Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
Photosetup Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIALPlati online securizate prin EuPlatesc.ro
Dealer Autorizat Manfrotto

RETUR IN 14 ZILE

Cumpara linistit!
Ai drept de retur 14 zile de la achizitia on-line.

 

Denuntarea unilaterala a contractului (Renuntarea la cumparare):

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Prezenta clauza opereaza doar in cazul in care repunerea partilor in situatia anterioara este posibila.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit.


In cazul in care in termenul de 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, acesta din urma nu returneaza produsul, denuntarea unilaterala a contractului nu va opera.


Restituirea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului, de catre cumparator, in contul bancar al clientului. Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, restituirea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.


Aceasta clauza se aplica conf. OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OUG 34/2014 art. 2 punctul 7.

Conditii generale de retur:

 • Produsele se pot returna doar prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Exclus servicul Postal.
 • Costul transportului produselor returnate, revine in totalitate in responsabilitatea clientului, Simus Trading Srl nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.
 • Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru retur produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.
 • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, de exemplu produse care se livreaza in blistere sigilate, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.
 • In cazul in care produsul returnat a fost achizitionat intr-o perioada promotionala insotit de alt produs cadou, se returneaza si cadoul aferent produsului de baza, care face obiectul returului.
 • In cazul in care produsul returnat a fost achizitionat intr-o perioada insotit de cupon valoric cadou, iar valoarea cuponului a fost transformata in discount si consumata la o alta comanda ulterioara, valoarea cuponului consumat se va retine cumparatorului din valoarea produsului returnat.
 • Returnarea produselor este o facilitate acordata persoanelor fizice.

Exceptie de la renuntare:

 • Produsele achizitionate de persoane juridice;
 • Produse ce au suferit modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc.;
 • Produsele aduse pe comanda speciala (cu Precomanda).
 • Produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si produsele care prin natura lor, nu pot fi returnate;
 • Produsele consumabile sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
 • Produse de tipul solutii de curatat,  acumulatori, lampi, becuri, baterii, fundaluri hartie, carduri de memorie se pot returna doar daca sunt sigilate.

 

Procedura de returnare:
In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne trimiteti un mesaj catre office@photosetup.ro.

De asemenea, puteti opta pentru FORMULARUL DE RETRAGERE care se trimite completat la adresa office@photosetup.ro

Descarca FORMULAR DE RETRAGERE.

 

 

 

Up
Viziteaza magazinul Photosetup.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert
Plati online prin EuPlatesc.ro