Fotografia de calatorie cu Canon. Storytelling cu Andrei Matei si Matei Edu

Fotografia de calatorie cu Canon. Storytelling cu Andrei Matei si Matei Edu
Andrei Matei (Instagram) si Matei Edu (Instagram) sunt doi pasionati de fotografie si calatorii ce isi dedica viata capturarii frumusetii lumii in imagini spectaculoase.
Ei nu sunt doar pasionati de fotografie si calatorii, ci si adevarat povestitori vizuali care folosec camera pentru a spune povesti uimitoare despre locuri si culturi din intreaga lume.  Au explorat minunatul peisaj al Alpilor Dolomiti, unde au avut sansa unica de a surprinde peisaje, culori si momente cu adevarat captivante, care au pus in valoare stilul lor si au dat nastere unor povestiri vizuale care inspira.

Asadar, cu ocazia calatoriilor sale, au avut privilegiul de a testa noile camere Canon EOS R10, EOS R50 si EOS R100, iar acum ne vor impartasi experienta lor si modul in care aceste camere au contribuit la creatia unor povesti vizuale uimitoare, in cadrul unui eveniment LIVE 

Priveste lumea prin obiectivul lor si lasa-te captivat de frumusetea lumii, asa cum au reusit să o surprinda ei.

Vino alaturi de noi! Socializam, povestim si testam camerele Canon EOS R10, EOS R100 si EOS R50.
  • Joi 9 noiembrie 2023
  • Ora 19:30 

Evenimentul se desfasoara cu prezenta fizica in showroom si se va transmite online pe canalul de Facebook (aici) si Youtube Photosetup.
In cadrul evenimentului vom dezvalui si cateva dintre produsele ce vor intra in reducerile Black Friday din 9 noiembrie si vom da start Black Friday la in jurul orei 20:30 -  21:00.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Participa in showroom

Ma inscriu

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!