black Friday de la noi, am dat STARTUL pe 9 noiembrie, ora 20:30: si ai timp pana pe 13 noiembrie, ora 23:59, insa in limita stocului disponibil care... din experienta anilor trecuti se epuizeaza destul de repede! Este un moment unic in care poti face achizitii inteligente, economisind bani si investind in pasiunile tale! 

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre Black Friday la Photosetup, ti-am pregatit aici un articol care iti aduce mai multa claritate despre cum te poti pregati cat mai bine de cumparaturi zilele acestea! Si dupa ce totul e clar, poti da startul cumparaturilor printr-un simpliu click aici

Asteptam cu nerabdare sa te ajutam sa-ti alegi obiectivele si, de ce nu, sa iti atingi, cu succes, obiectivele creative. Iti promitem ca o sa iti facem experienta de cumparaturi una de neuitat!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!