Canon Europe lanseaza trei obiective RF inovatoare si doua adaptoare pentru zoom motorizat

Canon Europe lanseaza trei obiective RF inovatoare si doua adaptoare pentru zoom motorizat
Canon prezinta trei noi obiective RF, care vor oferi tehnologii si concepte inovatoare fotografilor amatori si profesionisti. Obiectivul RF 24-105mm F2.8L IS USM Z este alegerea ideala pentru un flux de lucru hibrid, alături de adaptoarele pentru zoom motorizat PZ-E2 si PZ-E2B ce ofera control precis, profesional pentru RF 24-105mm F2.8L IS USM Z. Obiectivul ultra-grandangular cu zoom, RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM care este compact si usor si obiectivul telefoto cu zoom, RF 200-800mm F6.3-9 IS USM, cu cea mai mare distanta focala pentru montura RF.


Cel mai nou obiectiv hibrid cu doua adaptoare optionale pentru zoom motorizat


RF 24-105mm F2.8L IS USM Z reprezinta un moment important in domeniul tehnologiei pentru obiective, asteptat cu nerabdare de fotografi si videografi. Acest obiectiv all-in-one poate fi folosit intr-o gama larga de activitati, mai ales pentru ca e capabil sa preia functii de la obiectivele RF pentru televiziune, cinema si standard. Acesta este primul obiectiv RF cu zoom care combina un inel dedicat pentru controlul diafragmei/al irisului si functie Servo, cu ajutorul adaptoarelor optionale pentru zoom motorizat.

Obiectivul a fost special creat pentru a acoperi o nevoie importanta care a devenit din ce in ce mai prezenta in comunitatea creatorilor de continut pentru inregistrarile hibride care contin material foto si video. Gama extinsa de functii iti permite sa inregistrezi continut pentru stiri, documentare, conferinte, nunti, evenimente sociale si retele de socializare.

RF 24-105mm F2.8L IS USM Z completeaza armonios confortul si intervalul oferite de obiectivul RF 24-105mm F4L IS USM, alaturi de posibilitatile creative si functiile de inregistrare in conditii de iluminare slaba oferite de RF 24-70mm F2.8L IS USM. Asa ca, in sfarsit, nu mai esti nevoit sa alegi dintre aceste doua obiective cand doresti sa surprinzi imaginea perfecta!

Obiectivul ofera un stabilizator optic de imagine echivalent 5,5-stops pentru imagini de calitate fara egal (pana la 8-stops cand obiectivul este folosit impreuna cu stabilizatorul de imagine incorporat in aparat1), pentru ca tu sa ai garantia stabilitatii la inregistrarea din mana si o calitate deosebita a imaginii atunci cand inregistrezi in medii dinamice, cum ar fi la nunti sau evenimente. Inelul pentru controlul irisului (la filmare) asigura control discret asupra expunerii, iar diafragma cu 11 lamele ofera un efect bokeh deosebit.

Noul obiectiv acopera cererea tot mai mare de obiective hibride si ofera calitatea dorita de profesionisti atat la realizarea materialului foto, cat si video.
 

Caracteristici principale RF 24-105mm F2.8L IS USM Z

  • Calitate excelenta a imaginii si impermeabilitate ce ofera o rezistenta indelungata, precum si imagini cu contrast clar datorita celor patru lentile UD pentru corectarea aberatiilor cromatice;
  • Focalizare parfocala electronica profesionala si corectarea variatiei distantei focale, pentru mentinerea consecventei campului vizual la filmare;
  • Dimensiunea obiectivului nu se modifica in timpul zoomului deoarece acesta este actionat in interior, ceea ce imbunatateste sustinerea, impermeabilitatea si modul de operare;
  • Actionarea discreta a inelului de diafragma cu 32 de pasi intre stops (fara clic) si un buton de deblocare pentru pozitia „Auto“.

Functiile obiectivului RF 24-105mm F2.8L IS USM Z pot fi folosite la un nivel si mai avansat cu ajutorul noilor adaptoare pentru zoom motorizat, oferind mai multa flexibilitate cineastilor. Adaptoarele pentru zoom motorizat permit operarea discreta a zoomului si controlul de la distanta cu ajutorul aplicatiei Canon Camera Connect sau EOS Utility.

Adaptorul pentru zoom motorizat PZ-E2B foloseste un conector cu 20 de pini pentru controlarea de la distanta a zoomului sau a focalizarii, ceea ce permite compatibilitatea cu alte obiective pentru zoom/focalizare, pentru utilizarea in studiouri sau la productii la scara mare, adaptorul fiind compatibil chiar si cu Canon Zoom Servo Grip ZSG-C10.


Caracteristici principale Adaptoare pentru zoom motorizat PZ-E2 si PZ-E2B

 
  • Grip ergonomic pentru utilizare confortabila cand adaptoarele sunt atasate pe obiectiv;
  • Alimentare externa optionala prin USB-C pentru inregistrare prelungita si zoom mai rapid;
  • Butoane wide si tele pentru zoom discret;
  • Rotita de control pentru viteza zoomului;
  • Adaptorul pentru zoom motorizat PZ-E2B foloseste un conector cu 20 de pini pentru controlarea de la distanta a zoomului sau a focalizarii, fiind compatibil si cu Canon Zoom Servo Grip ZSG-C10.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Cel mai compact si usor obiectiv ultra-grandangular cu zoom

Un obiectiv revolutionar pentru fotografiere si filmare ultra-grandangulara, RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM a fost proiectat pentru aparatele foto APS-C din Sistemul EOS R si ofera o distanta focala cuprinsa intre 10 si 18mm, fiind ideal pentru calatorii, peisaje in natura sau urbane si vlogging.

Acest obiectiv asigura o stabilizare exceptionala a imaginii de pana la 4-stops si pana la 6-stops impreuna cu stabilizatorul optic de imagine incorporat in aparat. Astfel, poti inregistra din mana cu incredere, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Va da dovada de o performanta deosebita atunci cand este folosit impreuna cu IS Digital la filmare, asadar, obiectivul este perfect pentru tine daca esti creator de continut si inregistreazi din mana, dar vrei sa obtii un unghi de cuprindere mult mai mare decat obiectivele normale. Ceea ce inseamna ca poti captura o mai mult din peisaj intr-un singur cadru, asa cum vezi in imaginile de mai jos.

Cantareste doar 150gr, este un obiectiv incredibil de mic si usor, ceea ce ii ofera titlul de partenerul perfect in calatorii. De acum, nu mai trebuie sa faci niciun compromis, deoarece acest obiectiv este potrivit atat pentru fotografiere, cat si pentru filmare si te va ajuta sa inregistrezi fara efort imagini ultra-grandangulare excelente!

Caracteristici principale RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM

  • Design compact si usor;
  • Ideal pentru calatorii, peisaje si vlogging;
  • Stabilizare optica a imaginii de pana la 4-stops si pana la 6-stops impreuna cu stabilizatorul optic de imagine incorporat in aparat ;
  • Un partener potrivit pentru aparatele foto APS-C precum EOS R10, EOS R50 si
  • EOS R7;
  • Calitate superioara a imaginii si flexibilitate.

Obiectivul cu zoom cu cea mai mare distanta telefoto

RF 200-800mm F6.3-9 IS USM este un obiectiv cu zoom supertelefoto full-frame, proiectat sa revolutioneze fotografia de natura salbatica si sport. Cu o distanta focala telefoto maxima de 800 mm, in comparatie cu distanta focala maxima de 600 mm oferita de alte obiective din piata, acesta este obiectivul cu zoom cu cea mai mare distanta telefoto pentru montura RF.

Obiectivul deosebit de versatil a fost proiectat cu garnituri rezistente la apa si praf pentru a rezista in conditii dificile, oferindu-ti posibilitatea de a surprinde imagini exceptionale in orice mediu!

Daca te afli printre fotografii care doresc sa treaca la un nivel avansat si sa reuseasca imposibilul, obiectivul este ideal pentru surprinderea imaginii perfecte din orice pozitie si cam la orice distanta! Stabilizatorul de imagine echivalent 5,5-stop (pana la 7,5-stops cand obiectivul este folosit impreuna cu aparatele foto EOS R care ofera stabilizator de imagine incorporat), focalizarea automata rapida, intervalul focal si structura optica ofera imagini si filmari de calitate deosebita. Zoomul poate ajuta la aducerea in prim-plan chiar si a subiectelor mici, asa cum vezi pasarea din caruselul de mai jos.

Acest obiectiv este alegerea ideala chiar si pentru fotografii amatori care vor sa depaseasca limitele actuale in fotografia de natura salbatica si sporturi si sa surprinda ceea ce nu era posibil inainte!

Caracteristici principale RF 200-800mm F6.3-9 IS USM

  • Zoom super-telefoto unic pentru fotografie de natura salbatica si sporturi, o alegere ideala pentru fotografii amatori si profesionisti;
  • Stabilizare optica a imaginii de pana la 5,5-stops si pana la 7,5-stops impreuna cu stabilizatorul optic de imagine incorporat in aparat ;
  • Diafragma cu noua lamele pentru obtinerea unui fundal superb, structura optica de calitate deosebita si focalizare automata rapida;
  • Rezistent la intemperii, pentru a putea fi folosit in conditii dificile.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!