Profil de fotograf: Adrian Cochieci

Profil de fotograf: Adrian Cochieci

Vi-l prezentam pe Adrian Cochieci, un fotograf cu dragoste pentru natura si pasiune pentru capturarea momentelor in moduri captivante. Povestea lui incepe cu un telefon Sony Ericsson K310 si se dezvolta intr-o profesie dedicata, alaturi de un Canon EOS R. Trasatura distinctiva a abordarii lui consta in capturarea fiecarei emotii, fie ca este vorba de fotografia de peisaj sau de eveniment. In pofida provocarilor pe care le implica lucrul cu oameni, Adrian gaseste aceasta ca pe cea mai mare sursa de diversitate si inspiratie. Fotografia, pentru Adrian, este mult mai mult decat o profesie - este o cale de autocunoastere si o sursa de fericire continua. Va invitam sa il cunoasteti pe Adrian in cele ce urmeaza. 

 

Cum a aparut pasiunea pentru fotografie si cand s-a transformat in profesie?

 

Adrian: As putea spune ca pasiunea pentru fotografie s-a dezvoltat impreuna cu dragostea pentru natura. Iubesc muntele si cu fiecare ocazie pe care o am incerc sa petrec timp pe carari si sa surprind in fotografii acele locuri din care nu as mai pleca. Astfel, am inceput sa fotografiez, inceputurile fiind cu un telefon Sony Ericsson K310, ulterior trecand la camere foto entry level primul fiind Canon EOS 650D. Mereu am cautat ceva mai mult, asa ca zilele petrecute in oras am incercat sa le umplu cu sesiuni foto de portret, de familie si evenimente. Nu am pornit pe acest drum dorind sa fac din fotografie o profesie, dar am ajuns sa dedic majoritatea timpului meu fotografiei si iubesc ceea ce fac.

 

Care sunt provocarile pe care le intampini cel mai des in cadrul proiectelor tale?

 

Adrian: Fotografia de eveniment reprezinta cea mai mare provocare, in special lucrul cu oamenii. Pana in prezent nu am intalnit nimic mai complex si mai diversificat. 

 

Din punctul tau de vedere, ce reprezinta o fotografie buna?

 

Adrian: O fotografie este buna doar prin ochii privitorului, sa te trimita "inapoi" in acel moment, sa retraiesti aceeasi emotie. 

 

Ce preferinte ai, ca gen de fotografie?

 

Adrian: Iubesc fotografia in general, dar am doua preferate. Fotografia de peisaj care reprezinta cele mai linistite si fericite momente din viata mea si fotografia de eveniment care imi potoleste setea de nou, de divers, de cunoastere.

 

Ce echipament foto utilizezi în prezent si de ce l-ai ales?

 

Adrian: Mai tot timpul am lucrat cu Canon, am incercat si alte branduri dar parca nu erau pentru mine. In prezent ma bucur de sitemul Canon EOS R impreuna cu  cateva obiective foto Sigma ART care imi ofera tot ce am nevoie.

 

Care sunt planurile tale de viitor în acest domeniu?
 

Adrian: Ca planuri de viitor imi doresc doar sa continui cat pot de mult cu ceea ce fac in prezent. E ceea ce ma defineste si ma face fericit!
 

Un sfat pentru cei ce sunt la inceput de drum in domeniul fotografiei?

Adrian: Fiecare zi iti ofera oportunitatea de a invata ceva nou. De a descoperi oameni, locuri, momente. Continuati sa invatati, sa experimentati pe cat de mult puteti.
 

Pasiunea profunda a lui Adrian pentru natura si oameni a ajutat la modelarea unui fotograf talentat si dedicat. Cu un ochi ager pentru capturarea momentelor speciale si retrairii lor prin imagini, el a reusit sa transforme iubirea sa pentru fotografie intr-o cariera de succes. Utilizand cel mai bun echipament si punandu-si in valoare talentele naturale, Adrian nu numai ca surprinde frumusetea lumii noastre in imagini, dar si adauga emotie in fiecare fotografie. Indiferent ca este vorba de un peisaj mirific de munte sau de momentul fericit al unei familii, Adrian este dedicat in a oferi cea mai buna calitate in toate proiectele sale. Cautand mereu sa invete si sa experimenteze in continuare, viitorul lui Adrian in fotografie pare a fi unul promitator. Pe Adrian il puteti urmari si pe alte platforme: Instagram, Facebook, Website

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 18:00/ Sambata-Duminica: Inchis

0314256991 office@photosetup.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!