Canon lanseaza EOS R7 si EOS R10

Canon lanseaza EOS R7 si EOS R10
Canon lanseaza doua noi aparate Mirrorless in format crop: EOS R7 si EOS R10. Sistemul inovator EOS R Canon foloseşte formatul APS-C pentru două aparate hibride noi, EOS R7 şi EOS R10.

Canon Europe a lansat primele aparate mirrorless cu senzor APS-C din Sistemul EOS R, modelele EOS R7 şi EOS R10, care combină avantajele Sistemului EOS R cu formatul APS-C.

Acest format oferă importante avantaje fotografilor amatori şi creatorilor de conţinut, deoarece poate fi folosit pentru a obţine un aparat hibrid mai mic, dar mai rapid şi mai performant, ideal pentru fotografii amatori.

Folosind cele mai importante caracteristici ale gamei EOS 7D, modelul EOS R7 este potrivit pentru fotografii de natură şi sporturi care au nevoie de distanţa suplimentară oferită de senzorul APS-C, dar şi de viteză incredibilă şi de focalizare automată cu urmărire, preluate de la modelele mai avansate din gamă.

Gândit pentru următoarea generaţie de utilizatori de echipamente din gama EOS 90D, EOS R10 este un aparat foto puternic, care oferă fotografii şi filmări excelente, potrivit cu stilul de viaţă al creatorilor de conţinut şi fotografilor în continuă mişcare. Canon lansează astăzi şi două obiective noi: RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM, un obiectiv ultracompact cu zoom, pentru utilizare zilnică şi RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM, un obiectiv mai versatil, cu un factor de mărire superior.

Încă de la lansarea Sistemului EOS R, Canon şi-a extins gama de aparate full-frame pentru a putea oferi echipamente care să vină în întâmpinarea nevoilor diferite ale fotografilor şi creatorilor de conţinut. Lansarea aparatelor mirrorless cu senzor APS-C din Sistemul EOS R reflectă dorinţa companiei Canon de a oferi cât mai multe opţiuni, astfel încât tot mai mulţi fotografi şi creatori de conţinut să îşi poată exprima creativitatea.

 

Precizie şi viteză la un nou nivel

Noile modele din gama EOS R, EOS R7 şi EOS R10, folosesc împreună cu senzorul APS-C aceeaşi tehnologie inteligentă de focalizare automată utilizată şi la modelele Canon full frame de înaltă performanţă. Cu ajutorul tehnologiilor deep learning şi Dual Pixel CMOS AF II, utilizatorii pot urmări subiecte precum vehicule, animale şi oameni, cu detectarea precisă a capului, feţei şi ochilor pe toată suprafaţa cadrului. EOS R7 şi EOS R10 oferă AF în condiţii de luminozitate redusă până la -5 EV, respectiv -4 EV şi diafragmă cu valoare de până la f/22 cu teleconvertoare, astfel încât utilizatorii pot urmări cu uşurinţă păsările în zbor sau sportivii în mişcare, indiferent de condiţii. Ambele aparate oferă Touch and Drag AF, iar EOS R7 reprezintă o premieră, fiind primul aparat din Sistemul EOS R care foloseşte atât un multi-controller, cât şi o rotiţă de control pentru AF. Astfel, printr-o mişcare a degetului sau a rotiţei, utilizatorii pot controla setarea rapidă şi convenabilă a punctului AF în timpul fotografierii, precum şi alte funcţii intuitive în timpul redării.

Oferind performanţă la cel mai înalt nivel pentru a surprinde orice moment cu uşurinţă, EOS R7 şi EOS R10 oferă cea mai rapidă fotografiere continuă cu obturator mecanic pentru un aparat EOS cu senzor APS-C la 15cps, dar şi 30cps şi 23cps folosind obturatorul electronic. EOS R7 poate folosi un timp de expunere de maxim 1/8000 secunde cu obturatorul mecanic şi 1/16000 secunde cu obturatorul electronic, surprinzând cu precizie şi claritate obiectele care se deplasează rapid. Folosind cel mai nou procesor
DIGIC X, cele două aparate au un timp de reacţie excelent şi pot procesa imaginile cu o viteză uimitoare. Adăugarea modului de fotografiere în rafală la 30cps în format RAW le permite fotografilor şi creatorilor de conţinut să redea sub formă de fişier video imaginile realizate în rafală, pentru extragerea simplă şi rapidă a cadrului dorit. Când modul pre-fotografiere este activat, aparatele pot începe fotografierea cu 0,5 secunde înainte de apăsarea butonului declanşator

 

Fotografii la calitate deosebită realizate din mers

Perfect pentru cei care fotografiază din mers sau cu aparatul din mână timp de mai multe secunde, Stabilizatorul de Imagine Încorporat (IBIS) din EOS R7 oferă cel mai bun nivel de stabilizare a imaginii de până la 8,0 stops, la fel ca modelele EOS R6, EOS R5 şi EOS R3. În premieră la aparatele EOS, sistemul IS este folosit pentru echilibrarea liniei orizontului când funcţia „Nivel auto“ este activată şi elimină inclusiv mişcarea verticală atunci când aparatul este folosit în noile moduri panoramic sau panoramare. Oferind o extindere a distanţei focale, noii senzorii APS-C de 32,5 şi 24,2 megapixeli folosiţi de EOS R7 şi EOS R10 produc imagini extrem de clare chiar şi la distanţă mai mare, aceste modele fiind ideale atunci când fotografii de sporturi şi natură au nevoie să se apropie de acţiune. Dual Pixel RAW, împreună cu HEIF, Compact RAW şi modul HDR oferă mai multă libertate în post-producţie şi la redarea tonurilor unei scene. Optimizatorul digital pentru obiective oferă automat cea mai bună variantă JPEG procesată de aparat, corectând aberaţiile fără a reduce performanţa.

Cântărind doar 612g, respectiv 429g, cu baterie şi card, EOS R7 şi EOS R10 le oferă fotografilor şi creatorilor de conţinut noi oportunităţi, dar şi ocazia de a trece de la kit-ul DSLR pe care îl folosesc în prezent la un kit cu dimensiuni mai mici. Compact şi robust, EOS R7 are un design rezistent la intemperii, ideal pentru cei care lucrează în condiţii dificile.

 

Conţinut 4K la un nou nivel

Răspunzând nevoii tot mai mari de a face atât fotografii cât şi videoclipuri, EOS R7 şi EOS R10 pot face filmări 4K 60p sau 4K 30p supraeşantionate din 7K şi 6K, pentru o calitate deosebită a imaginii. Acest conţinut poate fi redat HDR PQ (YCbCr 4:2:2 10-bit) în aparat sau transmis prin HDMI. EOS R7 include un mod suplimentar 4K 60p crop, pentru creşterea distanţei focale, ideal pentru filmare în natură. Ambele aparate pot înregistra peste limita de 30 de minute pentru un clip şi pot filma 4K 60p până la o oră, oferind utilizatorilor posibilitatea de a filma conţinut cu durată mai mare, precum interviuri sau evenimente. Ambele modele pot înregistra filmări HDR PQ (YCbCr 4:2:2 10-bit BT.2020), ce pot oferi interval dinamic mare cu o colorizare minimala. Pentru cei care doresc şi mai mult, EOS R7 este primul aparat EOS cu senzor APS-C care foloseşte Canon Log 3 şi Cinema Gamut, oferind mai multă flexibilitate la editare. Perfecte pentru utilizatorii care vor să atragă mai mulţi urmăritori pe canalele de socializare, ambele aparate oferă înregistrare verticală şi tehnologii care elimină mişcarea la filmarea din mers. EOS R7 poate combina IBIS cu IS digital la filmare pentru o stabilizare excelentă, iar EOS R10 foloseşte informaţii de la obiectivele cu IS Optic pentru a maximiza efectul IS digital la filmare.

 

Creativitate şi conectivitate impecabile

Design-ul intuitiv şi conectivitatea îmbunătăţită îi ajută pe creatorii de conţinut şi pe fotografi să îşi eficientizeze procesele. Cele două modele folosesc un vizor electronic cu 2,36m de puncte şi asistare la vizualizare care simulează un vizor optic, astfel că utilizatorii de DSLR pot trece cu uşurinţă la echipamente mirrorless care oferă o experienţă similară. Rotiţele de selectare ce pot fi personalizate şi ecranul LCD cu unghi variabil asigură o manevrare uşoară, iar funcţiile încorporate de focalizare în planuri diferite şi compunere a profunzimii îi ajută pe fotografi să fie şi mai creativi. EOS R7 foloseşte un vizor cu mărire 1,15x şi oferă fotografilor amatori o experienţă completă la fotografiere şi redare. Având un bliţ încorporat, EOS R10 este un echipament complet, fiind excelent pentru fotografii care lucrează în medii diferite, fie că este vorba de interioare sau spaţii slab iluminate. Cu două sloturi pentru carduri UHS-II, EOS R7 poate face instant back-up, poate înregistra separat imaginile şi filmele şi poate înregistra în formate diferite pe fiecare card.

Pentru a-i ajuta pe creatorii de conţinut şi pe fotografii începători să partajeze, stocheze şi sorteze materialele, ambele aparate oferă conectivitate îmbunătăţită prin Wi-Fi şi Bluetooth™. Creatorii pot trimite conţinutul pentru a fi încărcat pe canalele de socializare cu ajutorul image.canon şi pot controla aparatul prin aplicaţia Camera Connect fie printr-un cablu USB de tip C compatibil, fie prin conexiune wireless. Pentru streameri, ambele aparate oferă ieşire HDMI pentru streaming, dar şi streaming pe YouTube prin image.canon. De asemenea, utilizatorii pot încărca fişiere RAW direct în noul serviciu de procesare Canon Cloud Image pe image.canon, care aplică Neural network image processing pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii dintr-un fişier RAW. Pentru a oferi creatorilor de conţinut cât mai multă libertate, EOS R7 şi EOS R10 folosesc cea mai nouă patină multifuncţională, o premieră pentru modelele EOS cu senzor
APS-C, care asigură alimentarea cu energie şi comunicarea rapidă cu accesorii noi şi inovatoare.

 

Un obiectiv pentru fiecare situaţie

EOS R7 şi EOS R10 le permit utilizatorilor să experimenteze folosind obiectivele din gama extinsă Canon RF, iar cu ajutorul adaptoarelor pot folosi şi obiectivele EF şi EF-S, pentru a putea trece mai uşor de la DSLR la mirrorless. Extinzând gama de obiective RF, care conţine acum 26 de obiective cu distanţă focală cuprinsă între 5,2mm şi 1200mm, Canon lansează pentru cele două aparate noi două obiective RF-S de kit,
RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM şi RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM, cu greutate mai mică, pentru şi mai multă versatilitate. Oferind o distanţă focală echivalentă 35mm, cu IS optic, aceste obiective sunt ideale pentru orice tip de conţinut, de la peisaje la portrete, mâncare sau vlog-uri. RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM este un obiectiv cu zoom standard, ideal pentru fotografierea de zi cu zi, datorită design-ului compact şi mecanismului de retragere, fiind perfect pentru călătorii. Având posibilitatea de utilizare a focalizării manuale tot timpul şi STM tip leadscrew pentru focalizare silenţioasă şi discretă în timpul filmării, acesta este un obiectiv esenţial pentru utilizarea zilnică la fotografiere şi filmare. Fiind un obiectiv cu capacitate de mărire foarte mare, care acoperă de la grandangular la telefoto, RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM poate oferi o mărire maximă de 0,59x în modul MF, pentru cei mare doresc să încerce fotografierea macro în scenele de zi cu zi.

Folosind tehnologii Canon optice avansate ce reduc aberaţiile cromatice şi corectează artefactele, aceste obiective oferă imagini clare şi precise. Funcţionând împreună cu Stabilizatorul de Imagine Încorporat (IBIS) din EOS R7 şi cu IS digital la filmare din EOS R10, obiectivele folosesc Dynamic IS şi stabilizatorul optic de imagine din obiective, oferind IS echivalent până la 7-stops pentru obiectivul
RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM şi echivalent până la 6.5-stops pentru obiectivul RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM. Cu ajutorul diafragmei circulare cu 7 lamele, fotografii pot surprinde un fundal discret şi subiecte foarte clare.

 

Noua gamă de echipamente Canon cu senzor APS-C le oferă creatorilor de conţinut şi fotografilor amatori noi posibilităţi de exprimare a creativităţii şi include funcţiile inovatoare ale gamei full frame mirrorless în aparate mai compacte, dar accesibile pentru fotografii amatori.




 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!