Cum sa profiti de Black Friday la Photosetup

Cum sa profiti de Black Friday la Photosetup

Black Friday se apropie cu pasi rapizi, iar la PHOTOSETUP suntem pregatiti sa-ti oferim o experienta de cumparaturi unica si avantajoasa. Daca esti pasionat de fotografie, video sau esti in cautarea echipamentelor si solutiilor complete pentru studio foto/video si audio (podcast), atunci acest Black Friday este o ocazie pe care nu trebuie si suntem convinsi ca nici nu vrei sa o ratezi!

Pentru ca super puterea noastra este claritatea, In acest articol, iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie ca sa stii exact la ce te poti astepta de la Black Friday la Photosetup si cum poti profita la maximum de perioada 9 noiembrie (START ora 21:00) - 13 noiembrie 2023 (STOP ora 23:59).

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Aparate, obiective, accesorii si multe surprize creative

Black Friday la PHOTOSETUP aduce o gama impresionanta de produse cu reduceri semnificative. De la aparate foto de ultima generatie pana la obiective pentru... orice obiectiv creativ (portrete, natura, sport etc) si accesorii de nelipsit. Asa ca, acesta e momentul perfect pentru a cumpara produsele mult dorite sau chiar mai mult, poti merge la urmatorul nivel cu echipamente pe care acum le poti avea la preturi foarte avantajoase.

Solutii complete pentru creatorii de continut foto, video si audio


Daca esti pasionat de fotografie, creator de continut sau un profesionist in domeniul foto/video sau audio, Black Friday este momentul ideal pentru a achizitiona solutii complete pentru studio. Iti punem la dispozitie echipamentul necesar pentru a-ti imbunatati calitatea creatiilor tale. Indiferent daca te-ai hotart acum sa devii vlogger, daca esti fotograf profesionist sau faci podcast pentru ca ai un mesaj care conteaza, acum ai sansa sa te echipezi cu tot ce ai nevoie pentru a produce continut de inalta calitate si sa pui in valoare munca ta!

Beneficiile ofertelor de Black Friday 

Unul dintre cele mai importante avantaje ale cumparaturilor de Black Friday la Photosetup este discountul semnificativ pe care il poti obtine. Reducerile substantiale iti permit sa economisesti bani si sa investesti in echipament de calitate superioara!

Stim cat de mult conteaza modul de plata, asa ca ti-am pregatit modalitati avantajoase prin care sa cumperi tot ce iti doresti

Stii deja ca ne dorim sa-ti oferim o experienta de cumparaturi cat mai rapida si convenabila, motiv pentru care avem optiuni flexibile de plata, inclusiv posibilitatea de a plati in rate! Da! Vei putea achizitiona echipamentul mult dorit, la un pret redus si in rate! Stim ca stresul si creativitatea nu fac neaparat echipa buna, asa ca noi te sustinem sa faci ceea ce iti place, cat mai relaxat! Descopera aici ratele de care poti beneficia.

Cateva indrumari utile care te vor ajuta sa economisesti timp si energie

Pentru o experienta de cumparaturi fara probleme, asigura-te ca verifici cu atentie sumele disponibile pe cardul tau si mai mult, ca nu ai nicio limita setata inainte de a efectua o achizitie. 

De asemenea, este important sa fii la curent cu noile reglementari din Romania privind platile cash/numerar, conform Legii nr. 296/2023, publicata in Monitorul Oficial, care se va aplica incepand cu 11 noiembrie 2023. Pe scurt, ce e important sa stii e ca persoanele juridice vor putea achita maxim 1.000 RON in numerar, iar persoanele fizice, maxim suma de 5.000 RON, in numerar.

Plati prin POS la Fan Curier 

Pentru clientii nostri din orasele mari, avem o veste foarte buna! Fan Curier iti ofera posibilitate de a plati cu cardul prin POS, iar totul devine mult mai simplu la livrarea produselor!

  • Un mic tur in culisele comenzilor la Photosetup

Acum ca ti-am prezentat beneficiile si ofertele pe care le poti gasi la noi in timpul Black Friday, te invitam sa faci un mic tur virtual in culisele procesului de preluare si expediere a comenzilor. De la momentul in care faci clic pe butonul de achizitie pana cand produsele ajung la usa ta, suntem dedicati sa-ti oferim cea mai buna experienta de cumparaturi posibila.

  • Comanda si confirmarea

Inceputul calatoriei comenzii tale incepe cu simplul clic pe produsele dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi. Dupa ce ai ales tot ce doresti, procesul de checkout iti permite sa selectezi metoda de plata preferata si sa finalizezi comanda.

Dupa ce comanda este plasata cu succes, vei primi o confirmare a comenzii pe adresa de e-mail furnizata, insotita de toate detaliile legate de comanda.

  • Procesarea comenzii

Pe parcursul anilor am reusit sa formam o echipa de care suntem mandri pentru ca este dedicata si eficienta. Odata ce comanda este plasata, aceasta intra in procesul de procesare, unde echipa noastra de specialisti incepe sa pregateasca produsele pentru expediere.

  • La impachetare ne asiguram ca totul este in siguranta

Produsele tale sunt impachetate cu grija si atentie pentru a ne asigura ca ajung in stare perfecta. Fiecare articol este analizat atent pentru a ne asigura ca este conform standardelor noastre de calitate.

  • Expedierea comenzii

Dupa ce comanda este pregatita, aceasta este predata partenerului nostru de livrare, care va asigura transportul in siguranta catre adresa ta. Iti oferim optiuni de livrare pentru a-ti alege cea mai convenabila varianta.

  • Livrarea cu verificare si deschiderea coletului

In cele din urma, coletul ajunge la usa ta, pregatit sa-ti aduca bucurie. Deschide coletul si verifica produsele pentru a te asigura ca totul este asa cum ti-ai dorit. 


Ne dorim sa stii ca fiecare etapa din acest proces este gestionata cu grija, atentie si mult drag pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de cumparaturi posibila. Din respect pentru pasiunea ta, ne asigurăm mereu asiguram ca produsele tale ajung in siguranta, astfel incat sa te poti bucura de ele fara nicio grijă.

Black Friday la Photosetup este momentul ideal pentru a achizitiona echipamente de calitate la preturi reduse.

Te invitam sa profiti de ofertele noastre si sa te bucuri de experienta de cumparare, de la plasarea comenzii pana la primirea produselor.

Asteptam cu nerabdare sa te ajutam sa iti cumperi tot ce iti doresti in timpul acestei perioade de reduceri super mari!

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!